52

Диков пита Рашков

преди 2 години

- Сигурен съм, че трезвомислещите избиратели ще гласуват за нас!- Не е достатъчно - трябва ни мнозинство.

51

Анонимен

преди 2 години

Народ, който вярва, че кола на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде излъган на избори!

50

Анонимен

преди 2 години

МаяМа, много си зле. Боисов отиде при Ердоган не заради тези избори, а заради следващите за президент. Борисов отиде при Ердоган да натрие носа на Радев. Ердоган знаково изпрати послание като заяви кой е националният лидер. Президента на Турция каза: МОЯТ ПРИЯТЕЛ И БРАТ БОЙКО БОРИСОВ. Това е само заради Радев. Войната между двамата се превръща в джихад. Нямат общо тези избори със срещата. Целта е президентските избори.Извинявам се имам малко дислесия. За това редактирах.

49

Шефа

преди 2 години

Какво може да измисли Бойко?Ами поредната глупост!

48

Анонимен

преди 2 години

МаяМа, много си зле. Робисов отиде при Ердоган не заради тези избори, а заради следващите за президент. Борисов отиде при Ердоган да натрие носа на Радев. Ердоган знаково изпрати послание като заяви кой е националният лидер. Президента на Турция каза: МОЯТ ПРИЯТЕЛ И БРАТ БОЙКО БОРИСОВ. Това е само заради Радев. Войната между двамата се превръща в джихад. Нямат общо тези избори със срещата. Целта е президентските избори.

47

Диана

преди 2 години

До ПроСоТо Всички пътища водят към Рим и всичките ни злини идват от БСП, които сега лъжат и мажат, а мен ми се повръща от тях...Попаднал си на такива, които знаят български, но по принцип те се водят на бригади от роднини, в които само бригадира знае български - нали за това ТВ им пусна новините на турски, щот не знаели български. И защо да учат децата си на български в Турция, когато България се е отнесла така лошо към тях?..Може и да са озлобени, но не са само те така сред бегълците българи

46

Избирател

преди 2 години

За кого да гласувам, днес си взех пенсията,ами за 41 години стаж получавам 420.00 лева, няма да гласуваме, защото ми остават броени години живот, вместо като получа пенсия и си живея живота, колкото ми остава,аз изнемогвам,е и до кога???.гласувай за нас,гласувай за нас е и какво,те получават 10.000 лв.аз къде съм.и аз имам деца, и внуци.а те трева Папас,а вашите,месо и в чужбина учат, защото окрадохте труда на родителите ни сега и нашия.избирайте се.мойте деца и внуци са по умни 1000 пъти .

45

ПроСоТо

преди 2 години

До Диана Та:-НИКАКВО "бсп" тук НЯМА ПРЪСТ и не може да има!...Децата на изселниците отдавна са не само пълнолетни,но и ТУРСКИ ГРАЖДАНИ,при това повечето минали през турската казарма...Мога и друго да ти напиша,но не си струва..ти си тук да опитваш с некакви "аргументирани коментари" да позамажеш РЕЗИЛА НА Тиквата!...Но,като си закъсала за пари, и тая работа ще свършиш..

44

Анонимен

преди 2 години

Заради политиците не ходим на избори... Заради поповете не ходим на църква... Само едните бармани ни останаха.

43

Анонимен

преди 2 години

- Избори с повече от един кандидат са страшна бъркотия!Ким Чен Ун.

42

ПроСоТо

преди 2 години

До Диана...Дианче,извинявай,ама малко дете ли си?../извинявай!/...САМО това пусто бсп ви е в устата!...За твое сведение:-ВСИЧКИ ИЗСЕЛНИЦИ по "Възродителния процес" говореха И говорят перфектно български!..Аз работих преди години с едни такива хора от Бурса..Ами не можеш да кажеш,че не са българи!..И стилно,и изразно,дори и правописно владеят българския../е,усеща се слаб акцент,но той е неизбежен/Но учат децата си,родени в Турция,САМО на няколко български думи,колкото да си вземат "БГ-тескерето

41

Диана

преди 2 години

До Анонимен44 Абе вие в кой век живеете, значи?! Поколението, освободило България е било по-демократично от вас,да реши,че тези турци са можели да останат у нас и да бъдат българи!Проблемът е,че последвалите ги поколения така се погрижиха за приобщаването им към българщината,че те не само не се интегрираха,ами дори и ни намразиха, значи..Турците имат много хубави качества,с които могат да се гордеят, ако ги използват правилно и точно това е било основанието на предците ни да ги правят българи.

40

Анонимен

преди 2 години

Брей, ами това всеки може да си го поръча. Сега мога да си поръчам онлайн плакати с андпис: Vote for There is Such a Compote! Кой ще ме спре?

39

Анонимен

преди 2 години

Не мога да не призная , че е добра постановка. Аз мога да си направя същото и съ слави и с мая и да го сложа и кво , всеки може да го направи. Виж ако ги има на всяко кръстовище да ама само един плакат.

38

Анонимен

преди 2 години

Ердоган отдавна го направи ханъма

37

Анонимен

преди 2 години

Герб са като бесни кучета, с цената на всичко трябва да взвмат пак властта. Безкруполни, арогантни, цинични. Срамно, долно и унизително е да ги слуша камо ли да ги гледа човек. Нула морал

36

Диана

преди 2 години

До Анонимен34 Не мой, значи, да питаш таквиз вопроси - ще те обяви за провокатор и ще те пусне на ЦИК...Мога да ти кажа, че празните палатки на тези майки с инвалидни колички отпред още седят на площада в София, което ме навежда на мисълта,че са фалшиви, защото никой не ги ползва...Хората си правят шоу, значи, малко шоу за болните деца-ето какво са протестите на тези майки! Майките с истинските проблеми отдавна се отцепиха от тази играчка и си решиха проблемите със Сачева - соц.министър на Герб

35

Анонимен

преди 2 години

Последните пет мнения са от един и същи Ай Пи адрес.

34

Миризлив гербер

преди 2 години

ХАХАХА , а си мислех ще съм видял всичко , но турското знаме на плакат на ГЕРБ -неоценимо ХАХАХАХАХАХАХАХА

33

Кафяв гербер

преди 2 години

Това е дъното на родоотстъпничеството , да агитираш с турското знаме и на турски език.С ГЕРБ е свършено