430

БЕЗКРАЙНАМУТРОНАГЛОС

преди 2 години

АФРИКАНСКИ, БИ ЛИ МИ ОТГОВОРИЛ С КАКВА НАГЛОСТ, С КАКВО БЕЗОЧИЕ ВАШИЯТ КАНДИДАТ ПРЕМИЕРИН СЕ ИЗТЪРВА, ЧЕ ИМА ПОДКРЕПАТА РАЗБИРАЙ НА ГЕРБ И ДПС - И С КАКВА НАГЛОСТ ИЗВИВАТЕ РЪЦЕТЕ НА НАС, НА ИСТИНСКИТЕ ОПОЗИЦИОННИ ИЗБИРАТЕЛИ НА БСП, ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И НИЕ ИДВАМЕ, ДОКОГА САРАЙЦИ ЩЕ ПОРУГАВАТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА С ВАШИТЕ МИЖАВИ 65 ДЕПУТАТИ ВИЕ СЕ ПОДИГРАВАТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИ СЪС 83 ДЕПУТАТА, РАЗБРА ЛИ БЕ НАГЛЕЦЦ, АЙДЕ ВИЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА 83 ДЕПУТАТА С ВАШИТЕ 65 СБИРЩИНА ОТ РАЗГРАД И ШУМЕН

429

Анонимен

преди 2 години

Тоше кажете чий е барбадосеца. На тиквун или на сараите. Тук много има да обяснявате

428

Анонимен

преди 2 години

Тошко, плагиатът Илиев кога ще го махнете? Той е вече е предаден на Етичната комисия на СУ. Няма как да скриете, че сарайската мафия ви подреди кабинета, но той пак се остана жалък напън да убедите, че тези сламени хора могат да свършат работа.

427

Тъй ще да е

преди 2 години

От кога го казвам.... Явно на Славче или там който му дърпа конците, не му се управлява и търси друг виновен за да избяга мислейки, че е невинен в случая...Славче му е трудно в тая ситуация с тоя брой депутати да управлява, а избяга ли на нови избори вече нема да има пиленце ..... И за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено преобладаващо с хора от служебният кабинет със срок около година и с конкретни цели и задачи определени с консенсус.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

426

анонимен

преди 2 години

Тези ще ни продадат на сърбите, руснаците и турците.

425

Анонимен

преди 2 години

Тошо, министрите на кабинета не трябва да бъдат само експерти, но да имат вродени организационни способности и голям опит в административната работа. Никой няма да ги чака да трупат тези неща - те трябва още първият ден да поемат работата и то в условията на неприязън и неприкрит саботаж от страна на шефовете на дирекции и отдели. Времето на китените поли отминава. Сега ви чака вторият етап, по време на който трябва или да свикнете, или ще се наложи да подадете оставка като некадърници.

424

1

преди 2 години

"Той беше категоричен, че нямат общи цели с ДПС и че нямало смисъл от преговори с тях." Ц. Не "преговаряте" с ДПС, за да не привличате внимание към факта, че половината ви министри са техни хора. Затова им увеличихте секциите с 220% преди изборите. Руската и турската разведка си партнират ЧУДЕСНО в България, а вие се оказахте услужливите, които да им свършат мръсната работа да ни извадят от демократичния път на развитие. ДПС ще излезе от зала, за да падне кворума и да си гласувате кабинета.

423

наблюдател

преди 2 години

Цялата КуКоФония беше инициирана от Метежника. Импийчмънт и нов президент е решението на проблема.

422

хайде бе

преди 2 години

Ади създайте го това правителство че баджанака губи търпение. Беше си купил пишкир да го върже на пъпа като играе кючека за отбелязване на победата на мутрите над проевропейското правителство.

421

Анонимен

преди 2 години

3 години мътили и създали недоносче.Че много отдалеко сте я пофкарали.Това което представи на прима Николай Василев е кошмарно,частни здравни каси,концесии на магистрали,съкращения,приватизации на ББР,е моля няма нужда.Премиера щял да се отчита,ще философства човека,а с библиотекарите съгласувано ли е или само с външни корпоративни интереси?

420

Анонимен

преди 2 години

Я обяснете с думи прости какъв ви е проблема със спецпрокуратурата да му се не види?И Слави оставил всичко на "експерти",той без глава ли е,не разсъждава ли?Все едно сме чиста и свята република ,мафия "няма",кримиолигарси"изобщо",наркодругарите,боклукчиите горките се подпомогнат със законодателни промени,че и Прокопиев вечнонедоволния "неолигарх от недълбоката държава",кукловода на ДБ,как така независим гл.прокурор,че и спецпрокуратура да му търси сметка за милионите евросредства с кухи фирми

419

Анонимен

преди 2 години

Според мен , Слави влезе в политиката , за да ви спаси от нещо по-страшно!

418

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам децата на гербаджиите, тези които имат.

417

Анонимен

преди 2 години

Прави ми впечатление, че Борисов нещо е нахъсал избирателите си от шведския етнос да излизат масово по центъра на София. Има ли вероятност утре Борисов да бъде задържан?

416

Анонимен

преди 2 години

Бойко се завръща !!!

415

Протестиращ

преди 2 години

Фигуранта потопи България в собствените си лай-а ! А сега ще ги лапаме вкупом всички данъкоплатци !

414

Станислав

преди 2 години

Едно време те пускаха постоянно слухове, че ГЕРБ и ДПС са в коалиция без доказателства. Сега този Тошко да види какво е да си от другата страна. Дори и добро утро да си каже с някой депутат от ДПС ще има слухове за коалиция и договорки. Те от две години превърнаха политиката във слухове без доказателства и сега ще го ядат същия който си го надробиха. Преди 3 месеца реваха, че е най-демократичното нещо да се правят избори докато една от партиите не събере 50% а сега разправят че хората не искат.

413

пожар

преди 2 години

В сезона на пожарите всичко гори дори и за маймуните няма спасение.

412

Анонимен

преди 2 години

Повечето неща са правилни, Но не разбират, че подписването на споразумения за парламентарна подкрепа е в тяхна полза. С това си отказване задействат червени лампички в потенциалните партньори -- за непредсказуемост и неконтролируемост.Цялата дейност на парламента за срока му трябва да е строго регламентирана и определена за постигане на предварително зададени цели. Няма да минат 6 месеца ите да си кажат , а сега се сетихме, че трябва да дадем приоритет на нещо, което не сме го планирали.

411

Анонимен

преди 2 години

ОБЪРКАНИТЕ СОЦИОЛОЗИ И АНАЛИЗАТОРИ СА ОБЪРКАНИ В ОЦЕНКИТЕ ЗА ПЕРСПЕКТИВАТА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ТРЕТИТЕ ИЗБОРИ. ОТГОВОРЪТ Е ЕЛЕМЕНТАРЕН - "НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ Е ЦВЕТЪТ НА КОТКАТА, ВАЖНОТО Е ДА ЛОВИ МИШКИ". А СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЯВНО Е КОТКАТА, КОЯТО ЛОВИ МИШКИ С ОДОБРЕНИЕ ОТ 58,5% , СРАВНЕНО С РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ИТН - 24,08% ГЕРБ - 23,51% , Е ПО-ГОЛЯМО ОТ СУМАТА НА ДВЕТЕ ПАРТИИ. ТАКА, ЧЕ МЯСТО ЗА ОБЪРКВАНЕ НЯМА. МОЖЕ И ТО, МОЖЕ И ИЗБОРИ.