141

Тодор Димов

преди 2 години

Не виждам причина да се отправят упреци към държавата. Съчувствие и съболезнования на близките на дечицата! Но държавата няма нищо общо с тази трагедия. "Като се обърне каруцата пътища много" - казват българите. И са прави.

140

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се, че пишещата реве на чужди гробища.И не става ясно, с какво "държавата" е виновна за това, че родителите са пуснали децата сами във водата, на неохраняван плаж, при неособено спокойно море?Без значение какъв е флага и колко спасители има, влизайки във водата, отговорността си е ТВОЯ. Никой не е длъжен да те пази от собствената ти глупост.

139

Анонимен

преди 2 години

..е нали държавата ни вече е ЕС, обърнете се към ЖанМишел

138

Словесната салата

преди 2 години

Мая Стоицева е достатъчно основание за поставяне на сериозна психиатрична диагноза. Изтръпвам при мисълта, че тази дама беше тръгнала да променя системата и да оправя държавата... Добре, че емигрира! Колкото по-рядко се завръща в България, толкова по-добре. А най-добре да си стои в новата родина.

137

Анонимен

преди 2 години

Безкрайно съжалявам за смъртта на всяко дете. За родителите ми е още по-мъчно. Но защо тази жена сипе такива обвинения, обобщения, срещу кого? Не разбрах нищо от написатото - само емоции са излети.

136

Друга майка

преди 2 години

До ПешоНяма да се оправим, докато не се научим да спазваме правилата. Как се пуска дете в морето при жълт флаг! Как се водят деца на неохраняем плаж! Не виждат ли какво е морето?

135

Анонимен

преди 2 години

Къде до Атлиман има неохранаем плаж, че нещо ми се губи.

134

Бат Жоро

преди 2 години

Тази свидетелка си търси внимание на чужда трагедия

133

Старо куче

преди 2 години

1. Неохраняем плаж - няма как да се очаква адекватна помощ и си е риск за този, който го ползва. 2. Пускането на сами деца още повече в последните дни в бурното море е безотговорност на родителите. ТРЯБВА родител да стои до тях неотлъчно. 3. Факт е, че нямаме ресурсите на САЩ. Това някаква изненада ли е? 4. Защо всички американци идват да си оправят плановите здравни и най-вече дентални проблеми в България? 5. Все някой друг ни се е изходил в гащите. 6. Все пак мир на праха на клетото дете.

132

Владо

преди 2 години

А майката във Фейсбук ли е била?! Къде е гледала в това време? Съжалявам за детенце то и за майката, но.... Като имаш деца, трябва да внимаваш какво правят

131

бат Слави Чалгаря

преди 2 години

Ще коментирам новината но във Фейсбук че там ми плащат, на който му е интересно да чете там.

130

138,

преди 2 години

а ти като изкоментира под новината, какво точно се промени в държавата?

129

Анонимен

преди 2 години

И като заплашвахте диспечерите, линейката дойде ли по-бързо? Или просто си показахте простотията?

128

Пешо

преди 2 години

Жалко за момичето, да почива в мир, за съжаление България е загубена и няма да се оправи никога и не може да виним, дори хората които успяха да се спасят, като избягаха от милата родина!

127

Анонимен

преди 2 години

Държавата е осигурила сигнализация. При жълт флаг не е препоръчително да си пускате децата вътре! Държавата не е длъжна да ви свети!

126

Б. Г.

преди 2 години

Виновните са най-вече политиците ни!!!! ***, борещи се за власт и пари, некадърни и нехаещи за много по-способния и стойностен народ от тях!.... Дано в всички те да си получат заслуженото!!!!...

125

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Държавата приключи!Беше изкормена от СДС-Шайката преди 25 г.,докато скачахте,защото при Бай Тошо не сте яли банани.Сега наскачахте ли се!?

124

Анонимен

преди 2 години

Да ходят на море пак догодина.

123

Анонимен

преди 2 години

Всички много знаете и преливате от акъл и идеи,но дано не ви се случва да изпаднете в ситуация без изход,защото на всеки може да се случи и няма застраховани.Историята показва много ситуации,в които стават нелепи неща дори с най-подготвените и в най-безопасна среда.Това е трагедия и единствената истина е да се помолим за душата на детето и да съчувстваме на близките,защото човешкия живот е един и е безценен.Всичко друго показва колко сме жалки!

122

777

преди 2 години

Госпожата да престане да ни пробутва нейните си представи за безопасност, защото тъкмо такава представа, че винаги и веднага могат да бъдат извадени от водата, са вкарали в бурното море двете момичета. Девойчета, полудеца - за тях неопитността и наивността са естествени, ама бива ли възрастни хора да проявяват такава безотговорност, че да ги пуснат в морето? И даже загубата на един млад живот не може да спре авторката да проповядва нехайство и самонадеяност при явна опасност. Отвратително!