102

Пенс

преди 2 години

На 60 год. къде е тръгнал да се занимава с младежка дейност!?

101

Анонимен

преди 2 години

До 131Остави нас. Главундер. Прсвиш зимен туризъм и идват стотици хиляди чужденци, които ти носят пари хазната. На тях обясни, защо трвбяа са дойдат тук, а не на всякъде другаде по света, къдто има елементарни условия за медицинска помощ ?Това е въпроса. Обясни на немците, защо нямаш 1 хеликоптер за цяла държава .

100

Анонимен

преди 2 години

Браво на спасителите! Истински юнаци!

99

Анонимен

преди 2 години

На неговата възраст сноуборд сам ?Колкото и млад да се чувстваш тялото вече не си изпълнява функциите нормално.Спортът е за младите. Особено екстремните.И така набора да се оправя и да му е за обеца. Другият път да си има едно на ум.

98

Анонимен

преди 2 години

Първобитна работа. Имаме страшни зимни курорти, ски състезания от световната купа, въобще голяма работа. Обаче един скиор ако се претрепе, нямаме един хеликоптер да го извадим. Добре поне, че хората са професионалисти и си знаят работата!

97

Хо,хо,хо,ооо...

преди 2 години

СЕГА ЧАЛГАРО ШЕ ВИ КУПИ ХЕЛИКОПТЕРИ БЕ....СПОКО....!

96

.

преди 2 години

Какво се намеква , не може хем цяла България да опаше с първокласни пътища и магистрали , хем и хеликоптер да купи , тоест може хеликоптер , но за нуждите на бистришките тигри , мутрата 10 години строи бе ей , на есен си го гласувайте пак.

95

Планинар

преди 2 години

Каква ирония - лобистът за унищожаването на Пирин и на път да бъда прибран завинаги от същата тази планина ...

94

До ДЕА

преди 2 години

Кога да купят хеликоптер ве ***, тези дето управляваха 15 години защо се сетиха да говорят за хеликоптери миналата година, а да купят още не са се сетили. Нека някакви хора, които никога не са били в управлението на държавата да са виновни, а не тези които от много години нехаят и крадът. Ето такива прос.т.и индивиди са проблема на страната и никога няма да потърсят отговорност от правилния човек.

93

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ку бе дошъл с мен да саде картолете, за да научи реалиите на икономиката или реалната икономика, немаше никога да стигне до фантазията, че може да лети;)))

92

Амед Азнавур

преди 2 години

До Анонименс какво изритания некадърник е бил неудобен ,дрогоманн и мошеник е бил неудобен? толкоа неудобен че поради открита дрога застрахователя отказа да плати общететения та пачите спретнаха просия.?

91

Фри райдър

преди 2 години

"Каролев е неудобен за Шайката, както беше неудобен и Милен Цветков."С какво е неудобен?! С това, че лобираше за *** и Цеко, пръв приятел на ББ? Хайде не говорете глупости. Просто се е пребил догато е карал сам противно на всякакви правила, в жалките си опити да се прави на любител на природата. Смешна работа.

90

Човек

преди 2 години

Да ум*е дано! Той винаги е защитавал капитала и е бил против това да се изравнят заплатите и пенсиите с тези в Европа! Винаги е искал българите да сме работещи бедни!

89

ДЕА....

преди 2 години

Славчо и Мая защо не купят хеликоптер?

88

Анонимен

преди 2 години

Да спираме събирането на капачки за кувьози и да събераме за хеликоптер.

87

Пич

преди 2 години

Приятелят на Цеко, който активно лобираше за унищожаването на природата в Пирин, от известно време гради имидж на планинар и фри райдър. Пуска клипчета и демонстрира как знае всички върхове. Сякаш това ще измие факта, че е обикновен лобист на мафията. Явно е бил сам защото никой уважаващ себе си фри райдър няма да кара с такъв човек. Все пак дано се оправи ... планината не е шега.

86

Анонимен

преди 2 години

ХЕЛИКОПТЕРИ НЯМА ЗАЩОТО СЕ КУПУВАТ БРАКУВАНИТЕ САМОЛЕТИ НА НАТО , А ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА РАЗПОЛАГА С ПОДОБНИ ХЕЛИКОПТЕРИ - ЯВНО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ , МАКАР ЧЕ И ТЕ НИ ЗАДМИНАХА ВЕЧЕ ПО ВСЯКАКВИ ПАРАМЕТРИ!

85

Анонимен

преди 2 години

И като купят хеликоптер какво? Ще го платят с данъците на всички, за да спасява самоубийците в планините а работникът в завода пак ще чака 2 часа за линейка...

84

Анонимен

преди 2 години

Браво на спасителите! Дано се оправи човекът!

83

Случаен минувач

преди 2 години

Черен гологан се не губи.