57

АМИ ТАКА Е НИНОВА..

преди 2 години

НОВАТА ПАРТИЯ , ПАК ШЕ ВЗЕМЕ ХОРА ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ ***......ХАХАХА....НЕМА И 1- ЧОВЕК ОТ ГЕРБ ДА ОТИДЕ ПРИ ТИЯ МОШЕНИЦИ....

56

червената кукувица

преди 2 години

Ссама разбира колко е несъстоятелна! Демагогия,поза,демагогия,лъжа,демагогия,БСП

55

Случаен минувач

преди 2 години

Корнелио, съгласен съм, че не е работа на служебните министри да правят партии. Но те са свободни хора, не можеш да ги спреш! Явно Фигурантът много добре разбира, че твоята подкрепа за него е недостатъчна, затова си агитира хората, назначени от него, за правят партия. И това няма да му помогне. Наесен ще бъде изметен! Всеки друг би бил по-добър президент от него. Но и вие ще паднете още, защото нищо свястно не предлагате!

54

US Immigrant

преди 2 години

И при Нинова, големо стълпотворение на народни маси - на пръсти се броят. Новите избори ще докарат отново ГЕРБ на власт, като най-малкото зло спрямо останалата пасмина от гладници и проздтаци.

53

ББ

преди 2 години

и г-жо...къде видяхте обявени проекти?...или обслужвате някого и се криете зад...нещо което го няма?...а и кой ви е дал правото да решавате дали да има или да няма..те са Свободни хора!...ако ги помоли Народа ни?егойзма и...консерватизма...ви работи против вас...русия ви ...

52

Анонимен

преди 2 години

И нека не забравяме, че улица "Път към комунизма" в София извеждаше точно срещу един от входовете на Централните гробища.

51

българин

преди 2 години

При следващи избори и проект в политиката на Кирил Петков и Асен Василев.Ще загубите гласове и БСП , ГЕРБ,ИТН и всички останали! Определено БСП ще удари дъното! Че няма да хукнем като гламави да гласуваме за мутрата и ГЕРБ И го " върнем" на власт също е ясно! ГЕРБ приключи с властта и голямата " политика"! След тези кражби и фактите които вече знаем ГЕРБ няма шанс!-:) Въпроса е,з кой ще си даде гласът ,отцепилите се,от БСП, ГЕРБ,ИТН и останалите партии??!-:) Това е въпроса!!!

50

?

преди 2 години

Тази на снимката е най-безполезния политик .. НИЩО не е направила до сега за цялото време в политиката

49

Анонимен

преди 2 години

Радев нама потенциал, а и смелост да прави партия. Но той е подъл лицемер и предпочита завета на президентството и лакеите в служебния кабинет.

48

Анонимен

преди 2 години

Абе ЕНП нещо са го отлюспили Борисов май. Преди идваха мощно председатели, Вебер. Май към Радан си обърнаха доверието. Още повече Меркел е чао след 2 седмици. А и в Германия не е сигурно дали не се връщат след 16 г на власт социалдемократите

47

Реалист

преди 2 години

Може тези и министри ако направят партия, да се рекламират като пропрезидентска партия, за да използват популярността на президента Радев, подкрепян от всички българи без мутрите.

46

Анонимен

преди 2 години

Още един мандат на този президент-интригант и ще се молим на Борисов да се връща.

45

Анонимен

преди 2 години

Нинова казва истини, но тя въведе на бял кон неизвестният генерал в Президентството. Много активисти от БСП се отдръпнаха от злобният кариерист Радев.

44

я па тая

преди 2 години

а кой я е канил в Сопот , та разваля на хората празника ? и тая като фигуранта тръгна гласове да проси :)

43

Реалист

преди 2 години

Една партия на сегашните служебни министри ще изтегли доста гласове от БСП, от Демократична България (ДСБ), от Изправи се! Мутри вън! и най-вече от Има такъв народ, които ще останат от малките политически сили. С други думи всичките сегашни антимутренски партии ще загубят гласове. Това обаче е шанс да се направи редовно правителство, което да възстанови България от управлението на ГЕРБ.

42

Анонимен

преди 2 години

Нинова разбира се е права, но и тя е в кюпа с Техноимпекс.

41

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

40

Анонимен

преди 2 години

Подлецът Радев сее раздор в държавата откакто е на власт. Нищо почтено няма в този човек!

39

Анонимен

преди 2 години

От *** лебед няма как да стане

38

Ай Сиктир

преди 2 години

Писна ми другарката Нинова да ми чете ТуДу листи все едно сме някакви ид ио ти. Нито някой я пита, нито някой се интересува какво мисли. Да си седи там на нейните лаври на голем партиен лидери да си чака реда за властта. Видя се, че и в пликче да й я бутат в ръцете не е кадър да я вземе. Какво още трябва да провали, че да я махнат от пиедестала? И да спре да се сравнява с Борисов. Роденият да пълзи няма да полети. Факт.