426

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха Президента ни...съ зими рли ни плашите гроб..окопачи на България,ще гладуваме бре,ще мръзнем...енич.а.е с ятагани не можаха ни уплашат...дедовците ви с лагери не можаха ни уплашат...та вие ли с офшорните?стойте и гледайте...Народ сме...политическата класа и олигархията са ни враговете...Избори!Никога повече гроп-дпс...и шутовете им от итн!!!

425

Анонимен

преди 2 години

Славчо земи си дрешките и микрофона и си прави това което можеш! Жал ми е за тебе! Що ти требеше?

424

Аз,съм Българче...

преди 2 години

дреме ни за... извращенията ви,ще оцелеем и без правителство...и без пАралеМент като тоя,в прякт текст...политическата класа каза на Народа ни...духа.те го..ние си имаме кинти ограбени от вас,имаме си бизнеси като тв-та през които ви лъжем и опростачваме за да можем да ви грабим леко...ама ковид,ама хляба ви,ама тока ви...оправайте се...това ни казаха...майнат.а ви...Избори ...страхливи к.п.л.та от итн...избори за да ви дадем урок!!!Бог да пази България!!!...Народа ни е фактора...пози и его..

423

Анонимен

преди 2 години

Тоя като черна радиоточка пуска някакви глупави монолози! Третите избори ще го заличат от политиката!

422

Анонимен

преди 2 години

Прав е

421

Анонимен

преди 2 години

Не у ред човека! Да би мирно седело не би чудо видело! Не ставаш за политик брат! Водещ на шоу,това можеш и си го прави!

420

Анонимен

преди 2 години

А Фигуранта Радо шишарката тепърва ще го г.ъзят зимата хората. Такъв дебел ще го ***, че ще се задави. Даже и до балотаж няма да се добере продажното резидентче. И ще си остане в историята като поп Кръстьо.

419

Куку

преди 2 години

Така е, коуега..!

418

Анонимен

преди 2 години

На Сливчо Трюфелов му беше хубаво, като плюеше по всичко и по всеки от долнопробното си шоу. Ама сега не му отърва, като всички са се наредили него да плюят...стига другарче повече няма да правя така, стига на плю ве! Сега ще видите кон боб яде ли!

417

Отговор

преди 2 години

СатеН-чо, на кого му пука за кого си гласувал ,Бе? Фигурантът Радев пося омразата и разделението, и то единствено за да спаси собствената си кожа/Г*з/! Пък ти си гласувай, ако щеш и за Русата Златка!

416

.

преди 2 години

Браво! Много правилно се самодиагностицира!

415

Анонимен

преди 2 години

като не ти разрешиха няма такава държава, преименува на Има такъв народ, което си е чиста обида за народа( да си припомним песента ти) та се чудя кой гласува за теб изобщо

414

Отговор

преди 2 години

До 452 Таралежа ли ще мачка? Той не може да се изправи от дивана, зобенето му е изпило мозъка,чете само каквото му напишат по аутокю-то, щял да мачка? Издухал се е отвсякъде! Само едната злоба го държи, и пажовете, които са го наобиколили да гушат!

413

Анонимен

преди 2 години

Поне се видя магарията в цяла Европа. Сега остава и Ердо да ни пусне бежанците и ставаме Беларус.

412

22 Годишен

преди 2 години

Мачкай ги Слави

411

Анонимен

преди 2 години

Сега си изми ръцете с ГЕРБ и ДПС,които нямаше да ги подкрепят,а в същото време не могат да се понасят с Ристю Прокопиев и Май.ната Общата и Хаджи Генчовото.Когато сте фалшиви,така е.Нито програма,нито нищо съществено,а нямало да се коалират с тези,а с онези.Значи,ако не сте били "вие величията",щели да са ГЕРБ и Патриотите,а какъв е проблема на хората с тях,и защо лъжете,че разграждате модел ,когато това беше най добрата коалиция с най висок БВП досега от както ни завряха комунистите на дъното

410

Анонимен

преди 2 години

Слави го гони параноята. ГЕРБ да подкрепят това правителство на ИТН ? Невъзможно! ГЕРБ биха гласували само на доказали се, успешни политици. Такива в предложеното правителство НЯМАШЕ.

409

НЯМА ДА СА ЖИВИ..

преди 2 години

СЛЕД ИЗБОРИТЕ И ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ...

408

Анонимен

преди 2 години

Тоя е паднал от Марс,иска да ръководи държавата ,Ана на върба в петък

407

Истукан

преди 2 години

Кой сега е с ДПС, разбрахте ли? Голата глава на снимката. Моли се в сараите на Доган за подкрепа, а уж нямало да управлява с ГЕРБ, БСП и ДПС. Видяхме го и да преговаря с БСП за подкрепа. Много лесно се огъна след изборите. Преди това казваше, че не иска да има нищо общо с 3-те партии на статуквото.