71

Анонимен

преди 2 години

Сутринта Хаджигенов и *** са казали на преговорите, че няма да подкрепят кандидатурата на Петър Илиев. Сега Рептила пак лъже. Сменили са го в 12 без 5 на обед. Никакви 2 седмици не са минали. Тотално неадекватни.

70

И понеже са го...

преди 2 години

...избрали преди седмици, при последните разговори с ДБ и *** са обсъждали кандидатурата на плагиата Илиев?

69

до 38

преди 2 години

Да не е и хидроинженер?

68

Пълна лъжа

преди 2 години

Голяма лъжа!Ако беше вярно тогава защо днес са питали Хаджигенов и сие, дали ще подкрепят Илиев а премиер. А те са отказали.Слави Трифонов и Тошко Йорданов са големи лъжци.

67

aa1830

преди 2 години

Бил е избран преди две седмици, но като план C - след Ники Маус и онзи дето на Гешев приличаше и до преди няколко часа беше сигурен.

66

анонимен

преди 2 години

Славуца-лъжливото фейсбук овчарче.Пардон,чалгарче.

65

Payak

преди 2 години

Ами остава да гледаме филма който ни прожектират. Ако не следващите лакоми тъпоумници, протести и т.н. Човекът може и са не е лош. Единствено си мисля може ли са формира и води собствена политика, да обосновава решенията си. Ще поживеем ще видим. Не харесвам дългуча, но на този млад човек му пожелавам здрави и успех.

64

Анонимен

преди 2 години

Не съм от тези, които подкрепят ИТН, но почна да ми писва от оплюването им. Вече почвам да им симпатизирам. Кого да изберат за кандидат Премиер? Старите муцуни са се опетнили достатъчно. Петът Илиев явно е с баща от номенклатурата на БСП. Кадърен бил, ама...веднага щяха да ги атакуват. Правилно избраха човек от техните кастинги и който е бил в листата им. Техен човек. Това е. Сега ще видим и кои са министрите. Ако получат подкрепа ще ги видим какво ще направят. Ако не ще търпим Борисов отново

63

Анонимен

преди 2 години

Лъжеш, Славуцо! Хаджигенов преди малко каза , че сте го питали тези дни дали ще подкрепи Петър Илиев.

62

до 62

преди 2 години

Стана ясно,ама капана вече щракна!Хайде сега да ни е честит цар Слави Божков!Как ще ставаме пак република не знам.Той сега и президента е с тях .

61

Истукан

преди 2 години

Баси порнографията. След време ще искатет да влизат в затвора ИТН както искате сега ГЕРБ да влизат в затвора. Избирате си все такива дето мразят народа си и държавата си и болезнено ви го забиват после в задниците ви.

60

Преди 2 седмици

преди 2 години

един мармот седеше до Славко и връткаше станиолчета

59

Анонимен

преди 2 години

Този чакарака философ кога ще води философски диспут с отец Нафърфорий?

58

Анонимен

преди 2 години

Ръководя бригада хамали в с. Куртово Конаре. Имам цели 20 подчинени. Завършил съм Семинария и имам вишо за електроинженер. Говоря немски и турски, щото в германия работих с едни турчета 5 години. Ще ме вземете ли следващия път, като предлагате премиер? Имам повече опит от това момче, ама пусто не знаех за кастинга.

57

Анонимен

преди 2 години

Няма връщане назад към тиквите. На мутрата и калинките на ГЕРБ ските са им намазани и по пързалката да по връщат откраднатото от парите на ЕС!

56

izh

преди 2 години

"Никога не е късно да станеш за резил" Когато пилешки мозъчета почнат да те пързалят по надолнището - огледай се, или те са безкрайно силни, или ти си елементарен. Средно положение -НЯМА. А относно мераклиите за слава - на някои хора моралът е до определена СУМА , а пък и има кой да я даде. Между другото крадените пари минали през две ръце вече са ИЗПРАНИ

55

Г-нът 7/8-ми ТВ и Со

преди 2 години

се подиграват с българския народ. Момчето Николов може да е добър в алъш-вериша с коли и шнорхели, ама това не е достатъчно и тоя за мин. председател не става. Още бая хляб има да изяде, пък тогава пак да се пробва...

54

Анонимен

преди 2 години

Докато Интел търси къде в Европа да направи завод за 10 нанометрови процесори като за целта ще инвестира 20 милиарда долара нашите водещи политици се занимават с "ИЗЧЕГЪРТВАНЕ"!Разбираемо е-преди няколко години Слави Трифонов се възмущаваше как може фирма да се казва "Безконтактни Мултиплексорни Вериги"!Сигурно сега би се възмутил и от идеята на Интел и да продължи да си чегърта!

53

Бонго Бонго

преди 2 години

Тоя е ценен, колкото аз съм ценен))Славе, гледай и слушай добре, скоро ще гласувате за спец, съда и прокуратурата вън, за да не съдят Радев и Божков. Ако наистина търсиш истината и си българин,ще гласуваш да останат, за да има съд и справедливост в България, тогава и аз ще си променя мнението за теб и ще те подкрепя, когато е необходимо.Но ако гласуваш да излязат вън,вятър си момче.

52

Слави лъжливото

преди 2 години

На кой да вярваме? На тия, които сутринта са уговаряни от ИТН за предложението за Илиев на консултациите, или на Слави? Щото някак си, пак да натъртим, ИТН СА ПРЕДЛАГАЛИ ТАЗИ СУТРИН ИЛИЕВ ЗА ПРЕМИЕР НА КОНСУЛТАЦИИТЕ С ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ.