219

666

преди 2 години

Бе зависим ли е...не знаеме, ама че му виси...със сигурност, положението де!

218

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТИ какво разбираш от политика - ПИТАМ АЗ ??!!! Учил ли си държавна администрация? Защото аз съм учила! Защото сем. ми и хората в моя живот са интелигентни , с няколко висши образования. А вие, елементарни, прости, невежи, неосъзнати, немислещи създания, ЧАЛГАДЖИИ , които ви управляват ,както си искат .Вие келешата и простолюдието в тая държава сте много, вие ли ще ни давате акъл и ще казвате на УМНИЯ ЗНАЕЩ какъв е Плевнелиев!НИВО,КОЕТО НИКОЙ ОТ ВАС, няма и не и няма да е Президент

217

Анонимен

преди 2 години

Пудела на Боко пак взе да джафка .Смешен плач ,тежки времена настанаха за безгръбначните

216

Анонимен

преди 2 години

Плевнята е в пъти повече от сегашния фигурант!

215

Анонимен

преди 2 години

До Мотописта "Най срамния президент на България" Странно, по-срамен от Георги "Тройния шлем" Първанов, по-срамен от Петър "Ваньо кажи си" Стоянов. Аз се сещам само за един сравнително достоен български президент ОСВЕН Плевнелиев и то повече заради заслугите му като дисидент (макар че нивото му беше ниско).

214

адвокат Тенев

преди 2 години

За момента всички партии са зависими от Синагогата,даже и Американското посолство...

213

Мотописта

преди 2 години

Заглавието ми хареса и отразява част от истината за ИТН. За първи и последен път съм съгласен с казаното от Пухльо, изведено отпред. Иначе статията не я четох защото по принцип избягвам да се занимавом с глупостите на най-срамния президент в историята на РБ.

212

K3L

преди 2 години

Мазньо крадлив, ти кажи къде са парите от Тракия и чий бяха асфалтовите бази там...Кок сложи ръчички на техпарка и от къде са ти паричките за комплексчетата покрай София... а че Слави е кукла на конци ние знаем....

211

БРАВО ПЛЕВНЕЛИЕВ

преди 2 години

Да повторя: ако повече хора четяха ВНИМАТЕЛНО какво има да каже този човек, щяхме да бъдем ПОНЕ на средноевропейско равнище като мислене (ако не и най-отпред).

210

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Ако нормален човек поиска да узнае каква нравствена уро..дливост има в съзнанието на русо-робите, нека прочете техните из.родски писания срещу Росен Плевнелие. Тези сата..ниински изча..дия не си дават сметка, че ще бъдат пометени в небитието, веднага след сразяването на комунистическия феодализъм от Свободния свят.

209

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

А вие ГЕРБ от какво зависихте бе ?ДПС и Козяк 16.Смениха ви за това ревете. Херо си избра Слави .

208

пецата

преди 2 години

от къде изпълзя ве влечуго долнотоя каквото говори разбирайте обраното

207

мдаа

преди 2 години

Бръсната глава, кожени дрехи ,вдигната ръка за поздрав -все фашизоиидни маниери прилича на рання Сдеров сигурно сценаристите са им еднакви .и двамата си приличат все селски фюрери.

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 227 За партията на Слави по добре питай фигуранта. Рашков подложи на терор народа за да могат да пробутат чалгаря.

205

Анонимен

преди 2 години

Този бивш бутафорен президент казва много ИСТИНИ, чак да не повярва човек....Ама е прав.

204

Анонимен

преди 2 години

До Бегай ..Фигуранта интригант по ли ти харесва?

203

Анонимен

преди 2 години

Партията Излъжи Този Народ си показа рогата и конците от ДПС и ГЕРБ.

202

Анонимен

преди 2 години

АМИ ОЛИГАРХИЯТА ПРАВИ ИНЖИНЕРИНГОВИ ПРОЕКТИ, НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ И ЕДНОМАНДАТКИ НЕ СТАВА БЕЗ ПАРИ И МЕДИИ. НЕ ЗНАМ ДЯСНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ Е СЪЗДАЛА ОТ НАРОДА ЕЙ ТАКА СЪБРАН НА ЕДНА ПОЛЯНА... сЪЗДАВА СЕ С ГОЛЯМ МЕДИЕН ШУМ - НОВИНА НОМЕР ЕДНО ПО БИ ТИ ВИ И НОВА КАКТО СИ МУ Е РЕДА... А НА ИЗБОРИТЕ С С И ГАНИТЕ НАПРЕД

201

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ЕЙ ГЕРБЕРАС, ЧЕ СЛАВИ Е ОТ ВАС Е ЯСНО, ЗАКЩО НЕ ГО ИЗОБЛИЧИХТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ А ЧАКАХТЕ ДА ИЗЛЪЖЕ ДА ОТМЪКНЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ ИСТИНСКИТЕ ПАРТИИ НА ПРОТЕСТА ПА СЕГА КАК ПА СЕ СЕТИХТЕ! ВЕМЧЕ МОЖЕ ДА СИ ГО ПЛЮЕТЕ, ЗАЩОТО Е БОЛЕН И ОТ НЕГО ВТОРИ МАНДАТ НЕ ЧАКАТЕ, ЦЕЛТА Е ДА ЛАПНЕ ВЛАСТТА И ЗА ГОДИНА-ДВЕ ДА СРИНЕ БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА СИ КАЖЕ НАРОДА, ЧЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТИКВИТЕ Е ДОСТА ПО-ХУБАВО. РАСИМЕЕЕЕ, ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР СИ. ЗАЩО НЕ КАЗА ИСТИНАТА НАВРЕМЕ А ПАТЕРИЦО НА СЛАВИ И ДПС?!?!

200

Анонимен

преди 2 години

Гнидааа