75

Анонимен

преди 2 години

Ей как здраво надписват статистиката заради един ентеровирус.Бързат да ни вкарат в червена зона. Явно шефовете от европа се разсърдиха. Нали вчера ЕС подписаха за 100 милн нов вид експериментална ваксина с авансово плащане. Иде нов БИОПРОДУКТ!

74

Е, па...

преди 2 години

Процентите, бе хора! Процентите гледайте, бройките ги оставете! Важен показател е брой хоспитализирани и брой починали. А този брой е нисък, слава Богу. Въпреки, че по план, трябва да се увеличат драстично. Така е казано, така и ще стане. Параноята трябва да е пълна.

73

Анонимен

преди 2 години

До <o> <o>-сс-Гърците са ваксинирани на 50%, умнико. Тук не се надявай на бързо отминаване на пика. А за това, че имаме достатъчно преболедували, говорите преди всяка вълна. Как не разбрахте, че са ви грешни сметките? А и няма никаква гаранция, че преболедувалите от първоначалния и британския варианти няма да се заразят с Делта.

72

Били Спасителя

преди 2 години

Нещо не върви вълната по план. А те така се стараят да намерят много болни, да покажат една хубава, внушителна бройка и да кажат "На, видите ли! Има вълна!"... А то само трябва да ви подканяме да се ваксинирате, за да се разболеете и да тръгне вълната!

71

Ончо

преди 2 години

Без да отричам сериозността на т.нар. пандемия, ще отбележа, че медицинския и фармацевтичния бранш добре се настаниха в каручката при новите условия, и хич не им се иска това да свършва. Както се шегува един преател, в болниците формират шпиц-команди от по-яки доктори и санитари, да завличат напълно здрави хора от улицата, и да ги пускат след като са им взели клиничната пътека.

70

Чоко

преди 2 години

Може и да плюеме по Бойко но той никога не би допуснал здравину министър да излезе в отпуск точно когато се задава четвъртата вълна от Ковид. Това е пълно безобразие.

69

Анонимен

преди 2 години

Здравния министър е в отпуск. Евала служебни фигуранти

68

<o> <o>

преди 2 години

Макс 1000 на ден и това ще е и то за 1-2 седмици. Нямаме непреболедували за повече. Останалото са смешки. Вижте Гърция - 2-3 седмици по 3000-4000 на ден при 80-90 хиляди теста дневно (2%) и сега спадат, поне така казаха по БиТиВиТу.

67

429 нови случая

преди 2 години

Абе...... А на бас , че не са 429. Точно колко са никой не знае. Стига с това броене. Няма смисъл. Цялия свят разбра, че нищо особенно не се прави. Носете маски ---... и мярката. Утре ще носим и папи в гъзовете със катинар

66

<><> до

преди 2 години

Човек , не знам за кой говориш но правописа ти е уникален ......типичен български "манааджия" :)

65

..

преди 2 години

ще ревете за Бойко как бабите ви реваха за бай Тошо ама ще е късно, защотот ще сте мигрирали нанякъде до тогава..

64

ХХХ

преди 2 години

Епа тия детопрогнозират за коронавълната ....нека взематмалко да прогнозират и времето че тия синоптици нещо не познават в последно време ..........А и как се разпознава кога и каква вълна от коронабацила ще дойде ? То това стадо овце ли е ?

63

Анонимен

преди 2 години

До 83: Тая " жена, дето каза" е от форума тук и е докторица. Само коментирам бройки и се обърках. Нищо друго.

62

до 82

преди 2 години

Само ако си бил контактен или имаш оплаквания,.....Ами какво да направим - такъв си.

61

Анонимен

преди 2 години

Когато има пожар, гледаш да го засиш още докато е съвсем малък. Не чакаш да лумне и да погълне цели квартали и селища. А у нас повечето хора са: Ама то само пуши...няма да стигне до моята къща. Стига сте вдигали паника...Пожарче...

60

Анонимен

преди 2 години

До : Понеже нямам симптоми, и понеже може да съм носител, по 10 теста на ден ли да си правя, за да проверявам и да спя спокойно, че не съм заразил друг?

59

Анонимен

преди 2 години

78, името на твоя приятел? Да го споменем в молитвите си.

58

Още данни

преди 2 години

За изминалото денонощие 18281,5 човека са ухапани от комари. От тях 10673 са с изявена симптоматика - сърбеж и зачервявания. Хората които са на открито особено вечер са с най голям потенциален риск от ухапване. Най много регистрирани случаи има около Дунав

57

Анонимен

преди 2 години

Да се направи проверка от къде идват тия бомбастични бройки на хиляди тестове направени всеки ден! Не вярвам, че са толкова много от българското население. Или касата се точи с нарочно изписване на тестове, или в цифрата се включват и транзитно преминаващите, което означава че броят и чужденците които са дали позитивна проба в нашата статистика, а това би било меко казано лудост. Искам проверка от къде дойдоха тия 20 000 тествани хора на ден! МЗ знае колко са от болници, от лаборатории, от КППта

56

Анонимен

преди 2 години

До УчениятЕ, късметлия - моят приятел се разсополивил в Петък, не пожелал да отиде на лекар, а след 5 дена беше в ковчег.