53

Дайте

преди 2 години

На ИебНГи властта и Костинбродското кречетало ще ви оправи - Всичките.

52

Време за промяна

преди 2 години

До 1: "то дава обратно в ръцете на Радев изпълнителната власт"? Това са си твои съчинения по гербаджийската опорна точка. ............................................ Когато се избере от НС редовно правителство, независимо дали в него има министри от служебното правителство, то функционира съгласно конституцията под парламентарен контрол. За президента има разписани в конституцията задължения, и в тях не влиза пряк контрол върху правителството. А редовно правителство трябва да има. Нещо неясно?

51

Анонимен

преди 2 години

Преврата не успя, просто не се разбраха и сега всеки дърпа към себе си,и пак не питат българския народ какво мисли по въпроса,а реално той е КРЪЧМАРЯ!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Демек да управлява Манолова???? Хахаха нека опита ще я пишем ковид болна!!! Хахаха

49

Анонимен

преди 2 години

Да живее Цара, Пъдара, Чалгара, Тошо Свинара, Божков Тузара и Мишо Шамара! Дайте мандат на всичките селски аристократи!

48

Зозо

преди 2 години

Талибан Рундю е в тежко положение. До октомври ще се омаже тотално и ще бъде изгонен с камъни и дърве от хората. Може и по-рано, ако тръгне да затваря кръчми без компенсации и др. подобни простотии. Всеки ден потъва все повече в собствените си глупави решения. Резил :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

47

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да каже истината, че всички опозиционни партии видяха, че скоро власт няма да помиришат и няма да свалят ГЕРБ по легален начин. Затова чрез юмручета, уличен натиск и призиви за изчегъртване опитаха да направят преврат, но... Бяха дотам. Сега не могат да се разберат кой е по-голям революционер и изчегъртвач - хахааа алчни, жалки и смешни! Излъганите от тях калитковци обаче вече проглеждат и всичко ще си дойде на мястото!

46

ноби

преди 2 години

абе нали ви казаха, че ще предложат служебния кабинет. има ли значение на кой е мандата.

45

СМЕХ....

преди 2 години

"ИЗПРАВИ СЕ БГ--НИЕ ИДВАМЕ....И СИ ОТИВАМЕ!Остават ШАРАНИТЕ, които ни вярват.....!

44

1

преди 2 години

До Време за промяна "и предложат временното правителство като редовно може и да успеят" Да, това е успех за руските слуги в България, но това няма нищо общо с парламентарна демокрация: то дава обратно в ръцете на Радев изпълнителната власт: нещо, което не е предвидено в конституционното устройство на страната - Парламента нарочно да съботира съставянето на правитлество, за да може държавата еднолично да бъде управлявана от една институция,която по Конституция има основно представителни функции

43

ХОРАТА ИЗТРЕЗНЯХА..

преди 2 години

КАТО ВИДЯХА КАПАЦИТЕТА НА РУМЕН РАДЕВ И ПРОТЕСТНИТЕ ПАРТИИ..................... ........... КАТАСТРОФИРАХА БЪЛГАРИЯ..............

42

Гошо...Тъпото

преди 2 години

ИТН-то прецака...протестърите,защото обра протестния вот на народа,но го...изкриви през сценаристите на Славун.Тези за първи път се почувстваха велики...политици и веднага сеос***ха.Панта рей и те ще се...променят,но след 100 години.До тогаз народа ще търпи и ще...чака Славун да се осети.Сетила се Мара,да се...побара.

41

Анонимен

преди 2 години

Да живее царство Чалгария, егатитакованата държава! Такава ибната тирания няма никъде.

40

Анонимен

преди 2 години

Първанчо компенсира мозък със странни идеи.Нещо като липса на коса с брада.

39

Време за промяна

преди 2 години

На когото и да бъде даден третият мандат, ще бъде предложено експертно правителство или направо състава на временното правителство (с малки корекции). Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма.

38

Анонимен

преди 2 години

Да посмеят и тогава ще видят протести!!! Само че палатки и шатри не ползваме!!!!

37

български избирател

преди 2 години

Мирише ми на мъни,денги,финикийски знаци....лобизъм,ДЕМАГОГИЯ и дебелоочие!!!!ИЗБОРИ до дупка!!!

36

Стоян

преди 2 години

На тоя колко пъти му се каза да мълчи,защото нищо не разбира

35

наблюдател от ООН

преди 2 години

Альоууу....Първанчоооо...ти да не се явяваш като билборд на ИБГНИ...?

34

Първан Симеонов

преди 2 години

МарабаТУЛУПИ....Не е важно какво казвам....важното е какви пари взимам!!!!