413

Анонимен

преди 2 години

Петър Илиев произлизал от героичен род, не знаел какво е разколебаване....А роднините му от БКП пък са се колебали дали Хитачи или Акай видео да си купят от Корекома.:)))))))))))Тези БКП-та никак не се колебаят особено за такива семпли нещица!:)))))))))))))

412

Ехееее

преди 2 години

Рашенцето пасти да яде....

411

Анонимен

преди 2 години

Аз се чудя защо от ИТН като заменят един неподходящ кандидат, който очевидно не става за съответния министерски пост, предлагат втори, още по-неподходящ?! Върви и ги разбери

410

Петре

преди 2 години

Петре,нещо не ти е вред внетре!Ами да ,наследник на комунисти,какво да очакваме!

409

Позагледах се

преди 2 години

в снимката и като прибавим телевизионната изцепка, тоя може да си */*/* майката - в буквалния смисъл, ако се наложи.Такова Хайно и през трупове ще мине, само келепир да има!Морал, род, принципи - за него това са стъпълца към поредното успехче!Както дългият, така и всички от кастинга му са малки и жалки. А някои заже да къси.

408

Много

преди 2 години

приказки могат да се изговорят за Петър Илиев . Ще кажа само,че не става за министър въобще,не казвам какъв. Отново идвам обаче до въпроса - Слави не го ли е преценил/да оставим плагиатството,да речем,че за това не е знаел/,не е ли разговарял с него,толкова ли са ниски критериите му за оценка на хората. Какви кастинги провежда и как ги оценява,или от някъде са му казали/от Козяк например/,че това трябва да бъде човека,както примерно е станало с почетното консулство на Барбадос. Ми няма да бъде.

407

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори гласувайте всички. Чалгаря ми се струва ,че не е в ред и ще съсипе България бързо. При тази ниска избирателна активност на вторите избори ,и 24 % резултат той има подкрепата на едва около 8 % от населението и то все такива като него.

406

абе

преди 2 години

Буцефала е най-умният, и начетеният крадец. Кради 15 години без да го хванат, ама май му омекнал корнишона

405

Мажоритарен

преди 2 години

Айде мажоритарния вот къде е ИТН.. Тоя ли ще ни го препоръчате да изберем мажоритарно хахаНе ми се мисли за другите ви министри.. лелеее

404

Анонимен

преди 2 години

Такова харакири не е имало напоследък :) На Славето коса му е поникнала сигурно, че да може да я скубне от яд.

403

Експерт

преди 2 години

След "интервюто" на този "гений на юридическата мисъл", целият състав на катедра по право в СУ трябва да се съберат или да го изхвърлят с шут или групово да си подадат оставките.Не може такова същество да обучава бъдещите юристи на България.Срамът за професорите, някои от които бяха и служебни премиери е сериозен и не трябва да мълчат като риби за това как същото това същество е преписвало от Наталия Киселова .Поведението му е извън коментар.Той е просто един повярвал си психопат!

402

Луд

преди 2 години

Толкова злобен и самовлюбен човек не съм виждал от много време. Не бих комуникирал с такъв индивид, камо ли да му дам власт да решава за мен.

401

ЯКО БОЙ

преди 2 години

"Бой" по ГЕИБерастията!!! те няма да се спрат пред НИЩО и това го предсказа ОСМАН ОКТАЙ в ЧАСТ ПЕТ - в YouTube. Всичко предсказа. А кво стана с КРАДЕЦА ЛЪЖЛИВ - НАГЛОВ, какви сценки се тръшкаха!!! ГЕИБерастията 12-15 години са фалшифицирали избори. Едвали има толкова бонаци да са гласували реално за тяах за тях... ПРИ ГЕИБ - ВИЧКО Е ЛЪЖА

400

Във сека лудница

преди 2 години

Има един Наполеон, двама трима Хитлеровци, някой Сталин, а другите са от героични родове...

399

Загрижен

преди 2 години

не му е лесно....

398

Анонимен

преди 2 години

От героичен шумкарски род е момчето.

397

Анонимен

преди 2 години

Всяка партия застанала зад такъв министър се самоубива показно. Да видим кои ще си направят харакири като гласуват за предложения кабинет.

396

Анонимен

преди 2 години

И тоя човек е преподавател!!!! После децата били такива и онакива....

395

дали

преди 2 години

Ясно е,че не е харесван.Ако мине правителството да докаже,че може да му се има доверие.Тогава хората може да променят мнението си,но мисля,че това няма да стане.

394

Анонимен

преди 2 години

WTF? Това за героичния род вписал ли си си го в СВ-то, господин 6-ца? Един средноинтелигентен човек, никога не би наговорил толкова глу пости, колкото този наговори сутринта ве рамките на 25 мин.