44

С две думи

преди 2 години

Едните му пазиха шкафчето ,другите искаха да му го вземат ! Кой е лошия ? Ама аз по служба ,няма служба мужба или си с едните или с другите....

43

Анонимен

преди 2 години

Емигрснте, явно не си гледал видеата, едно е да укротиш талпата друго е да хвърляш хора с белезници и в безсъзнание като чувал с картови по паветата за да ги осакатиш !!!

42

Анонимен

преди 2 години

На 11 окончателно да заровим ГЕРБ и Патриотите в гроба, повече не са ни нужни подобни партии с агенти от ДС, МВР и КГБ !!!

41

Emigrant

преди 2 години

Ха,ха,ха,?!Ако БГ полицията е проявявала насилие,то действията на американската,френската,белгийската,немската полиция би трябвало да се оприличат на термоядрена война?!Ето как се руши държава!!Кой от следващите полицейски началници ще се осмели да нареди на полицията да си гледа работата!!Търсят се *** и подвий опашки,та да може олигарсите да тровят държавата и гражданите и с пияните си и надрусани агитки,а фигурантът самодоволно да гледа и да потрива ръце от прозорците на Дондуков 2!!

40

Ясно курви на Борисо

преди 2 години

Това е малко, нужни са драстични съкращения и чистки в бардака полиция, докато останалите там не разберат че народа им плаща и ще служат и работят на него.

39

Анонимен

преди 2 години

До колкото знам, тези "полицаи" са го вързали за стълб и са му се подигравали на лапето, имаше и видео :)) Затова махат Иванов, щото "полицаите" са проявили своеволности :) Дали са полицаи според вас, оставям на вас :))

38

Хората могат да си

преди 2 години

Протестират мирно и тихо и Барбата ще си управлява докато е жив . Затова за да не се стига до бой между полиция и хора се подава оставка , а то така излиза ,че Барбата се подиграва и им казва ,ами вие си стойте по площадите тихо иначе ако много знаете моята полиция ще ви тегли по един бой . Колко време тези хора трябва да протестират ,малко били ,малко ама командирова и граничната полиция и стояха по площадите по 3-4 кордона и със цялата си механизация наоколо , добре че българите сме бая стр

37

Анонимен

преди 2 години

Насилие имаше само от протестърите хвърлящите бомбички срещу полицайте и ръководени от яйцемета Хаджикян ,под указания и щедро финансиране !

36

Анонимен

преди 2 години

На защитаващите ги тези ***, хубаво ли е да ви малтретират когато вече са ви сложени белезници а ?На това в белите страни му се казва истезание и превишаване на права !!!Има си съдилища да наказват агресивните

35

Анонимен

преди 2 години

Права и свободи ли е да хвърляш по полицаи бомби и да се опитваш да ги палиш. Трябваше полицията още по строга да е а те даже щитовете си бяха свалили.

34

Анонимен

преди 2 години

А помните ли как надонесоха слама и я палиха около полицаите?

33

истина

преди 2 години

Протестираш си мирно и кротко и полицаите идват и те бият - я стига глупости, това абсолютно не е вярно. Вече ако хвърляш бомбички и бутилки по полицаите редно е да очакваш ответен отговор.

32

Анонимен

преди 2 години

Тези които биха онова лапе, са всичко друго но не и полицаи :)) Вие ако си мислите че Иванов е разпоредил да бие лапетата, значи изобщо немате представа :)) Просто разчистване по високите етажи в държавата, требва да си сложат техни хора :) Не съм виждал полицейски служители с орел на униформата, търсете патрЕотите, те са слуги на Бокича :))

31

до 33

преди 2 години

Голяма работа ,ние па ги мразим тях-- един реподбор много добре ще им се отрази. И да забранят на охранителни полицаи да се правят на катаджии по улиците ,а да пазят хората както си му е реда , добре е да се върне и пешето патрулиране ,по дискотеки и улици бойще след бойще и кражби колкото щеш ,а по селата не остана къща неотарашена, ако полицаите патрулират и пеша може и да изненадат някой. И коли трябва да има ама и пешо обхождане на района е задължително с колата се чуват и виждат от 100 км.

30

Анонимен

преди 2 години

Насилие нямаше НИКАКВО.Просто си търсят повод да го махнат.Да се поогледат какво става по света, да се поогледат какво става в любимата им Русия, да се поогледат какво става в Белалус, където имаше и убити.жалки комунистически от...репки.Да си припомнят как се биеха протестиращи по времето на тоз сладур Станишев.

29

Дядо ПОП със КАСКЕТ

преди 2 години

КАК СМЕЯТ ДА УВОЛНЯТ ОРДЕНАРЕЦА НА ВИНЕТУ?!

28

Анонимен

преди 2 години

Свестен полицай има колкото рус нeгьp!Може и да е по-рядко.

27

факт

преди 2 години

ЧЕГЪРТАЙ!

26

Анонимен

преди 2 години

Вече всеки настоящ и бивш служител на МВР мрази Фигураста! Няма как полицаи да са виновни, че са предотвратили със всички разрешени средства опит за превземане на държавна сграда! След като тях ги бият - какво, да се 0гъ3ят ли!

25

CAT

преди 2 години

Главата на този трябваше да бъде взета още тогава!!! Подлезурко!