38

Анонимен

преди 2 години

До Полицейска Държава "Така, на Всички Спирки на Метрото в София" На 80%ник като теб ще му кажа само "оди пеш". :))))) Знам, че се пените на тая фраза, тъй че е все тая дали ще се пените, щото сте комунисти, или защото сте неграмотни. :))))

37

Ямболски цървул

преди 2 години

СО е много загрижена за здравето на гражданите си! Боци- боц .

36

Полицейска Държава

преди 2 години

Така, на Всички Спирки на Метрото в София са Разположили Полицай Да ни Следят Дали сме с Маски - Готови са и Скоро за "Папирен Бите"! Това е Полицейско Насилие от Най-Лошият Вид - Тормоз, Психологическо Насилие, което за Разлика от Физическата Болка не Отшумява, а те Преследва дори в Съня ти!! В Същото Време на Всички Мотриси са им Спрени Климатиците - не само за да Умрем от Жега, не Само за да се ИзДушим в Маските си, но и да няма Циркулация на Чист Въздух и Максимално да се Изпозаразиме!!!

35

Анонимен

преди 2 години

И тая ще я изчегъртаме на следващите софийски избори!

34

Дарвинист

преди 2 години

Да се ваксинира човек с ваксина, която има само emargency approval (не е одобрена все още, тъй като клиничното проучване поне за Pfizer приключва презмай месец 2023 г.), без да му платят нищо (понеже такъв документ за "Информирао съгласие" се подписва преди да те боцнат), за да пие една бира в кръчмата си е чиста лудост. Естественият подбор наистина ще си свърши работата идните години...

33

РУСКИ ТРОЛОВЕ

преди 2 години

До ЦК на ГЕРБНе, руските *** имат задача да всяват недоверие в ЕС , затова се бълват простотии срещу ваксините, щото те са безплатни, животоспасяващи и осигурени благодарение на ЕС. Това не е в интерес на братушките, как ... НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КОЛКО Е ЛЕСЕН ЗА МАНИПУЛАЦИЯ БЪЛГАРИНЪТ

32

Анонимен

преди 2 години

Тая трябва да отговаря за ваксинацията на сливенския женски затвор.

31

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Не се ваксинирайте ! Временното правителство иска да ви убие!

30

Анонимен

преди 2 години

В Гърция имат право на безплатен тест по един път седмично всички здравно осигурени, а тук само се краде и се говорят празни приказки. На мутрите фирмите искат да печелят от всичко.

29

Надзорът

преди 2 години

Усилено наблюдава кой колко краде в рамките на пълномощията си. Основното е да има ред в кражбите.

28

Анонимен

преди 2 години

До Ваксиниран Още по-добре. И без това от навалица не можеш да си намериш маса напоследък. :)))))

27

Ваксиниран

преди 2 години

Е колко драстично да се увеличават, пък и дори заразени го карат за по ден, два, три :) Ти гледай сега тарикатчетата дето си караха ковид без тестове и карантина как няма да могат да стъпят в любимите им ресторанти и бирарии по центъра :)

26

Анонимен

преди 2 години

Тая се фанала на сатанинското хоро и от него пускане няма. Ако гневните родители на я обесят нещо друго ше я застигне.

25

Анонимен

преди 2 години

как та се сетихте за първа българска ,до скоро само на Дондуков пренареждахте паветата през година

24

факт

преди 2 години

Да ама не,щом при толкова камери днес в метрото имаше *** без маски а полицаите блееха!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Това недоразумение е срам за София, заради нея е грозно, мръсно и гнусно. Защо не мият улиците всеки ден, като е толкова загрижена.

22

Примитив

преди 2 години

Никакви по-строги мерки. Който не се е ваксинирал, да се оправя. Нека естествения подбор си свърши работата.

21

Анонимен

преди 2 години

Даскалицата нали си има личен консултант по ваксинацията, това е ревливия пенсионер Кантарджиев. Да тръгва и като глашатай по улиците да убеждава. Досега само кисне по телевизиите и критикува, че ваксинацията не вървяла. Айде да го видя той колко човека лично ще убеди, да си оправдае заплатата.. Ще е късмет ако не изяде пердаха някъде, ако тръгне лично, но нали трябва да се плюе по новата власт..

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Чета, чета. :))) Не се притеснявайте, когато си идвам в България идвам вече като в резерват. Добре, че прителите ми и роднините там не са представители на типичния мангъропитекус булгарис/

19

Анонимен

преди 2 години

СО с кампания за ваксиниране?! Значи пак бай Шиле ще топи мустак в меда. Не може чилякът да кара само на пенсия.