21

Анонимен

преди 2 години

Напълно съзнателно го правят, с идеята да им плащат. Наемат ги като имат големи поръчки по договор и им осигуряват жилище, за да не се усъмнят. Ама това жилище могат и сами да си го плащат, ако плащат заплатите им, а не да живеят по двама-трима в стая. Ако бяха българи, нищо нямаше да направят. Поляците обаче са мускетари.

20

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията и социализма са като кола с предно предаване и кола със задно предаване, това е разликата. Има разлика, но колата все върви. А българите са качени да обслужват колата която събира боклyцитe, боклyкчийския камион, така че в този случай няма никакво значение дали е с предно или задно предаване.

19

Анонимен

преди 2 години

Полша воюва срещу Германия в състава на съветската арми под съветско командване. Полша се биха геройски рамо до рамо с руснаците в битката за Берлин срещу белгийските и френските нацисти които го защитаваха (и немски деца от Хитлер Югенд) които до последно се надяваха, че съюзниците ще започмат офанзива срещу СССР, каквато заповед е имал Монтгомъри. После Полша се разсърди, защото очакваше, че ще и дадат Белорусия и Украйна, а получи само малка част от земита на източна Германия и още не може да прости на Русия и бълва огън и жупел срещу нея.

18

Анонимен

преди 2 години

Това е Демокрацията,капиталистическата Демокрация.Или дивия Капитализъм.Трудовите маси винаги са билипоследната дупка на кавала и при комунизма и при капитализма.

17

Анонимен

преди 2 години

Поляците имат високо самочувствие и мания за величие, но не стават за нищо. Такива хора освен за смях, за друго не стават. А иначе Германия е уредена държава, но, ако си германец. Ако си чужденец, всеки те мачка. Уж няма нацизъм, ама си го има, просто немците са скрити нацисти, което може би е по-лошо от това да си открит нацист, защото се прикрит лицемер, подлец.

16

Иван

преди 2 години

До 1: Да беше учил малко, можеше да си ги правиш от дивана у вас в Обеля.

15

Анонимен

преди 2 години

Полша е била голяма империя, на две морета - голяма част от Русия, Белорус, Украйна но после за 200г се превръща в провинция на Русия. Поляците още имат мания за величие, но не се виждат колко са жалки.

14

Анонимен

преди 2 години

Па нали беа дръпнали поляците бе, нали плюват по Русия?

13

Анонимен

преди 2 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

12

Анонимен

преди 2 години

Ох мале, сега погледнах минималната заплата в Беларус е 388 техни рубли което е 250лв. Там е по зле и от Русия.

11

мангела меркел

преди 2 години

"просто е трябвало да си потърсят правата, това не е България , веднага е можело да потърсят правата си и адвокат"В Северна Корея по имаш шанс да си потърсиш правата ама в германистан хахахахахахахаха ако си бежанец да ти помогне някой соросойдна организация по може иначе.......

10

мангела меркел

преди 2 години

росто е трябвало да си потърсят правата, това не е България , веднага е можело да потърсят правата си и адвокат

9

Анонимен

преди 2 години

Шумахер е западно германец по място на раждане, но масово лъжат, че бил бедняк и семейството му нямали пари. Майка му Елизабет е имала редица пивници, а баща ме картинг писти. Поляците както винаги мизерници. Преди години познавах едни идваха тука да учат, студенти бяха. С лоши впечатления съм от тях.

8

Munchen_DE

преди 2 години

Мине не мине и се появи поредната тенденциозна историйка колко е лошо в Германия. Демек не тръгвайте за там, че ще спите под моста. Може Германия да не е най-перфектната, но алтернативата е да си роб в собствената си страна, да си експлоатиран, да не ти плащат с месеци... а това е още по-унизително!

7

Гъзарбайтер

преди 2 години

Нашите разносвачи не са се оплакали, защото ходили да гласуват за Чалгаря докато поляците протестирали.

6

Анонимен

преди 2 години

в беларус заплатите са по ниски но там никой не работи повече от 8 часа, навсякъде е чисто и красиво такива паркове и улици в бг точно не сте виждали и няма и да видите

5

Анонимен

преди 2 години

Поляци, източногерманци ... комунизма е първоизточник на всяко зло

4

Анонимен

преди 2 години

В западна Европа не могат да принуждават работниците да работят повече от 8 часа ,това е подсъдимо, просто е трябвало да си потърсят правата, това не е България , веднага е можело да потърсят правата си и адвокат

3

Анонимен

преди 2 години

Да бяха отишли в Беларус, там няма такива проблеми и заплатите са по високи.

2

Анонимен

преди 2 години

Поляците си го заслужават неможе само да се оплакваш и да искаш и само да искаш без да даваш.