42

Зозо

преди 2 години

Сайта на НСИ работи, преброих се :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

41

То ако ще се лъжем

преди 2 години

Колко му е ако почине някой ваксиниран да кажем ,че не е ваксиниран или пък да се манипулира истината-- виждате ,че неистов зор тресе управляващия доктор да боцне всички ,а до оня ден преди да стане министър друга песен пееше ,каква метаморфоза .Да си гледа НЕОКОМПЛЕКТОВАНИТЕ болници-- заради тях е смъртността ,ваксините са личен избор .Само забележете ЕДИН парадокс -- затварят детските центрове НО оставят детските градини --всичко е такова ,пълен болшит са им мерките .

40

Нямааа логикаааа

преди 2 години

И то във Великобритания където пресата ще го огърми на цял свят. Никой в НРБ не може да е толкова *** по онова време, че да не са му ясни геополитическите последствия. То същото като атентата в Света Неделя - уж комунистите пък се оказал Борис 3!

39

Пено

преди 2 години

И 100 хиляди да станат, па нема да се боцкам.

38

Няма логикаааа

преди 2 години

Да разполагаш с най-съвременно оборудване, да произвеждаш пистолети, пушки, рпгта и да очистиш някой с чадър с отрова, която няма как да отгледаш. Агент на НРБ в Лондон? Как ще стане?

37

Не знам ...

преди 2 години

Касторът просто не иска да вирее в България - сложи го в различна географска ширина и климат и кво и да правиш не иска, пък и да трепеш някой дето си пуснал с репликата: Говори си не ми пречиш! и да си навлечеш гнева на цяла Европа.Просто няма логикаааа, никаквааааа....

36

Анонимен

преди 2 години

Пореден ден без ваксинирани сред починалите и новозаразените

35

Значи...

преди 2 години

Трябва му изкопаеш почвата, климата и влагата под похлупак, климатици и всякакви неща и после как ще скриеш това!И това едно растение да отгледаш! И трябват години докато това растение му извлечеш семената да извлечеш ензима. Няма логика. Сравнение:За 40 години социалистически режим - ДС и Живков да са закопали най-много 1000 човека, изключвайки ония 10000 от народния съд. И няма отравяния...Симеон 2 закопа един милион човека!

34

хахахаха 99

преди 2 години

очаквай, дано да дочакаш

33

Нема как да стане:

преди 2 години

Да отгледаш Кастор в България не е като да отгледаш коноп. То е най-отровното растение в света, обаче тая отрова изисква условия, които е почти невъзможно да бъдат изкуствено създадени. И то за какво - за човек дето има сто други начина да очистиш!

32

Рано е още!

преди 2 години

До: номер 57 Рано е да се страхуваме! Математик-оракул Витанов ни обеща, че ще стигнем до 3000 на ден новозаразени - тогава трябва да почне страхуването!

31

до 62

преди 2 години

Кюпчо, преди короната почиваха около 300 души на ден (плюс/минус) - рак, инфаркт, инсулт...Това беше статистиката. Тези 60-70 или повече (скрити) са жертви на ковида. Числата не могат да се скрият. Има ххора като вас, които не знаят, че не знаят и така им е добре. Свещена простота.

30

Анонимен

преди 2 години

Дисата онлайн. Като мишки са.

29

Обяснявам ви:

преди 2 години

В статията за Мелания, че има 0 вероятност, нулева вероятност НРБ или който и да е от нея да е пречукал Георги Марков. Доводите, фактите и обстоятелствата са там! Изводите за това политическо убийство си правете сами! И за натопяването на НРБ!

28

Sik

преди 2 години

След една година психично болните .ще броите колко са изперкали на ден.Ало броячите пак ще имате работа .Но човек забравя ама .ония от горе не забравя.ало броячите продажници долни

27

Анонимен

преди 2 години

Сега се опитват да ни плашат с децата - тази вълна основно тях удряла. А репортерката пита лекарка как протича при децата, а онази : нямам много наблюдение, имаше едно дете преди този случай

26

Анонимен

преди 2 години

В Израел са антиваксъри с по 1 игли. Колкото вълни, толкова игли според мафията.

25

Зозо

преди 2 години

Днес понеже е девети септември са 1956, по случай Априлският пленум от 1956г. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

24

Анонимен

преди 2 години

До кога ще търпим?!

23

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ЗДРАВТО няма цена