52

Изнервен

преди 2 години

Манолова се е фиксирала в Борисов, тоя пък в Гешев. Да ва евва в политиците, стига с тези лични вендети, работите за истинските проблеми и нужди на хората.

51

sofeto

преди 2 години

Интересно тоя суртук какво е очаквал или има грешна представа за самия себе си?"Парламентът не стигна до зрялост за промяната"

50

Читател

преди 2 години

Партиите "новобранци" в 45-то НС,много трябва внимават със заиграванията на Хр. Иванов,ако искат да седнат в пленарна зала на 46-тото НС.Този човек и хората около него,показват с действията си,че са непредсказуеми."Тръгват" с ИТН и ИМВ,но когато трябва да гласуват както са обещали на симпатизантите си,се извъртат като прос..тутка в тираджийска кабина.Когато лягаш и ставаш с мисълта,че трябва на всяка цена да станеш министър,ти си склонен на компромиси с които се разминаваш с обещанията си.

49

Идейна зрялост

преди 2 години

Няма в НИТО ЕДНА ПАРЛАМЕНТАРНА ПАРТИЯ. Всички имат един цинтралан щаб. Всички се борят за "малката" правда. Само туй остана от общонародната държава. Новодомецът на Златен Век трябва да го знае.

48

Анонимен

преди 2 години

Дете на комунисти, двойкаджия и провален некадърен адвокат, постоянно тръби как щял да реформира съдебната система. Видя се в това народно събрание, че единствената промяна, която иска да направи е да обслужи престъпниците, като закрие спец съда.

47

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя Борисов бе Бойкикев.При всички проблеми в последните години се създаде средна класа,хората живеят по-добре.Този процес не бива да се прекъсва чрез революции , нови популистки партии и кресливи защитници на олигарси и на руското влияние.Всички нови актьори в политиката поставят на риск евроатлантическата ориентация на България.Това трябва да ни тревожи.Не Борисов е големият проблем.

46

Анонимен

преди 2 години

Достоини депутати не приеха доставка на вакдина СпутникV без Европейски контрол. Така де рисофилите готови за търговия на черно, но не им се получи

45

Румен

преди 2 години

Напротив стигна. Хората видяха, че има и русофили. Има и достойни непродажни депутати. Отговорни пред България, НАТО, ЕС..

44

Абе,

преди 2 години

Другарю Боцман, вие влязохте в този парламент не с идеята да правите промяна, а да повторите Народния Съд! Колкото до промени, то се видя, че не знаете, как да ги направите! Единственото, което направихте е, да позволите на ДПС да си вдигне резултатите!

43

до 48

преди 2 години

Христо е син на Доган за това е ревала майката.Носа му е копие на Доган.Сега помага на баща си като даде права да отворят колкото си секции искат в Турция.Анадънму?

42

Анонимен

преди 2 години

До: номер 44Ти си луд. Ама от ония... как да кажа, опасните!!!!!!Иво Инджев е бил офицер от КДС.И си го признава!Бойко Борисов е бил комунист, ама... отрича, мамка му!!!Не си признава!!!Е кой е по-праведен???Този който лъже ли, или този който си признава греховете???!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Майката на бойкикев рева за Доган още през 1989г някъде когато Доган беше в затвора.Има записи.Майката на Христо-Мария е родена в Москва. Баща и Недялко Бойкикев навремето е руски шпионин в Берлин. Убит е по време на Голямата чистка. Мария Бойкикева когато си идва от Москва става член на БКП. След това е отлъчена от партията и по-късно се връща отново като член на БСП. Това са потомствени комунисти. Не знам с какъв акъл Борисов преди време помогна на Христо Бойкикев. Храни куче да те лае-факт.

40

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев прекрасно знае, че Атанас Атанасов е прокурор на Живков. Това може да се провери. Атанасов е агентура. Какви нови лица има в ДБ? А пиколото на Хирсто Бойкикев, Иво мирчев-където се подиграваше на Шиши за килограмите вече го надмина по обем. Когато Атанас Атанасов пак заговори за ченгетата и Държавна сигурност, Вие му изпратете много здраве от Антон Тодоров.През 1989г.по време на Голямата екскурзия при смяна имената на турците-Атанасов е бил прокурор в Разград. ДБ са агенти от ДС.

39

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Да се разбира като "марксистко-ленинската платформа на дай България не беше приета от парламента" - ах каква изненада... Майката на бойкикев твърди в интервю, че го е възпитавала у дома да вярва в постулатите на маркс и енгелс, а сега този се прави на демократ, а майка му и до днес е членка на бсп, а преди на бкп в столичния район Гео Милев, където тя живее и до днес...

38

БАТЕ БОЙКО ПРЕМИЕР

преди 2 години

Не случайно е най-дълго управлявалия премиер, а е такъв точно защото е бил част и от комунистите, и от мутрите! Затова им знае всички мръсни номера и далавери,и успява толкова време да ги неутрализира!Разберете,че честен,искрен,интелегенген,възпитан професионалист там НЕ може да оцелее! Защото политиката е *** работа по цял свят! ФАКТ!За там трябва такъв като Бойко,друг с цялата помия,както видяхме за последните 30год.,не може да се оправи,и да има някакви реални постижения,като магистрала Хемус ,например!Реалист съм! На който не му харесва реалността,е добре да се осъзнае и да

37

Герб ли

преди 2 години

Винаги съм гласувал за Борисов!Герб без Борисов е същото като НДСВ без царя!

36

Анонимен

преди 2 години

Маджоооо нищо не стана със спец съдилищата!Няма пари от мутрагените!

35

Анонимен

преди 2 години

До: номер 37 (Добре ще е)А добре ще е ти да си свалиш твоите розови очила и да видиш истинските пapцали по улиците на София, европейски град!!!Добре ще е да видиш захвърлени маски по улиците! Добре ще е да видиш маските захвърлени в пазарските колички по хипермаркетите! Да, добре ще е!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Герб направиха много неща но не направиха едно. Несе разграничиха от корупционните практики от 30 години които наследиха, неги осъдиха, и неги премахнаха. По този начин Герб се превърнаха във параван на наследената корупция. 12 години бяха огромен срок за почистване на държавната администрация . Няма извинение. От партия на промяната се превърнаха в партия параван на комунистическите далавери. Това да е за урок на следващите демократи.

33

Анонимен

преди 2 години

Алооо Лодкарю!Това ти беше последното пътуване!