131

до 152

преди 2 години

абе смеснникк ето ти стстията..........едномоторен витлов самолет Чесна 172 пикира над храма Василий Блажени и каца в единия край на Червения площад. След минути самолетът е заобиколен от любопитна тълпа, а пилотът й маха и се усмихва самоуверено.Пилотът е 18-годишният Матиас Руст, който е успял да прелети над може би най-охраняваната.....

130

до 152

преди 2 години

дай имейл да ти пратя снимката как каца на площада, кви мостове сънуваш

129

Щирлиц

преди 2 години

Не е ясен производителят на оранжевата кутия!?Да разбираме ли,че не е ясно със какви резервни части се поддържат изтребителите ни?Малцина вече вярват на това,което огласявате.

128

ПроСоТо

преди 2 години

До до Просото Та да продължа:-Това,за което споменаваш, е АРХАИЧНА работа!..Отдавна фърчалките се следят не само по "класическия начин",но и със "съвременните космически технологии"..Така че си прави сметка какво са наблюдавали и какво ни поднасят!

127

ПроСоТо

преди 2 години

До до Просото..Не че съм длъжен да ти отговоря,но ще го направя:..-ПЕРФЕКТНО съм запознат с възможностите на радиолокацията,защото бая време прекарах в БНА да следя и свалям нежелани въздушни посетители....ИМА така наречените "мъртви зони",но те са свързани с НЕРАВНОСТИ на терена!..Над морето НЯМА "мъртва зона!!!..Оня симпатяга,дето кацна с ДЪРВЕНОТО си фърчило на Червения площад, го направи не защото радарите не са го забелязали,а защото са го взели за ято птици,или нещо подобно!..Но това са АР

126

Т.Шак

преди 2 години

Тия пък какво ли могат!

125

никнейм

преди 2 години

тук като ви гледам по никовете кои пишете сте все едни и същи дървени философи разбиращи от геополитика, военна авиация , Натовски учения и клечки за зъби. Жалки словоблудци.

124

Анонимен

преди 2 години

аха и като дойдат ф 16 требе и техниците да си внесем, така ли, смешкоо

123

до Цола

преди 2 години

самолета е ремонтиран в Полша, тепърва се подписа договор с Русия малоуммнико, ограмоти се преди да хейтиш

122

Анонимен

преди 2 години

Писах че немаме кадри, вие не вервате :)) Това е руски изтребител, не е произведен у нас, как очаквате да ги разбират работите нашите инженери :))

121

Цола Драгойчева

преди 2 години

До ПроСоТо /Свалиха го или твоите русофилски приятели сърбите, или колхозниците, които са "ремонтирали" самальота. Просто е като супа борш!

120

до Просото

преди 2 години

точно ти е казал 1200, последна на която има връзка. радиолокационно поле знаеш ли какво е, не знаеш. Под радиолокационното поле не те виждат, за това и полети на ниска височина не рядко остават не забележими. Онзи шваба с Чесната налу за това успя да кацне на червения площад ,беше летял на около 300 м височина над половин европейска СССР. Полета е планиран от 4 до 7 х метра, следи се всичко над 1000 м . Кое не разбра или не искаш да разбереш. Пилот без опит да лети над морв нощем. Факт.

119

ПроСоТо

преди 2 години

Много съм разочарован от нашите "съюзници"!...Грешки стават ПРИ ВСЯКО УЧЕНИЕ!!!..Грешки СЪС ЖЕРТВИ!..Но вместо тия да имат ДОБЛЕСТТА да кажат:-"Стана ужасна грешка,молим да ни разберете и да ни простите!..Ще компенсираме всички загуби",тия си ИГРАЙКАТ на "НИ ЧУЛ,НИ ВИДЯЛ"!!!!!..НАГЛО,ПРОТИВНО,и ОБИЖДАЩО!!!...Но,така действат чорбаджиите в подопечните им територии..

118

Анонимен

преди 2 години

Тая кутия чисто нова бе ? по стара некоя немаше ли ? така един вид за пред ората

117

ПроСоТо

преди 2 години

До до ПроСоТо..Какво означава "последната му височина"?!..Височината,когато е ИЗЧЕЗНАЛ от радара ли?..Къде е височината му в следващите три секунди,които са толкова важни за теб?..Ами НЯМА Я!!!!..ТИ САМИЯ написа:-"ПОСЛЕДНАТА МУ ВИСОЧИНА"!!!!..Тоест,това е височината на която е бил,когато са го.."думнали"!..Иначе "последната височина" щеше да е стотина метра над водната повърхност. И не става въпрос за "доклад" ,или ответни заповеди на водещия!

116

Анонимен

преди 2 години

а някои от намерените части ще могат ли дабъдат ползвани като резервни части за останалите ни самолети?

115

баба мара

преди 2 години

ами пълно е с партнерски кораби те да разчетат черната кутия можеха да я извадятза един ден ама ние обичаме да се мотаеме да викаме частна фирма да плащамеа базите стоят в българия без пари

114

SS

преди 2 години

Когато някой ти продава бойна техника той винаги се застрахова.Днешният съюзник и приятел утре може да ти е смъртен враг.Затова и купеното оръжие може да бъде използвано срещу теб.Същото важи и за бойните самолети.Облъчват те и авиониката изгаря.Самолета става неуправляем или лесна мишена.Ако самолета е свален(само гадаем) има два варианта.Единият с ракета другият начин е да бъде облъчен от подводница.Ноо както казах никой засега незнае

113

до ПроСоТо

преди 2 години

1200 метра е последната му височина, лети с 300 м/с , тоест за едната секунда дето кзваш е вече на 1000 м и след още 3 във водата. Хаиде опитай се ти за три секунди колко думи ще кажеш при положение че си оператор на радар, долагаш че снижава бързо на ръководителя на полета и той трябва пи радио да се свърже с пилота ,ми то минаха пине 10 секунди.

112

Анонимен

преди 2 години

абе като глефам кви изкуфяли експерти се изказват че и акъл давст просто сме трагици от вдякъде. Хората ви показаха че кутията е нова не е от 86 та и е или Руска или украинска. Няма ленти няма ролки. Кат не искате руснаци викайте поляци словаци украинци всичкитв имат 29 още в изобилие. Ако трябва чипивете ще свалят и пак ще се прочете. Няма значение че е било в морска вода. Отварял съм стара съветска военна техника и нещата са много читаво изпълнени, залято с лак ни влага ни вода го плаши.