149

Анонимен

преди 2 години

Ако ромите по махалите започнат да изчезват, вече ще знаете къде да търсите остатъците им. Веднага всички по веригата да се хванат и осъдят!

148

Анонимен

преди 2 години

Всички по веригата трябва да се осъдят и то не за кратък срок,всички!

147

Анонимен

преди 2 години

Закривайте тази болница с незаконни трансплантации и осъдете лекарите, това е зловещо!

146

Анонимен

преди 2 години

Само кьорфишеци до сега. Чудят се какво да измислят.

145

Анонимен

преди 2 години

Това е плашещо и е страшно, при това това са европейци, пълна трагедия, тези хора с изваден бъбрек ще останат завинаги инвалиди и половин човеци, това по нищо не отстъпва на нацистките концентрационни лагери и Менгеле, защо украинците и молдовците не си защитят хората? Защо няма и добри социални помощи в Украйна?

144

да

преди 2 години

До ИСТИНАДумата ТО ЛУП се пише с У, но нали началника ти я употребява неправилно, и ти за това я пишеш неправилно, герберастче недорасло

143

3344

преди 2 години

До АнонименНе, бойко не е правил трансплантации, защото е некадърен. Правил ги е лекар, след въпросното "обаждане" ти сам се сети от кого, като знаеш за кого е била трансплантацията, мамин герберастчо

142

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

Нито предишните ми харесваха , нито сегашните. Няма спасение в тази ориенталска държава . Всеки краде и влачи каквото може. Няма никакъв морал и ценности в това калпаво и болно общество...

141

Анонимен

преди 2 години

Ама и Бойко ли е правил трансплантации?????? Е те за това е виновен!

140

Анонимен

преди 2 години

Всички болници в провинцията лекуват "мними" болни. Имат преснимани лични карти на бивши пациенти и си ги "чекират", когато им трябват бройки. Така си осигуряват заплати и "източват" ЗК.

139

ИСТИНА

преди 2 години

Моля ако някой знае този министър Стойчо Кацаров ИЗЛЕКУВАЛ ЛИ Е НЯКОЙ ЧОВЕК ИЛИ ЖИВОТНО ЩО ЗА ЛЕКАР Е ТОЯ Т ОЛУП

138

Kitty

преди 2 години

Не знам защо се учудвате. За запад е така. Там човешкият живот реално няма цена. Спомнете си случая със Съвестин. Това момче е било убито за донор на органи. Западът не само ни краде, но и ни убива. А вие му вярвайте още. Мафията и всички произтичащи от нея престъпления идват точно от запада.

137

Гиб Мелсън

преди 2 години

Напълно нормално е в държава в която вожда й Винету без никакъв морал и задръжки върна на Ердоган турските дисиденти потърсили убежище в България, там в турските затвори да ги бият и изнасилват, напълно нормално е в такава държава да няма морал и в болниците. Трансплантации на органи от бедни хора на донори от богати държави. Пререждане за други трансплантации. Това Винету го прави, защото сме граждани за европейско развитие на България.

136

Чудя се

преди 2 години

Ако дам съгласие за донор дали при удобен случай няма да ме уморят за да ми вземат органите.

135

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНяма да се намеси!Всичко пак ще е само до изборите и после -> парите в другото шкафче.

134

Анонимен

преди 2 години

Мафиотите в бяло правели трафик на органи от бедните страни към богатите страни. Бедни украинци, молдовци продавали органите си на богатите германци, японци, израелци и японци. Всички мафиоти в бяло в затвора и министрите на здравеопазването на ГЕРБ - в затвора. Ангелов къде е бил? Ананиев?

133

Стоко

преди 2 години

Цялата държава е изгнила отвътре, ако слушате джипкаджията ние цъфтим и пребъдваме. Затвор за тиквата!

132

Бай Българ

преди 2 години

Бай Българ хич не го и еня. Ако щат 350 незаконни операции да направят. Той е наясно, че всички крадат. Приема го за даденост. Даже и той на тяхно място би откраднал. Е, като е от здравеопазването понякога горят "сухи пръчки", ама това е положението. Мила родна картинка.

131

СТОЙЧКО КЕФИ

преди 2 години

СЕГА ДА ПОДПУКА И БОТОКСАМНОГО НЕЗАКОННИ НЕЩА ЩЕ ОТКТРИЕ

130

Анонимен

преди 2 години

Удавник и за сламка се хваща!