116

До CAPS LOCK-a

преди 2 години

Австралопитеко,Тези страни, бидейки дом предимно на подобни на теб, нямат свестни механизми за водене на статистика. Та там 80% от населението живее в райони без ток. То инв Северна Корея няма ковид. Ама с две мозъчни клетки как ДА тече мисловен процес.

115

до 155

преди 2 години

:D хахахах oh wait oops, Добро утро 155, дано кафето да е хубаво тази сутрин

114

До 154

преди 2 години

Ако имаш капцитета да четеш и разбираш информация, в което се съмнявам, ще можеш да разбереш данните от НСИ, според които имаме около 40к инкрементална смъртност на годишна база спрямо пре-ковид периода. Та тези хора едва ли са умрели от заушка. Дори да приемем, че 1/3 или половината са умрели заради локдауни, пак имаш 10-20к умиращи от ковид. Ама конспиративните мозъци няма как да го разберат това и ще донесат от 100 клденеца вода, включително от другата страна на плоската земя.

113

ДО 155

преди 2 години

АЛО, РАЗВИТИЯ, ЧЕТЕШ ЛИ КВО СТАВА В РАЗВИТИТЕ ИЗРАЕЛ, АНГЛИЯ, ИСПАНИЯ И ГЪРЦИЯ?? А В БАНГЛАДЕШ И НИГЕРИЯ ДА СИ ЧУЛ ЗА "СЛУЧАИ"...

112

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ:1. ПОЛИТИЦИТЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ.2. ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ВАКСИНИТЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ.3. ПРОФЕСОРИТЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРОНОСТ.4. АМА ГРАЖДАНИ, БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ, ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ!

111

Анонимен

преди 2 години

В страни като Бангладеш, Индия, Нигерия и България, интересът към ваксините е най-нисък.Все развити държави, в които голяма част от населението е образовано oh, wait!?

110

Анонимен

преди 2 години

НАИСТИНА РОМИТЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ, ЗАЩО НЯМА ДАННИ ПОНЕ 1 ДА Е УМРЯЛ?

109

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 139 ....Ти явно си от простите Българи, щом не знаеш, че се пише евреин-евреи !!! ...Няма такава дума евреЙ !!!

108

Анонимен

преди 2 години

КАТО НЯМА КОНСПИРАЦИЯ, ЗАЩО ВСИЧКИ МЕДИИ - БГ И СВЕТОВНИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА ПОСТОЯННО ВЪРТЯТ ТАЯ ПРОПАГАНДА? СЛУЧАЙНО СИГУРНО??

107

Слави

преди 2 години

Великобритания регистрира най-големия брой смъртни случаи, за изминалите 24 часа са починали 170 човека. ваксинираните почнаха да капят !

106

Анонимен

преди 2 години

Днес, вземете си вършете работата с коментарите, и трийте този ваксър-***, който скоро сме се заели публично да го оповестим. Или може би ви помага за пропагандата?

105

Запознат

преди 2 години

До Анонимен 126Браво, всеки съвестен гражданин трябва да направи така

104

Чичко

преди 2 години

То само мангитата останаха невакснати. Ясно тия дет пишат тука срещу ваксините от коя боя са.

103

Анонимен

преди 2 години

Аз пък искам да знам колко човека от приетите с болница са неваксинирани, стига сте крили тази статистика, искаме информация

102

Анонимен

преди 2 години

до 114 - Научните изследвания и статистики показват, че в интензивните отделения са 70-80% от не набодените. Набодените в интензивните са предимно на 60+г или само с една доза. Като се има в предвид, че към васкината не се развива 100% имунитет (това е към всички ваксини, затова се цели поне 75-80% ваксинация , за да има сигурен стаден), това са и е нормално. В същото време, трябва да се има в предвид, че преболедувалите може да имат имунитет до 12-15месеца. Та кой ще е 2м под земята?

101

Анонимен

преди 2 години

Умните богати еврей се ваксинираха. Пррроооссстиите бедни българи не. След 15 септември българите ще разберат какво е естествен подбор!

100

Анонимен

преди 2 години

Пак почнаха измамите с броя на заразените. Заразен означава едно голямо нищо. Българинът с право не вярва на и не се подчинява на новата фашистка политическа ***.

99

Анонимен

преди 2 години

122 има статисгика но ти не четеш - двама от тези 1832 в болници са били ваксинирани, в процент 0.1%

98

Анонимен

преди 2 години

Татко по- миналото лято беше с пневмония и отделението беше пълно. Тогава не бяхме чували за тоя ковид

97

Жилищна криза

преди 2 години

Антиваксърите - хайде, юруш на гpoбищните парцели!