29

Анонимен

преди 2 години

Пробвайте така: Намирането на черната кутия е ключово за случилото се с пилота на МИГ 29

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27Армията винаги ни е била силна на суша, само че техниката се разви, вече който има въздушно превъзходство печели, ние сме доста назад в това отношение :) Не виждам смисъл от званието контраадмирал, след като немаме флот,даже абсурдно звучи :))

27

С-400

преди 2 години

Порезен е бил от рускa ПВО, разположена в Крим.

26

Саксофонов

преди 2 години

Абе каква е тая кутия, която не може да издържи 4 дни във вода? Кутия за сок щеше да издържи повече. Май тоя театър се разиграва, за да не се даде обяснение пред обществото какво е станало, защото истината е нелицеприятна. Ще я намерят кутият, но ще кажат пред хората, че нищо няма и толкова. Чиста работа.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен25 Няма как да чувстваш американско робство, защото същите ти пускат някакви трохи, за да оцелееш. Нормално мислещите българи не желаят американски бази у нас. Отървем ли се от американската окупация, нещата постепенно ще се стабилизират.

24

Анонимен

преди 2 години

Тази черна кутия не излъчва ли някакви сигнали? След като армията не може да си намери самолета и кутията явно на какво ниво е,но се репчи на Русия,за да ни докара поредното бедствие.

23

Анонимен

преди 2 години

И черната кутия ще разкрие повече тайни, отколкото знаят останалите военни, участвали в учението.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18Вината е търси в политиците, те определят бюджета на дадена структура :)) Аз не чувствам "американско робство", дават ти свобода да избираш, не че не ползват същите методи като руснаците :) Жалко за челяка, ама требваше да стане някой инцидент, че да се сетят военните, че са гола вода с остаряла техника :)

21

а зашо?

преди 2 години

А защо провеждат учения в Черно море? Какво а ползата? Ако бъде нападната, от Крим и от Калининград Русия може да унищожи цяла източна и западна Европа за минути, и нищо не може да и противостои. Тези учения са пълна загуба на пари, време и човешки животи, абсолютно безполезни.

20

РАДАРИТЕ

преди 2 години

се оказа, че не контролират въздушното пространство ниско над морето, сигурно и над сушата. Което означава , че България е разграден двор и всеки и всичко , което лети под 1000 м може безконтролно да влиза у нас. Крилати ракети, дронове, самолети, въртолети. Въобще НАТО НИ ПАЗИ....

19

ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА

преди 2 години

не само, че не могат да следят самолета по ниско от 1000 м , ами и не могат да извадят кутията от 70 м дълбочина като че ли става дума за Марианската падина

18

Анонимен

преди 2 години

Това учение от такова значение не е ли било съвместно за всички родове войски като нощно обучение за действия съвместни за дежурства и предприемане на действия при извънредни ситуации срещу спускане с парашут в нощта на цел от височина над водната повърхност известен как морето отдалечен от брега на растояние в км,и поради неизвестност съдържанието,вида на товара се задействат всички части,звена по въздух,суша и вода защото този товар,като цел е съпровождан от противникови части дистанционирани

17

Сплескан натовец

преди 2 години

Америкяанската окупация и робство ще ни заличи!Или изритваме краварксия окупатор веднъж за винаги или ще мрем!

16

Демократ

преди 2 години

Видими резултати от 45 годишната дружба със СССР.

15

Анонимен

преди 2 години

Американското робство е много по-опасно, по-пагубно и по-вредно за България от Османското такова. Поне така излиза наяве.

14

Мхмм...

преди 2 години

И да я намерят, какво? Пак ще потулят истината. А работата направо смърди. Много въпроси искат отговор. 1) Защо веднага не са поискали помощ от Румъния (страна членка на НАТО). Още един хеликоптер и два кораба, все щяха да са от полза. 2) Това все пак е учение, всичко трябва да се следи в реално време и записва - къде са тия записи?

13

D

преди 2 години

Дали умишлено няма да не успеят да намерят черната кутия. Защото ще излезнат наяве толкова брутални проблеми в цялата система, че трябва да идат в затвора едно село хора.

12

Анонимен

преди 2 години

Грешката е генерална и е направена преди 75 години, когато се закачихме за радрънканата каруца СССР. Като малък мечтаех да стана пилот, а баба ми жена с основно образование ми каза "Само на руски самолен не се качвай". Още от времето на Тодор Живков знам че само половината пилоти от армията стигаха до пенсия. Сега стигат повече до пенсия, но причината е че летят много малко. Да купуваш военна техника от хора които все още не могат да направят една свястна тенджера е самоубийство.

11

Анонимен

преди 2 години

Дай да разровим в Президентството, а?

10

Злите езици

преди 2 години

Говорят, че бил свален от "приятелски" огън от Гуемиот брат. Затова сега не могат да го намерят. Случайност? Ако кутията не излезе, значи наистина има нещо.