141

И този изпълзя

преди 2 години

Този, който продаде на кого ли не България взе да дава оценки. Не, че Василев е стока и Слави също, но Костов е най-добре да се скрие.

140

Анонимен

преди 2 години

Костов ли е човека, който ще каже кой кабинет е без потенциал???Костов да се засрами и да мълчи, защото той е пълен провал.

139

Анонимен

преди 2 години

Това е комуниста който раздаде всички предприятия на комунистите. Комуниста Бойкикев е неговият наследник и този век власт няма да види.

138

Българин

преди 2 години

Имали нещо, до което се е докоснал другарят Иван Костов и да не е изчезнало в небитието ! Той разби СДС , след това ...Синята коалиция, след него ...Реформаторския блок, а и сега,ченгеджийски конструираната "градска" десница! Уж са "десни", уж са членове на ЕНП, а само ръсят злоба и помия да разбият най-голямата дясна партия в България! Този си е най-големият троянски кон в българската демокрация!

137

Диана

преди 2 години

До Туркчервенознaме Не знам какво са правили турците в Гърция, но Гърция ни взима македонците, представяйки ни пред целия Запад за диваци и варвари, които не трябва да имат такава голяма страна, защото са заплаха за цивилизацията. И нали Запада обича много гръцките митове са им повярвали до такава степен, че дори не вярват на собствените си очи..В Англия днес се предпочитат повече хора от Афганистан и Африка пред българите - ние сме диваци и варвари за тях!...Задкулисието ни не е гръцко 100%

136

бай мангау

преди 2 години

Мурджо Драгалевси що е на свобода?

135

Анонимен

преди 2 години

Кой не скача е червен.

134

Анонимен

преди 2 години

А драгалевckuя индиец е без капка срам от наглостта и безочието , които ни демонстрира непрекъснато !

133

Диана

преди 2 години

До Анонимен151 Ако БСП беше подходила с някакви идеи и планове към приватизацията, нямаше да се налага Костов, Сакскобургготски да импровизират за да спасяват ситуацията, сме.шко! БСП и задкулисието бутнаха цялата страна да се давим, ти ще ми говориш за Бойко и Цветанов, които са рожби на политиката на Преход на страната...Стига сте манипулирали, мам.ка ви! Стойте си и си мани.пулирай.те вашите гъс.ки там и не се месете в нашеите работи, не.год.ни.ци! БСП и СИЕ+Задкулисие ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА НИ

132

Диана

преди 2 години

не знам какво си въобразява Костов с ъова, че Василев можел да си избере дали да бъде кукла на конци..Няма такъв филм, явно! Царят е отказал да сътрудничи със задкулисието и му намериха цаката..Сега го гледам се мазни на БСП, но ...късно е, бачо! Крайно време е да махаме и БСП и задкулисието - още повече, че подозирам сериозно, че това задкулисие не е с български произход..то ни мачка злобно като някакви ***, ***, диваци и варвари - запада, вярващ на Гърция! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА

131

Правило в живота

преди 2 години

След изказвания на Костов и Хампарцунян, правя и вярвам на противоположното.

130

СМРАД

преди 2 години

ТОЗИ Е ЗА ЗАТВОРА И ЦЯЛОТО ИМАНЕ ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ

129

Анонимен

преди 2 години

Всички простаци плюят Костов.

128

Ебаси Пауъра

преди 2 години

Ей Нагльо земи млъкни, че не знам дали знаеш ама хората толкова им е писнало, че са на вълна копане ....

127

Анонимен

преди 2 години

Абе и Костов беше за затвора, ама отърва кожата, защото всички са на един клон.

126

Анонимен

преди 2 години

Абе и Ванга да се пишеш и как и да се пишеш, е тия като тебе кога изчезнете, е тогава може и да тръгнеме нагоре. Защото сте най-големите бандити.

125

Ученика

преди 2 години

За подобни като този българския народ има поговорка и тя е - " Крадеца вика - дръжте крадеца!"

124

Мария

преди 2 години

Ох ,само па тоя не беше се появил с бандитската си приватизация.Навлеци

123

Ванга

преди 2 години

е тоя га влезне в затвора БЪЛГАРИЯ тогава ще се оправи

122

до опетков

преди 2 години

Трифонов е с много голям морал, безупречен. Еталон! за поколенията.