68

ПОДПИЙНАЛ РАНО-РАНО

преди 2 години

Учиндолския трябваше вече да може да правиш р-ка м/у шоу и политика. Хвърля п-во през Facebook и очаква пълна подкрепа. Ако той беше на тяхно място, щеше ли да подкрепи такова п-во: пуснато в социалните мрежи - претоплена пица в стил НДСВ, които щяха да ни оправят за 800 дни, но не стана. Третира дубайците като к-ви на повикване (те си го заслужават, но това е друга тема). Явно е пълен аджамия или всъщност не иска да има п-во и бяга от отговорност. Както винаги.

67

съгласен

преди 2 години

Така е.Трябва да си и селски хитрец.

66

Ц.Караянчева(ПКП)

преди 2 години

Надниканх тук и видях че видни мои колеги по-долу са взели отношение по темата. Та да кажа и аз. Абе как може такова нещо да ни пласират хора за министри само щот имали дипломи и знаели по 4 езика. И аз имам диплома макар да не помня за какво беше, но имам. Обаче никой не ми я искал за стана шеф на депутатите, и както се видя това не е най-важното за да се справиш с една работа.

65

наблюдател от ООН

преди 2 години

Поредният царедворецЛИЗАЧ...

64

Анонимен

преди 2 години

Ходът на Слави не е смел, а обречен и аматьорски. Най-странното е че гросмайсторът от Учиндол забрави в втори кръг на шоуто шахмата и акцентира на езиците и то упражнявани от млади и ученолюбиви полиглотки.

63

Дани Кирилов

преди 2 години

Виждам че колежките ми се включиха по долу, искам да потвърдя - дипломата не значи нищо. Абсолютно нищо! Аз от колко време я имам, пък чак на края станах министър. Обаче видях че много се бъзикат с мен и ги сиктирдосах.

62

Осман Октан

преди 2 години

А народа ви гледа цирковете и ви се смее.

61

Анонимен

преди 2 години

Пак върви към тройна коалиция, Герб Слави и ДПС

60

Е ле па тоя...

преди 2 години

Може би са избързали, защото е трябвало в 11:00 часа Трифонов да тропне по масата и да каже: Аз съм капитан, строявайте се в 5 редици, вървим напред../.леви,леви,раз два три...ПАДНИ,стани!!!7/8 и ще си паднала, 7/8 и ще си легнала, 7/8 падай и брой си сама...Чегърт, чегърт, чегърт+чалготека и Учиндолски лъжи=Политическа криза в България.Мики Маус като премиер - това е несериозно...тази овертюра за ВИОЛА вече сме я свирили при СаксаКобургота...АЙДЕ ЪРььь У ЛЕВО!!!!

59

аз

преди 2 години

От 10 години пробваме без дипломи и се видя че не става, айде да видим сека как ще е с дипломи. Само искам да спомена че над 50% от "Външно министерство" по време на Борисов 3 не са знаели дори един чужд език. (за да си намериш работа като сервитьорка на морето ти искат минимум два чужди езика). Така че ...... айде да пробваме сега с дипломи

58

Руми Бъчварова

преди 2 години

Искам да подкрепя колежкатот Цецка, за министър се изисква специялен ценз - да ти идва отръки тази работа. Дори нещо повече бих казала дипломата не е най-важното нещо. Ето аз съм философ пък бях мвр министър.

57

;)

преди 2 години

Все пак за предпочитане е да си чел повече от една книга.

56

Цецка Цачева

преди 2 години

Напълно съм съгласна с този индивид. То ако ставаше само с диплома, ами то кой няма диплома на днешно време?

55

Fg

преди 2 години

Само Волен ще спаси България, ако му дадем мнозинство. Имаме по-силен политик и от Орбан, а го пренебрегваме.

54

До 69

преди 2 години

Мъка ли ти е за Герб ?

53

42

преди 2 години

Остана да дойде арогантния злобар Миро Севлиевски. Лошото е, че Иван Тодоров-Доктора им стана бушон.

52

House M.D.

преди 2 години

Другарят Великов е съвсем прав. Да предложиш отявлен престъпник и потомствен травестит за вътрешен министър е смело решение.

51

реалнафантазия

преди 2 години

Забравяте, че за първи път, повече от десетилетие Борисов губи избори за Парламент! Засега резултата е 1:1... ще има ли трети сблъсък между силните, големите и високите? :)

50

Bo

преди 2 години

За мен са Ок. Нужни са малко нови лица свежа кръв. Стига едни същи. Кой да предложат Каракачанов да ми показва среден пръст по телевизията ли, или ония да ми хвърля бомбички през прозореца. Хайде моля ви се стига едни и същи.!!!!!!!

49

Анонимен

преди 2 години

ИТН ака НДСВ