535

Анонимен

преди 2 години

"Излъгах Този Народ"

534

Само питам...

преди 2 години

А каква преценка за съставяне на държавна администрация може да има един шоумен - цигулар ? Ами един сценарист на халтурки и чалга -хумор ? Ами един кларнетист ?.... НО , въпросът който най много ме занимава е КАКЪВ ЕКСПЕРТ МОЖЕ ДА БЪДЕ НИКИТУ ВАСИЛЕВ , КОЙТО ЗА ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МАДРИДСКИЯ ДЯДО СЕ ПРОЧУ С НИЩОНЕПРАВЕНЕТО СИ.... Някой друг съставя кабинета ама за сега СлавитУ не казва . А кой състави кабинета на дедо Симеончо ? Не беше ли комунистическата ДС ? Същата която създаде Доган .

533

АВС

преди 2 години

Големи очаквания към ИТН, но излезе някаква политическа самодейност.

532

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО БИЛ ***? Лична охрана на соца, каратист, пожарникар, генерал, търговец на цигари, гадже на банкерка, главен. сек. на МВР, Кмет на Столица, Лидер на най-голяма партия, 3 МАНДАТА ПРЕМИЕР. БИЛ *** ? !!! ??? !!!!А ТИ? Шоумен и музикант!?

531

Анонимен

преди 2 години

Герберастите кръв с-е-р-ъ-т с пяна на устата,но няма вече пладнешки кражби,няма уредени дечица и роднини - СВЪРШИ СЕ!

530

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрах те ли колко струва слави до референдума беше ок но като почна с концертите в чужбина е знаел на къде върви и затова драпаше за неограничени секции в чужбина ,тия концерти трябва да се изплатят!!!!

529

Костадинов

преди 2 години

Слави искренно съжалявам, че гласувах за итн и на 4. 4 и на 11 .7 на следващите избори ти получаваш моят пръст след показалеца.Който е тръгнал с рогата напред няма абсолютно никъкъв шанс.

528

Анонимен

преди 2 години

И Борисов, и Слави Трифонов са психически болни хора, психопати и лъжци.

527

Оня

преди 2 години

Май пак имаме човека - партия

526

Отговор

преди 2 години

До 601 Чалгата може да плаши само тези, които са на къса финансова верижка за него! Нормалната реакция за такъв болен човек е ...само съжаление!

525

Оня

преди 2 години

Слави се държи нагло. Всъщност той извива ръце, уж за да не го изнудват

524

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 601 Аз не се плаша от чалгаря, требва ли ? :)))

523

Анонимен

преди 2 години

Дипломите не определят човека!

522

Анонимен

преди 2 години

Избираш дългия, получаваш късия.

521

до 590

преди 2 години

Не ставайте нагли! Това не е народа.

520

до 590

преди 2 години

Какъв народ го е избрал? Няма и 700 000 човека. Или избрали са го точно 656 907 човека. Не ставайта нагли!!! Това не е народа.

519

Анонимен

преди 2 години

Единия ме лъже от джипката, другия ме поучава от диванчето. Единия си има поцинковани кофи и ***, другия ломотещи сценаристи и балет. И физиономиите им еднакви, болнави прежълтели. Та си мисля че тия новите никаква няма да я свършат, освен в гащите. Вече взеха да се изпускат

518

Някой

преди 2 години

"Хляб и зрелища", и така е още от Древния Рим! Явно че българинът не е закъсал толкова за хляба, та си избра...зрелища! Борисов и ГЕРБ тяхното си го взеха! Проблемът е с неговата алтернатива! Да изберат този шут на всички мутри и всякакви олигарси показва,че българите искат да накажат политическата класа за пародията която им предлагат! Проблемът е ,кой ще плаща накрая този сеир, и такива като говорителя на Черепа,Фигурантът ***, искат да набутат държавата от криза в криза,само да спасят кожата

517

Помислете

преди 2 години

... върху следното: ИТН два пъти ще има възможност да състави правителство и и двата пъти няма да направи такова. Въпросът, който се поражда е, каква е била истинската цел за появяването на ИТН? Явно не е да участва като политически субект в политическия живот.

516

ОТРЕЗВЯВАНЕ

преди 2 години

Слави , Народа те избра - Мачкай гадните Партиици от Партиите .Първата Крачка на Луната е Направена .Ако искат да те подкрепят Партииците - те са като на Комунисти - не искат да работят в частния сектор и да плащат Данъци .България е като Русия през 1917 - само комисари - ама ни омръзна на нас , на Европа и на Света да ни гледат Цирка .