22

о, не ..

преди 2 години

Аз съм представител на един стар български род от ..., 61 набор като този екземпляр. Винаги съм помагал на хората, независимо от техния произход, етнос, религия, сексуална ориентация. Аз съм широко скроен Човек, поради което този образ ми е чужд във всяко едно отношение и не изпитвам грам милост към него!Представете си само колко държавна пара заминава за него, а в същото време за другите обикновени хорица няма пари, няма консилиуми, няма и кой да им подаде ръка!А защо е така ..?до кога ?

21

до н.2 и 4

преди 2 години

Имал е каска ,намерили са я на 500 метра от него.Тази година загинаха скиори на Банско при сблъсък помежду си ,всичките с каски.Ските са опасен спорт.

20

Анонимен

преди 2 години

Дано, да има подобрение.

19

Анонимен

преди 2 години

А бе как само се радвате на чуждото нещастие !! Все едно ние ще свършим с ХЕПИ ЕНД! хахаха В живота няма хепи енд - всички ще свършиме с много лош, тъжен и нещастен край, даже и Сорос!

18

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 2 години

СЛЕД КАТО Е СТАБИЛИЗИРАН ТРЕБЕ С ДВЕ ТУХЛИ ПО ТЕСТИСИТЕ ЗА ДА МУ СЕ ДАДЕ НАЧАЛНА СКОРОСТ ПОСОКА ИЗТОК.

17

до 16

преди 2 години

Баце, Каролев е пръв мрънкач и критикар на властта. Недей се изказва неподготвен... Каролев е обикновен колега програимст. ВСЕКИ с честно платени данъци и заплата в пъти над прага, като него и нас, получава АДЕКВАТНА медицинска помощ. Всякакви опашкари, осигуряващи се на минимална, са си сами докарали мизерията. Мерси.

16

до 16

преди 2 години

Кои са тия хора? Бившите мързеливи текезесари, шофьори на баничарки, миячи, чистачи и бензинджии ли?! За какво да имам жал към тях?! Та те сами са си виновни за мизерията.

15

Бог да Пази

преди 2 години

Каролев и БогоИзбраната Раса!

14

Анонимен

преди 2 години

То й гуми карфиола й той се възстановява 7-8 г. КАРФИОЛИ/ЗЕЛЕНЧУЦИ КВО ДА ГИ ПРАИШ... ХХХХХХ

13

о, не ..

преди 2 години

Моля, имайте поне малко жалост към онези хорица които се трудиха достойно и работеха дълго и дълго, създадоха семейства, имат деца, внуци ... Към онези които никога не бяха *** на властта! Към онези които имаха и имат достойнство .... Към онези които никога (!..) не хленчеха, хем си лягаха и заспиваха от глад и мизерия ...!А този образ беше подписал Договор с дявола и днес ние истинските хорица трябва да мислим и да се молим за него?Това няма как да стане, хем и сме дълбоко вярващи Христия

12

Анонимен

преди 2 години

А за мен консилиум що не направихте, Габровски ме лекуват еднолично и ме осакати.

11

Да, ....

преди 2 години

... от това съобщение ми става ясно, че ние българските данъкоплатци не сме равни пред портите на Държавата!Не мога да разбера защо постоянно ни занимават с този екземпляр?До кога ..?Ами ако беше Гошко от село или едно дете от социалните домове, дали за тях някои по някакъв начин би се сетил?... а сега ни занимават с този образ образ който обикаляше всички медии и се правеше на велик и неповторим; той беше компетентен във всички неща на Човечеството, ама днес е пред портите на Орландорвци .

10

Анонимен

преди 2 години

Според мен ще се оправи.На такъв почтен човек няма начин и Господ да не му помогне..

9

Bg izmet

преди 2 години

ЗА КОЙ РАБОТИ..УКРАИНЦИ..РУСНАЦИ НО НЕ И ЗА БЬЛГАРИ. ТОЙ Е САМО ЕДИН НА ХРАНИЛКА КОЙТО БЯГА ОТ ПРАВОСЬДИЕ.

8

и те така

преди 2 години

кой плаща всеки ден да ни информирате за сноубордиста ? дали само той е в тежко здравословно положение ? нищо лично , нека се оправи , ама става досадно и едва ли народа се интересува .

7

Анонимен

преди 2 години

ПАРИТЕ НЕ ТЕ ПРАВЯТ БЕЗСМЪРТЕН!

6

Анонимен

преди 2 години

А за останалите пациенти събират ли се всички специалности за да направят план за лечение за седмица напред?

5

АнонимеН

преди 2 години

ЧОВЕШКАТА ГЛАВА НЕ ЗДРАВА КАТО НА ТРЕВОПАСНИТЕ!!ГЛЕДАХ ВИДЕО КАК ЕДИН СИ УДАРИ ГЛАВАТА ТОЛКОВА СИЛНО, ЧЕ ТЯ СЕ ОТВОРИ КАТО КОКОСОВ ОРЕХ!

4

данъкоплатец

преди 2 години

Колко пари се похарчиха и колко ще се похарчат за лечението на този?!

3

Totenkopf

преди 2 години

И какво ни интересува либертанеца?