34

Анонимен

преди 2 години

В 21 век един изтребител да не можеш да намериш ми се струва малко алтава работа. Това са GPS-и, радари, съпровождащ самолет, регистриращ самолет, онлайн записи. Или ни е калпава организацията или има нещо гнило в Дания.

33

Некадърен фигурант

преди 2 години

Правителството на фигуранта Радев не става за нищо - една черна кутия не може да намери ! То не е като само да критикуваш и да повтаряш кухи фрази като папагал !

32

Хаха

преди 2 години

Тия знаят ли дали изобщо е литнал самолетът. Нов периметър... Къде? У Панчарево ли?

31

ВВС специалиста

преди 2 години

Да се пробва Фигурантът на Божков, може пък да открие нещо !

30

Гешев

преди 2 години

до мая обшата е достигнала достоверна информация за случая , ама щяла да в каже след изборите .

29

Анонимен

преди 2 години

СЕНЗАЦИОННОЕдин случаен минувач срещнал Рашков и му казал какво се е случило, доказателства щяло да има другата седмица или другия месец ама Рашков се чудел дали изобщо даа ти предаде.

28

SS

преди 2 години

Ако и в новия периметър не намерят нищо да се обадят на Айше от Столипиново да гледа на боб и да каже къде е леталото.Еииий за 20лв са циганят.

27

до 29

преди 2 години

аз това го гледах на филм или на сериал, не помня точно, но пилота го приземи, къде се беше разбрал с терористите и после с костюм за гмуркане доплува до друга суша и от там се изпари с новите си милиони...

26

Анонимен

преди 2 години

Драмата премина в мистерия, а мистерията се превръща в цирк. С каквото и да се захване българина в крайна сметка сгава на цирк.

25

Фантаст

преди 2 години

Пилота да не го е продал на Ким Чен Ун и сега да си харчи милионите на някой Екзотичен остров?! Щото аз до момента не видях в пресата снимки, ни на труп, ни на отломки, ни нищо, а и черна кутия няма!

24

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ни откраднаха единствения изправен изтребител. Ами сега?

23

Странни неща

преди 2 години

стават като си играеш на войници в близост до Руски териториални води! НАТОвци дано си вземат поука!!

22

До 20

преди 2 години

Не очаквай нищо нормално от жалкия фигурант

21

Анонимен

преди 2 години

Абе палячовци, нали беше взривен самолета? Нали намерихте останки от него? Даже не можете да разберете какво сте намерили парчета от самолет или консервна кутия *** иначе търсите черна кутия по всички периметри и азимути на Черно море. Започвам да си мисля че майор Терзиев не е издържал на лютото брюкселско и американско робство и е избягал с таратайката в Русия за да си живей живота там под мъдрото упрамление на мъдреца Путин.

20

Трагедия

преди 2 години

Нито самолета самолет, нито кутията му кутия, ако изобщо е имал такава, нито търсачите търсачи. Типично за ***.

19

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са го отвлекли с тракторен лъч. В района на Шабла една жена е видяла Петров и Башкиров.

18

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Тука има нещо гнило!

17

Анонимен

преди 2 години

Жалко подобие на държава, с какво я търсите тая кутия бе, дайте подробности, в цивилизованият свят отговорните излизат пред медиите и дават отчет - направихме това и това, резултатите са такива и такива. Къде са нашите специалисти да кажат как върви разследването и какво му е толкова секретното на инцидента, на всички е ясно че самолетът е свален, ами че т.н. партньори влязоха по погрешка в производствен цех и едва не изпозастреляха персонала, явно са видяли руски самолет и са помислили че ги ат

16

к1

преди 2 години

Смях, да не могат да уточнят координатите на загубилият се самолет!?Това потвърждава тезата ми , че пилота е изпълнявал друга задача.Търсете кутията в руски териториални води!?

15

ГЕРБ

преди 2 години

Да бяха изгубили черната кутия на Радев