117

Списаревски

преди 2 години

Ей, и ние сме правили простотитии на 20 се - ама си знаеш - две ракии и не пипаш волана.Най-много да паднеш в канавката с цицина на главата...Жалко за децата - Родители, бдете!

116

Анонимен

преди 2 години

До GorskioПродължаваш да дрънкаш *** щини, но вече си забравил твърдението си, че камионът е бил спрян на място, специално отредено за паркиране на тирове и почивка на шофьорите.Забавен си, глу пако, продължавай все в този дух ;)

115

Бог Ме Вижда(БМВ)

преди 2 години

Как да не сгрешим много?Син абитурент.Иска да изкара курсовете.Препоръчвам му такива,с най-много кормуване и полигон.Мръщи се-искал нещо "ускорено".Когато започне да кара,ако дал Бог,ще гледам 1-2 месеца да съм до него-все пак имам 35 години стаж,почти безавариен.Ще му връчим колата на майка му-ново I10-66 коня.Ако имаше закон,щях да снябдя ръмжалника със зелен буркан и мяучеща сирена.И ще го съветвам-никога колата да не дава, други да го возят.Страх ме е,че с I10-140 км/ч съм вдигал.

114

Бай Пешо

преди 2 години

Всички сме били млади. И аз съм бил млад, карам кола още от 18. Решението е, или родителски контрол, какъвто явно е нямало. Или тотална забрана за шофиране на всички абитуриенти май месец около баловете. Не за друго, тогава са в супер еуфория, адреналин и си мислят че морето им е до колене. От 25 години слушаме за претрепали се абитуриенти около баловете. Тези няма и да са последните. Родители, вместо да плачете сега, си приберете ключовете на колите.

113

без изход

преди 2 години

За статистиката, тирът е паркирал между входа и изхода на бензиностанцията, което е забранено. Но децата с тир , без тир, са пътували към тревните площи и оградата около хипермаркета. Ако е валяло, не изключвам аквапланинг, с тази скорост. 20-30 метра преди бензиностанцията има обръщало, свързващо входа/изхода за Русе, при дъжд оттам е възможно да пресича воден поток.

112

Бай Пешо

преди 2 години

Проблема идва оттам че младежите, особено покрай баловете, са яко нахъсани че ще започват да живеят на макс, те са в супер еуфория, адреналин на макс. И като добавим към това мощен баварец, и малко алкохол и дрога каквито със сигурност е имало, става неочаквано добра комбинация. За опит не искам да споменавам защото първите неща са достатъчно да убият човек. Така че всичко е ясно. А КАТ, всяка година КАТ предупреждават, но кой да слуша. Освен да започнат да конфискуват коли. Ама тогава пак рев.

111

?

преди 2 години

Българино!!!! Осъзнайте бе хора !

110

пешо

преди 2 години

Виновни са родителите на тези деца. От чий ... сме им дали мощно БМВ

109

КАТ предупреждава

преди 2 години

Рожденника е решил да покаже на абитЮрентката "ко прай на втора бавареца" ...Не са първите, няма и да са последните .КАТ от десетилетия се опитва да ни убеди че СКОРОСТА УБИВА във ХИЛЯДИ изявления , разпореждания , статии и репортажи по всички възможни медии в страната. За сега този *** факт са го осъзнали САМО шофьорите с мозък и семействата на загиналите "джигити" . На другите редовно им поднасят съболезнования на роднините а на временно отървалите се късметлии цветя в болницата .

108

Жалко

преди 2 години

Щастие в нещастие!

107

Сата НАТО

преди 2 години

БМВ-то е най-просташкия автомобил, най-отвратителния за возене - ниско, тесно, таблото те смачква психически, особено тройките са пълни И не се научихте, че като поднесе колата, спирачки не се бият, особено на мокро и хлъзгаво, особено на таа кофа със задно предаване. Толкова хубави японски машинки има, но не - селчо требе да кара баварец!

