178

Анонимен

преди 2 години

еее колко е способен от Харвард идва за три месеца вдигна стандарта на живот с 30% на цялата държава .. парно ток вода горива хляб ... всичко е кореком вече и пенсийте високи .. а до пролетта ще сме като в Дубай

177

Ангелова

преди 2 години

До ПенсионерЗа какви 120 лв. говорите, добавят Ви още 70 лв. към пенсиите от месец септември!!!!!!!Много сте зле с аритметиката!!!!И никакво увуличуение на пенсиите с 1.35 няма да има, пак неможете да смятате, увеличението е с 1.125 !!!!!!!!!!!! Радвате за нищо, тези с максималните пенсии 1400.00лв. ще получат увеличение от 175.00 лв. от м.10 до м.12.2021 г. Останалите около 50.00 лв., т.е. това скоето взимахте досега с добавката от 50.00 лв. откакто е ковид инфекцията!!! Нищо ново ?пенсии?

176

Анонимен

преди 2 години

изкараха ги от бедноста и ги хвърлиха в мизерията. що за нагли дегенератчета са това бе. кокорчо дано да висне с кифича надоле от некоя лампа зимата. или че е със запазено местенце на ф16/ата на радев.... картонената. или па нали са канадци, херю мюстявата че ги спасява от софийсккото приватизирано летище като от летището в кабул.... народеееее.

175

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо се учи от бащицата си Радев да говори глупости, но Харвардските лекции са му отворили очите как се крадат пари. Да не забравяме, че завлече хора с милиони. Вие му вервайте, намерихте си новите спасители. Толкова е тъжно, че започва да става дори смешно.

174

пенсии

преди 2 години

До ПенсионеркаКомшийките ви които нямат над 15г. трудов стаж ще вземат 148лв. като навършат 70г./тази пенсия се нарича - социална пенсия за старост/, а тези които имат над 15 г. но нямат необходимите години за пълна пенсия също няма да вземат 370лв.

173

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо скъса синджира. По-трогателно изказване не съм чувал това е тотален популизъм. Шайката на фигуранта са сите такива могат само да дрънкат глупости.

172

Страх в политиците

преди 2 години

Дипломираните възпитаници от Харвард разказаха нещата за парите на българските финансисти и политици. Когато се емитира облигационен заем, той трябва да се изплаща. Така са си нещата с ценните книжа, предлагащи фиксирана доходност. Този на България ще се плаща от политиците и депутатите от Герб, СДС, ДПС и БСП !

171

ОФК

преди 2 години

Жените доживели пенсия са повече от мъжете, а над 75 са два пъти повече от мъжете, това е показателно за това кой е работил и заслужава голямата пенсия, този който няма да я харчи щото е мъртъв, тоест всичките му вноски отиват да издържат бабичките. Дядовците си го отнасят повече, цял живот се върти около нея и я разхожда по вилите, и накрая остават само бабички на по 700 лв. Моята толкова вземаше, но 10 години се чудеше как да умре, и падаше и се удряше, щото не се мре толкова лесно.

170

Пенсионерка

преди 2 години

Имам 37 Г. Стаж от преди 1997 и до 2008. Работила съм винаги като н-к на всякакви икономически отдели до 90-та год. След това на свободна практика, където само три години съм се осигурявала на МРЗ, през другите години на две и три МРЗ и сега съм на 290 лева пенсия. Ще ми я направят на 370, колкото и на всичките ми комшийки, които са работили до 15 години и после дремят по пейките пред блока и клюкарстват. Това е несправедливо!

169

Щирлиц

преди 2 години

Eдин герберастки министър на финансите раздаваше преди време постни пици,и докато го правеше, отмъкна в неизвестна посока над 1 милиард лева,спестени от всички нас,включително и от тези,които сега хХулят сегашният министър на финансите.

168

ЖАНА ДАРК

преди 2 години

АБСОЛЮТЕН ***.....

167

Алекс

преди 2 години

Браво,Асене,с теб сме.Мачкай герберската шайка.

166

Анонимен

преди 2 години

Сега като хвръкне инфлацията ще се върнат отново в първи клас, обяснете му го на Кокорчо измамника.

165

Анонимен

преди 2 години

До Пенсионер - но ако смяташ, че 120 лева ще покрият увеличението на тока, водата, газта, хляба, и лекарствата........лъжеш се. -_______ - той не смята нищо, просто се опитва ДА ЛЪЖЕ хората, като явно смята хората за сенилни, всичките!

164

Анонимен

преди 2 години

Само се моля да не ми увеличават таксите. В момента плащам 25% точно. Имам чувството че скоро ще искат 30% от заплатата ми, и това не ми се нрави. Удръжките са ни повече от минималната заплата, но все пак ги изкарвам честно и с много труд. За разлика от други дето поят кафе по цял ден и накрая крдат вдни пари докато аз се потя 6 дни в седмицата.

163

Електорат

преди 2 години

БРАВО КОКОРЧО...НАПРАВИ ПЕНСИОНЕРИТЕ БОГАТИ САМО ЗА ДВА МЕСЕЦА.ДРУГИТЕ ОТ ТРИЙСЕТ ГОДИНИ НИЩО НЕ НАПРАВИХА..ГОЛЯМ МАГЬОСНИК СИ БИЛ ..БРЕХ.......СЕГА ОСТАВА САМО ДА НАПРАВИШ БОГАТИ И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ...УСПЕХ.....

162

Ъхъ !

преди 2 години

Един милион пенсионери е извел Кокорчо от бедността , за да ги вкара в гроба ! Както ги е "извел" , така и ще ги затрие ! И то само след 3-4 месеца ! Чувай х.йо !

161

izh

преди 2 години

Да му имам на КокорМунчо оценките по аритметика от училище. това съчетано с вградения му ментържилък ни обещава доста тежко бъдеще в следващите години

160

Пенсионер

преди 2 години

Не знам Асене, каква заплата получаваш, но ако смяташ, че 120 лева ще покрият увеличението на тока, водата, газта, хляба, и лекарствата........лъжеш се.

159

Кико

преди 2 години

Само да не пипат цените на тока, ще стане пожар.