121

Прос човек от народа

преди 2 години

Няма да гласувам. Дайте хартийни булетини и ще се оправим. И жена ми мойта е проста, като мен, и нищо няма да излезне. По-хубуу да си затрайм на тва гласопускане.

120

Анонимен

преди 2 години

БСП трябва да се изчегърка от Всякъде

119

Анонимен

преди 2 години

Плащаме за машини и за отпечатване на Бюлетини това е от Ива МИТЕВА ако не работи единия вариянт ще се ползва другия -- Много умни тия от партията на Слави

118

Соня

преди 2 години

Ниското образование- да ходят да се образоват и после да гласуват. Аз съм с висше образование и гласувах с машина- за около 6 секунди е цялата работа от слагането на картата до вадене на бележката.

117

Машинист

преди 2 години

Не е нужно да си висшист за да гласуваш машинно, достатъчно е да си технически грамотен. Устройствата за гласуване не се различават много от устройствата, които ги има в банки и други обществени учреждения, снабдени с тъч-пад.

116

Анонимен

преди 2 години

Слави за малко време много бели

115

-

преди 2 години

"Гласовете, освен да се преброяват, трябва и да се претеглят!"Защото 10 "прости" гласа за мнозинство, но тежат по-малко от един "умен" глас!12 години ни управляваха "простите" гласове с фалшифицирано мнозинство с тежест на хелий. Вече е време на "тежките" гласове, а машините са средството!

114

смях в залата

преди 2 години

Радев осигури служебна победа за ГЕРБ

113

maja

преди 2 години

то това е целта електората на дпс, бсп и чялгаря да задръстят с невежество секциите и да има опашки а после и опашки за олио и хляб и купони .....с чалга се прави населението просто а над такива *** лесно се властва с коричка хляб и тояга.мая експерта по избори,пропаганда и врещене и мрънкане за рубли

112

Ограничени

преди 2 години

Направете ограничение за престой до 2 минути в секцията. Който се забави повече от 2 минути, значи има сериозни ментални проблеми и трябва да бъде изритан като мръсно куче от секцията.

111

Анонимен

преди 2 години

Като имате проблем с машините и със сивото си вещество - не ходете да гласувате, и без друго само герберугите реват,айде сега да ви видим как ще съберете 4% да минете бариерата!

110

Ай Сиктир

преди 2 години

Ние чакаме изборите да организират а ЦИКаджиите експерименти си правят... Па вземете идете в Приморско, Китен, Созопол... Хем и нозете в морето ще топнете на аванта. Циркаджии!

109

Купете още машини

преди 2 години

Демокрацията цена няма. Освен това няма да чакам на опашка, докато някой пиян гербаджия се гъне 35 минути на машината, докато се чуди как да саботира секцията.

108

Смешник

преди 2 години

Тез машини герб ги натресе ,имаше българска фирма която я отхвърлиха и взеха на мадуро техниката не пишете глупости гербарски нещастници. Ся като боко си бега на някаде на кой ще смучете таша**те незнам .Голям страх от машините че като покаже едно на компа на хартия друго няма как да мине . Виждаме ги всяка година тия грамотните с протоколите кви ги вършат 3+3=8 за едните за другите 2+2=3 . Толкова коректор използват че фирмите са на принципа ден година храни.

107

Браво

преди 2 години

ГЕРБ паднаха и нещата лека-полека започнаха да се оправят. Само така!

106

анонимем

преди 2 години

До 123456А софтуера как се прави и защо картончетата не се броят от комисията. Пълна манипулация.

105

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха нали гласували 75 човека за минута бе, алоо ЦИК аджии, сега се оказаха на половина и то хора най-високообразовани в идеални условия. В реални условия няколко възрастни или неграмотни, буквално ще блокират гласуването в секцията.. И тогава се започва с манипулациите.Ще има проблеми и дълги опашки.

104

Anonimen

преди 2 години

ето тук има симулатор на машинното гласуване за 11ти юни и всеки може да пробва https://tibroish.bg/ti-glasuvash

103

Смешник

преди 2 години

Нормално по младите да са на ти със машините, но пък да поправим нещо сме гола вода повечето докато тези на 45+ могат доста неща сами да свършат . Просто по възрастните са по притеснителни с твхниката да не объркат нещо. А младите се радват ако могат две яйца да си опържат

102

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов от ДБ(ДПС2) да каже каква задкулисна поръчка изпълни, че ни натреси тези машини за 40 млн. при положение, че никъде в европа не се ползват машини. Това е корупция в особено големи размери!!!