161

Анонимен

преди 2 години

И двамата само се обвиняват , като очевидно и двамата са виновни , тоест и двете партии.

160

Анонимен

преди 2 години

След фандъково-гербаватa диктатура, София е негодна за живот. Всеки петък стотици хиляди коли се изнасят нанякъде и София се изпразвa. Всеки се спасяна поединично както може. Много хора си купиха вили защото не издържат. Аз лично от известно време живея в дълбоката провинция и се чувствам прероден.

159

демагози!

преди 2 години

Мръсни геберски невестулки! ПСамоковскаП! толкова противна,двулична и безполезна е тази Фандъкова!

158

АЛОООО!

преди 2 години

Нали ''обещахте'' , че ще оправите всичко , за 13г. , колко са построените градини , без тия които ги санирате , а ги водите ''ново'' строителство ?Не сте ли нагли ?Ще оправите , ......да ОПРАВИХТЕ СИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА И КАСИЧКИТЕ !

157

иво

преди 2 години

Оставка,съд и затвор за всички гербаджийски измамници.

156

Анонимен

преди 2 години

Само за 4 месеца Прогресивното марксистко правителство на Джо Байдън :1 Премахна сухопътните граници на САЩ и 2 милиона нелегални извънземни влязоха.2 Направи война в Близкия Изток.3 Увеличи с 40 процента горивата.4 Спира американските петролопроводи и разреши Северен Поток 2 на Путин,прецаквайки Изрочна Европа.5 Невиждана инфлация в САЩ от 80 години.Очаквайте българско правителство от БСП,ДПС и неолибералите от ДБ.Колелото се върти.

155

Анонимен

преди 2 години

"Щом на местно ниво слагат такива некадърни хора,какво остава за държавното ниво?!"Попринцип е обратното.

154

Анонимен

преди 2 години

Ама кметийце ***! 12 години си тама, шо не управи?

153

Анонимен

преди 2 години

Не съм от София, но всички Софиянци сте адски наивни да я преизберете. Факти - Най-замърсената столица в ЕС, Най-неразвитата във финансово отношение столица в ЕС, Столицата с най-ниска средна заплата в ЕС и да не изброявам.Сега и проблема с детските градини, който е от 12 години и нищо не се прави, дават се пари за една ел. система, която пак не работи, сега прехвърля отговорността върху нейни подчинени - на Бойко схемите. Направо я изгонете и това е!

152

до 178

преди 2 години

Не са по-добри ГЕРБ,ти да не си дебилен?!От зле отиват нещата на по-зле!Добри още не са идвали на власт.Властта е добра ако хората са толкова добре,че не се интересуват от шкафчетата им.Щом храта са добре нека си взимат тяхното.Явно обаче взимат повече щом хората не са добре.

151

Анонимен

преди 2 години

Един кмет върши ли си работата,не ми трябва и да знам къде му е канцеларията.Обаче тая на Красно село прекали!Това е човек,който се крие и накрая ще се наложи да се виждаме в съда.А защо трябва да се занимавам с това,като все едно е човек тая?!!!!За нищо не става!Това власт не трябва да вижда никога!Съдейки по нея са ми ясни и останалите от ДБ!Не стават за власт!

150

Анонимен

преди 2 години

До 176Ако казваш, че ДБ са по-зле от ГЕРБ, означава, че ГЕРБ са по-добри от ДБ! Значи казваш, че ГЕРБ са по-добри! Оплете се май нещо.

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147Че те Боко и Слави са си тиква прилика бе, какво ми ги навираш тия на Слави?!!

148

до 172 от 171

преди 2 години

Аз не казвам,че ГЕРБ са по-добри.Казвам,че ДБ са още по-зле!От както е кмет тая на Красно село няма приемен ден или както другите кметове връзка с час по интернет да разговаряме,защото се оправдава с ковид,но преди това нямаше ковид!И пак нямаше приемен ден!

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173Какво те учудва, те на мутрата Боко повярваха и безропотно му пълнят чекмеджетата вече 15 години!

146

Анонимен

преди 2 години

ти пък се разходи из страната и виж в листите на ИТН има престъпници, издирвани с червена бюлетина в Германия.....недей гледа клюки този какъв бил и онзи, Славчо вкара издирвани престъпници и доказани педофффили в народното събрание.....ама гласувайте си пак за него, ще ви оправи ПРЕЗ ФЕЙСБУК!

145

Анонимен

преди 2 години

софиЕнци уж умни хора, пък карикатурата Христо успя да ги излъже и да ги поведе като оввце към "промяната"..... само не осъзнават, че така желаната от тях промяна може и да е на ПО-ЗЛЕ.....и да ИМА, има и по-зле......

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171Я се разходи из страната да видиш Бойко какви кметове е наредил на места - дерибеи и доказани престъпници.

143

Анонимен

преди 2 години

ДБ не стават за управление,защото се вижда каква госпожа кмет са предложили на хората в община Красно село и те я избраха,но сега съжаляват.Щом на местно ниво слагат такива некадърни хора,какво остава за държавното ниво?!Много избиратели ще загубят заради госпожата кмет на Красно село!!!!!

142

Рашко

преди 2 години

До Анонимен 166Това е нагла лъжа, гласуваха таван на сумарното възнаграждение, което един депутат може да получи за месец. В момента, от участие в разни комисии и други извънпрламентарни дейности болшинството депутати си докарвата доста повече средства то бюджета на държавата!