106

Анонимен

преди 2 години

До NwAСпри да твърдиш. Това че живееш наблизо и минаваш всеки ден т там - ами.... спри да минаваш, поне не и с МПС. Не знаеш правилника. Ти си потенциален убиец, човек.Това е пътят за дунав мост, има аварийна лента, но има и отбивка непосредствено след бензиностанцията. Камиона е спрял на отбивката, не е на пътя или в аварийна лента. Камиона е в отбивката. А тия там работа нямат. Не и с 200. Отбивката е част от пътното платно, но не и в него. Пътят е чист, платната за движение са свободни.

105

Анонимен

преди 2 години

Момичето е било зад волана. Не коментирайте какво било, защо, кога и как. Момичето беше без глава на шофьорската седалка. Алкохол или дрога със сигурност. Младежта е неконтролируема. Родителите къде са? Те са виновни а не да седят и ревът покрай смачкани ламарини. Ежедневие и обвинения. А те къде са?Идва ли са от рожден ден, тя завършва... парти яко, ама... не не не, родителите, те са виновни. Свобода, не означава свободия и "А бе прЪй кот искаш". НЕ. Не. И пак НЕ.

104

NwA

преди 2 години

Понеже живея близо и от там минавам всяка сутрин за работа.. Твърдя, че тирът е спрял неправилно, защото под него е маркировка, която не показва аварийна лента или отбивка, а м15. На м15 няма право да се движиш по нея, нито да паркираш. Но тя се пада във въображаема 3та лента, което не пречи по никакъв начин на движението(остават 2 свободни ленти) Несъобразената скорост и случайността да бъде паркиран тир точно там е довела до инцидента..В противен случай и от двете страни има тревни площи

103

Gorskio

преди 2 години

Спеца, целият проблем е, че има изкачване и завой преди бензиностанцията и спрения ТИР. Като се засилиш там със 200 км/ч и колата губи сцепление с пътя при изравняването на наклона (казано за индианци - подскача). След което даже и да завиеш с гумите тя продължава напред, в случая в ТИР-а. Ако го нямаше са щели да се метнат в бензиностанцията, паркинга на метро и т.н. Особено на мокър път, какъвто е бил вечерта. Малшанс са имали. Но с бързото каране е така - като не те огрее си отиваш...

102

Факт

преди 2 години

До Анонимен110Не не, отбивка е. След лентата за излизане на пътя от бензиностанцията. Отбивка е, камиона е спрял в отбивка. Ония са летели и са поднесли. Може би са искали да влезнат в бензиностанцията, но в последният момент. Но висока скорост, поднасяне и нацепване в ремаркето.

101

Анонимен

преди 2 години

До И за да....Не е той а тя. Колата я е карала момичето. :) Като видях колата под камиона.... няма как да има оцелели. Цялата беше под камиона... На прав участък е, явно е била висока скорст. Камиона е бил в отбивк. Явно БМВ-то е поднесло и... а бе страшна гледка. Нямаха глави....

100

И за да....

преди 2 години

...приключа с темата от моя страна: изобщо не оневинявам оня, който е карал колата си като луд , за да се стигне до този инцидент, ясно е , че това е основният виновник за случилото се. Но, ако на това място има забрана за паркиране, то шофьорът на тира е съпричинител и носи своята отговорност за катастрофата. Това, разбира се, ще прецени съдът!Жалко за загиналите!

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110Тази част на булеварда е във формат на магистрала - две разделени платна с по две активни ленти+ трета, никакви кръстовища на едно ниво, ограничения 50 само в района на бензиностанциите и индустриалната зона, обичайната скорост е 80, забрана за спиране. Как би нарекъл третата лента при това положение? "Лента за паркиране и спане"? "Лента за състезания"?Как? И как се тълкува спящ шофьор, спрял ТИР-а си в тази лента ? При поне два паркинга за тирове?Като изряден водач? Или?

98

perry

преди 2 години

Спрял на градски булевард, без аварийни светлини и си спи кротко, а не в хотел! Чия е вината?