78

Анонимен

преди 2 години

че вие винаги сте си били в криза! особено в последните няколко години се направо в менопауза!

77

От ИТН

преди 2 години

Ще клекнете, ще клекнете. Чалгари сме били, а? А сега ревете. На новите избори БСП с 4,1%

76

Време за подмяна

преди 2 години

До Време за промянаА сега при Радев колко е БВП на България спрямо този на Румъния, защо откраднахте 2 млрд лв за два месеца?

75

Анонимен

преди 2 години

Петков не е българин за да заема държавен пост.

74

Анонимен

преди 2 години

ИСКАМЕ КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

73

Анонимен

преди 2 години

КИРО- ПРЕМИЕР

72

Ангелов

преди 2 години

Най- порочни и вредни за България от 1944 до днес бяха правителствата на БКП/БСП. Изключвайки ГЕРБ и ДПС днес вие изключвате половината български народ. Дали е редно това?Или и вие като така наречените "протестни партии" + Има Такива Ненормалници сте озверели за власт и най вече за пари. Далаверата преди всичко, нали!

71

Анонимен

преди 2 години

Има държави в Европа и дори Израел с години нямаха правителство а тук криза. Каква криза ще има освен в вашите джобове ?

70

БСП

преди 2 години

Всеки ден губи избиратели като умират старите и болни пенсионери на които се крепи цялата партия. Съвсем реално в скоро време да отпаднат изобщо от парламента.

69

az

преди 2 години

До АнонименИнтересно защо РР не оплюва сегашното НС?! Нали най-малко две трети от сегашните членове са били и в предишното?!

68

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 70: А преди сто години какво беше..... Но сега сме 2021-ва година. По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират с нея, защото сме били по-напред. А сега те са далеч преди нас с 30% по-голям брутен национален продукт на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и дружинката му. Мина им времето.

67

Анонимен

преди 2 години

Кризата я направиха точно агентите на БКП преди 32 изнасящи зад граница куфарчета с парите на народа

66

хохо

преди 2 години

Аз мисля че отдавна сме в криза...

65

Samo minavam

преди 2 години

На нашето знаме, бе Юда, Другариииии

64

питане !

преди 2 години

А 32г., не сме ли в криза ?

63

Анонимен

преди 2 години

Карадайъ да се връща в родината си майка Афганистан, да си взима и любовницата Борисов с него

62

Време за промяна

преди 2 години

Стабилност ще се постигне тогава, когато след поредните избори ДБ, БСП и ИБГНИ имат общо повече от 120 депутати. Това е задачата, която стои пред избирателите. Тогава ще се състави редовно правителство. ............................................................................ А дотогава ще управлява временно правителство и ще правим избори на всеки 3-4 месеца.

61

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 57: Ела на себе си. Какви пари са оставени до края на годината. Чети: над милиард са дадени на фирми авансово за пътно строителство което не е започнало и за което дори няма строителни разрешения. Бюджета е опоскан като за последно от гербаджйската дружинка и сега ще гласуват против актуализацията на бюджета. Хайде, излез на викаш "Да живее бат'Бойко".

60

Анонимен

преди 2 години

Ако Радев връчи третия мандат на ДБ, това ще е като сбъдната мечта за Бойко и Слави. От кога са си нарочили Христо Иванов за грешника и по този начин ще им се отдаде идеалната възможност да го изкарат сам под всички прожектори. Първо заедно гласувайки ЗА проекто кабинета, а след това минавайки в опозиция......

59

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-СДС И ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ,ДА ИЗЧЕГЪРТАМЕ Р,Юмруков, Мая Божкова-Пеевска ,Хр.Иванов -*** ,***.отите от ОТРОВНОТО ТРИО и всички МЕТЕЖНИЦИ и превратаджии !!!