304

А

преди 2 години

Албанецът по-добре да си затваря неблагодарната уста ! Мислех го за по-умен, но явно не е !

303

Анонимен

преди 2 години

Наглец! Вашата сърбоманска пропаганда срещу България работи на пълни обороти , никой не е казал, че не сте част от Европа, ключа е във вас, спрете терора върху български граждани и спазвайте човешките им права, спрете българофобията, ремакеонизацията, изтрийте отвсякъде антибългарската пропаганда и спрете да ни крадете историята и да я наричате "македонска" ! Ако не изпълните тези условия , няма да влезете, няма да оставим сърбоманите,като тези от ОМО Илинден и подобни, да работят срещу България

302

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Рома Рама се гаври със заека зайо и двамата усмихнати, с пълни памперси и държави от вчера до днеска!

301

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 335 Тия другите не знаят какви си. Северни македонци, сърби, българи , албанци. Това може да избират. Северните македонци обаче са след 2018 г. и тогава възниква пак проблема какви са били преди това като не са умрели.

300

Анонимен

преди 2 години

За разлика от другите европейски държави, държавата България е държавата на народността българи- тя е възстановена през 1876 г. именно като такава- възстановяването на нашата държавност се случва върху географските места, населени с над 90 процента българи. Случая със срм обаче не е такъв- НЯМА македонска народност, тепърва ще я изграждате. Нашата народност се е формирала над 200 години, а макетата няма как за 30 години вече да са я формирали...

299

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 332 За тях никой не говори. Аз ти говоря за тия, които се смятат за македонци. Тях никой не ги натиска да стават българи. На сила няма как да накарш някой, да бъде такъв, какъвто не иска. Условията за влизане в ЕС не съдържат смяна на идентичност. Да са си македонци, ама да се държат уважително и да спрат на черното да казват бяло и обратно.

298

Анонимен

преди 2 години

Заев, не се прави на дръж ми шапката- естествено,че географски НОВООБРАЗУВАНАТА държава срм се намира на континента Европа,а не на континента Азия.Когато имаме новообразувана държава, има 2 възможности-1.тя да се състави преимуществено от 1 етнос- като напр. Япония, 2.Да не съществува нейна народност- какъвто е случая с македонския ''народ'' и срм или пък турция. Има случаи, в които една народност си няма държава и живее в различни държави- кюрдите, или пък в има държавообразуващ етнос- България

297

Анонимен

преди 2 години

До дядо йоцо гледа САЩ ще дигнат ръце от тях и ако не се распадне и САЩ.

296

1212

преди 2 години

До Анонимен 330 Никой не иска от тях да стават българи. Стига с тия опорки. Условията на България за влизане на РСМ в ЕС са ясни.

295

Анонимен

преди 2 години

оставете македонците на мира. по-скоро гърци ще станат, не българи.

294

1212

преди 2 години

Тоя па нашмъркан шиптър що се обажда неподготвен. РСМ и Р.България имат подписан двустранен договор. Спазваш договора, влизаш в ЕС. Просто е.

293

Мдааа...

преди 2 години

Според Пендарата, САЩ ще стане щат на Северна Македония...У брее...!

292

Няма справедливост

преди 2 години

Пуснете хората да се развиват, на никой не му дреме за историята.Важно е как живеем сега и на къде отиваме в бъдеще.

291

Зайо Байо

преди 2 години

Ооо, селският бек се ядоса... Плаши с Америка-става страшно! Абе,не мислите ли,че прекалено много внимание се отделя на сръбските поклонници от Скопие?!? Тези никога няма да ни заобичат и трябва винаги да им се показва точно къде им е мястото- в клоаката на Европа.Или могат да станат част от Албания и тогава няма да имат пречки за ЕС ?!?

290

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Е сега като станат американски щат и ще граничим със щатите. Остава само Байдън да ги намери на картата

289

pege

преди 2 години

До Отец Паисийв америка какво ти пише в паспорта, американец, а не американски суданец.

288

Лаик

преди 2 години

Не е ли вече време за компромис - нека да не е Северна Македония , нека да не е **Западна България**.......Защо да не е **Южно Косово** _ тъкмо ще пробутат напред и нещата с Белград :-( само да не прекаляват!!!

287

Еди Рама

преди 2 години

Западна България може и да не успеят да се нарекат "бракята македонци",но ще им се наложи със сигурност да се нарекат Втора Албания или нещо подобно в бъдеще,ако НЕ СИ ОПИЧАТ АКЪЛА!

286

Анонимен

преди 2 години

Това е все едно Турция с нула точки на еврото да обяви, че е еврошампион хахах.

285

Анонимен

преди 2 години

До Отец Паисий Остави ги. Те само едни комунисти та комунисти са виновни. Но не дават решение как да бъдат спасени българите в Македония. Нали преди Георги Димитров, убиха Стамболийски и ВМРО тръгнаха на война с Югославия и какво спечелихме после. Сърбите избиха хиляди българи в Македония преди 1944 г.