88

Анонимен

преди 2 години

До ААз брички не си купувам. Но им дишам отровите и на ония 50% чиито коли са на 20 години и няма как да се ограничи тяхната помия. А за експерименталните превозни средства е като с ваксините за които ревете (които не са експиремнтални, а са одобрени с EUA в което има голяма разлика) - никой не заставя никой да се качва/ваксинира. И ако си направиш труда да прочетеш какво има във въпросната форма преди ваксинация ще видиш, че никъде не се говори за освобождаване от отговорност.

87

до 100 от славянин

преди 2 години

Юристите нищо не правят, защото не са лично засегнати, така е навсякъде! А как те наричат ваксизомбитата, въобще не трябва да те вълнува, те не са нормални, за да те вълнува тяхното мнение!

86

До славянин от 94

преди 2 години

Да, така е. И още много закони. Но страшното е, юристите, не правят нищо по въпроса, а навсякъде всеки като мен и вас е обект на критики че даже и нас ми наричат престъпници.Чакам трибунал!

85

Чичо

преди 2 години

Името на всяка държава се пише с главна буква.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94А почнете да си пиете хапчетата. Кой те принуждава да се ваксинираш против волята ти, че само плямпате тоя прословути член 29 ? Никой не те отнема никакви права с ваксинационият сертификат - ако не искаш да го имаш ще ходиш да ти бъркат в носа или ще си седиш в къщи (защото тия сертификати са само за пътуване). И въобще какви права ти отнемат, че не ми е ясно?

83

до 94 от славянин

преди 2 години

Не само чл. 29 от Конституцията го забранява, ами и Нюрнбергският Кодекс от далечната 1947 година също го забранява, а него никой не го е отменял, отделно никой не е отменял и родния Наказателен Кодекс, според който принуждаването към самоувреждане и самоубийство, каквото в случая е ваксинацията, е престъпление според този кодекс!

82

ДртПрч

преди 2 години

Кунчо да си глед епидемията, ами да не ми се занимава с изборите.

81

А

преди 2 години

До У Никой не те кара да си купуваш бричка, купи си нова, чиста кола. Както и никой не трябва да те кара да си слагаш ваксина на сила. Макар и разликата между слагането на ваксина в твоете тяло и карането на някой на стара кола да са коренно различни и несъпоставими неща, ти явно в главата си имаш само брички, нека те питам - ако ти дадат да се качиш в експериментално превозно средство и ти кажат, че не носят отговроност, ако се взриви след 50 метра и станеш на факел, ще търчиш ли се пробваш?

80

Анонимен

преди 2 години

И тоя ми бил лекарКунчев, и децата даже знаят, че по време на епидемия, вие твърдите, че имаме пандемия, ваксинации НЕ СЕ правят.И още нещо много важно, чл 29 от Конституция категорично ви забранява да принуждавате хората да се подлагат на медицински манипулации без тяхно желание.Така че, тази информ. кампания и вашето постоянно натякване, опитите ви чрез ваксинационния сертификат да отнемате основни права Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

79

У

преди 2 години

До ЕПърво защо аз да трябва да си променям живота и да се местя заради някой, които смята, че може да кара неизправна бангия (даже смята, че щом правото му да има кола не включва задължението да я подържа изправна). Нито искам да живея на село, нито искам да копам и да сея. Второ аз гледам резултатите - колкото за ваксините реват по телевизията и хората не се ваксинират, толкова и за трошките говорят, че искат да ги спрат и релаността е, че сме гробницата на Европа.

78

до 80 от славянин

преди 2 години

Ами, чебурашке, нормално е самоубийците-мазохисти да привършват, затова и от 35 000-40 000 самоубиеца-мазохиста на ден, днес са 10 000-12 000, но скоро ще станат по 0 на ден!

77

АНТИ

преди 2 години

Чебурашка...Чибарашка...Путин поЗДРАВ ти изпраща!!

76

Честни Избори в Бг?!

преди 2 години

Това Виц ли е?Туристите ще видят и снимат как става далаверата по морето...

75

Анонимен

преди 2 години

До Чебурашка Ваксинираха се хората, които ще пътуват. Много други са преболедували, но гадаем колко са те, защото не правим тестове. Има хора, които не отказват ваксина, но изчакват. Колкото и да вмъкваш политика, фактите са други....

74

Анонимен

преди 2 години

Защо подписваме декларации, че никой не носи отговорност за ваксините, ако са толкова безвредни ?

73

Пенчо

преди 2 години

До До Пенчо 77Какъв мой избор - като не работи театъра аз ли избирам дали да отида или не. Или в басейна като не пускат хора, пак ли аз избирам дали да плувам или не. Айде да покажем, че можем да мислим малко и да не бъдем буквоядци за думата "заключен"

72

Анонимен

преди 2 години

ОНЯ ДЕН ДАВАХА В ГЕРМАНИЯ КВИ ДАЛАВЕРИ СЕ ВЪРТЯТ С ПСР ТЕСТОВЕ, ТУК СИГУРНО Е ПО 10!!!ТА ТОЯ МОГАТ ДА ГО ВАКСИНИРАТ В ЦЕНТРАЛНИЯ...САМО МАЛКО ДА ПОРАЗРОВЯТ...

71

Анонимен

преди 2 години

И защо е този кански зор да ни ваксинират? Е, аз не искам и съм си добре. Колко мъни получавате, за да ни тормозите? Разни фондацийки, и пръц-пръц.

70

Е

преди 2 години

До У Ама не му дишай отровата. Знаеш какво има в градовете - по-мръсен въздух - купи си къщитчка на село, пълно е с празни къщи, ***, копай, сей, гледай, живей си на село, дишай чист въздух. Никой на синджир не те е връзал в града при димилниците, нали? А и никои не агитира, да се купуват стари 25 годишни димилници, а точно обратното. А защо така се натиска ваксините и все повече започва да прилича на изнудване и заплахи? Скоро и избор ли няма да имат хората?

69

Fox

преди 2 години

Хората, четящи статиите се умориха от правописни грешки, като "Групости", "българия", "да чеу" и др.