96

Малко за политика

преди 2 години

Българският избирател трябва да си научи урока. Не трябва да се гласува за т.н. "лидерски" партии. Не може държавата да се управлява от джип, сарай или по Фейсбук. Това никъде по света не е дало добър резултат.

95

Анонимен

преди 2 години

Ристу не дотяга до главен прокурор, щото има изисквания които не покрива, и вероятно в този живот няма да покрие.Историята е за Рашшкофф.Току така не се назначава главен прокурор, освен по форуми, кръжоци и седенки.Всеки по интелигентен може да провери какви са изискванията, преди въобще да бъде предложен за евентуален избор.

94

Анонимен

преди 2 години

Тъй като гледам на следващите избори май ще гласувам за ГЕРБ. То хубаво банани и портокали който дават новите, но аз предпочитам спокойствието на бай Тошевото време

93

Напиращ за пост

преди 2 години

Много силно желание, даже неудържимо има Господина от снимката да стане Главен Пр-рДо такава степен са настървени, че вече си мисля, че България, не е имала по-гладни чакали..Само чакат възможност и да седнат удобно на висок пост , със съмнителни кръгове вибриращи около тях!И са готови да платят цената със нашите средства !Противни станаха!!!!

92

Анонимен

преди 2 години

РистУ взимай лодката и отивай да щурмуваш офиса на 7/8 в Левски Г, кат' не ти дават постове друго не ти остава:)

91

Анонимен

преди 2 години

Баце му даде поста на правосъден министър на Христо Иванов. Защото Иво Прокопиев звънна на Бойко и му каза: Абе дай му нещо, моля те. Но Ристьо иска да е Главен Прокурор на България. И когато друг човек взе този пост, Христо откачи. Хвърли оставка и се закани, че всички много ще съжеляват. И Бойко и Гешев ще бъдат обявени за народни врагове номер 1. И го постигна!! В момента е точно така

90

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ нямат алтернатива.

89

Жалко за народа

преди 2 години

За Х.И. - Когато разстоянието между очите на някой е твърде малко, той не вижда по-далеч от върха на носа си.

88

Прожектор

преди 2 години

ИТН е вождистко-месикански проект на същото Задкулисие, което създаде вождистките проекти ДПС, НДСВ и ГЕРБ. С едно допълнение - "месиите" стават все по-некачествени. Нещо повече, Слави Чалгата има определено и психически, а вероятно и нарко- проблеми.

87

Прожектор

преди 2 години

ИТН е вождистко-месикански проект на същото Задкулисие, което създаде вождистките проекти ДПС, НДСВ и ГЕРБ. С едно допълнение - "медиите" стават все по-некачествени. Нещо повече, Слави Чалгата има определено и психически, а вероятно и нарко- проблеми.

86

Петко

преди 2 години

Тези са много опасни и трябва да изчезнат от политическата сцена

85

Уууффф

преди 2 години

Повръща ми се вече от тези. От всичките политици! Аман! Съсипаха България! Всички от умни по-умни, бееее. То затова сме и на това дередже.

84

Анонимен

преди 2 години

и тоя се е приготвил да *** държавни пари.

83

Анонимен

преди 2 години

Баце аре ти поне му обещай нещо на РистУ, аре че Дългия много стиснат

82

Анонимен

преди 2 години

До Пак по опорката?А сега при вашето управление на Румен Радев на кое място е България?

81

Анонимен

преди 2 години

ДБ са крипто комунисти, наследници на тези, които извършиха криминалната приватизация на Костов.

80

Анонимен

преди 2 години

Само на Христо Иванов не му харесва отзад да го подпира едно твърдо ДПС.И затова ще страда.Другите политически партии нямат такива проблеми.

79

Анонимен

преди 2 години

Буунак, да те изиграят така чалгаджии, ми оставете ги направат правителстов сами бе, да се оцапат нещо па тогава атакувай, к'во си хванал единя ден викаш на 90 % съвпадения, па на следващия нема да подкрепяме, бе то и кьорав че види за какво се дърляш

78

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 75: "ГЕРБ си управляваха перфектно.Кое не беше наред при тяхното управление"? Преди управлението на ГЕРБ на кое място беше България? По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират с нея, защото сме били по-напред. А сега те са далеч преди нас, с 30% по-голям БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и гербаджиите. Стига им толкова. Бойко да си изпразва чекмеджето и да се изнася докато още може.

77

Долу Радев

преди 2 години

Утре започват поетапно блокади на магистралите и пътищата в страната в знак на протест срещу диктатурата на Р,умен Радев - ще се блокира от 10 ч ПВ Белокопитово на Хемус, Тракия 165 км, Русе Бяла и кръствовището на Дондуков в София.Отделно продължават блокадите на кръствовищата в София, Варна, Плводив и Бургас.На протест, натоде!