44

Финансист

преди 2 години

Нито Бойко ще се върне, нито Борисов. Дори и партиите Герб и ДБ няма да се върнат. Изпяха си песните депутатите от 46-то НС. Сега очакваме да започнат да пеят тези от47-то. Радев не трябва да разпуска парламента, а просто да ги уволни. Нали и той е генерал и знае как се уволняват хора, които не могат да си свършат работата. А тяхната беше да изберат правителство.

43

Анонимен

преди 2 години

Наивни страхливи хорица, Бойко няма да се върне!

42

Анонимен

преди 2 години

НПО-тата правят партия след партия, демокрацията е зло нещо. със стотици партии като има не може да се създаде устойчива политическа система. Най-лесно е да смажеш един народ като смажеш управниците му главанаците дето са допуснали НПО-тата.

41

Анонимен

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ ЩЕ СА НА 14 НОЕМВРИ 2 В 1. ТОЗИ ДАНО НЕ ВЛЕЗЕ ВЕЧЕ В НС.

40

Айде

преди 2 години

Стига вече с тия мутри ! Вън !

39

Анонимен

преди 2 години

Хаджи и ти протестирашеза власт, услади ви се.Какво правителство на малцинството - отивате си и то завинаги.

38

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов не е за НС ама стана депутат в 2 листи. В пловдив също беше избран и отстъпи мястото си на Капон. Те се кандидатират в по 2 листи и така си гарантират влизането

37

Те не са за НС

преди 2 години

Лъжливата Манолова и невротичният Хаджигенов нямат място в парламента.

36

Асан

преди 2 години

Хаджигян Минекян и Бабукян тримата тенори :)))

35

Анонимен

преди 2 години

Що ве, нали Мая промени името от "Мутри вън" на и.Б.н.И.....хахахахах :))) Има развитие в миниатюрната партийка все пак, все пак нема мутри в името й.....хахахаха :)))

34

Пиян залян

преди 2 години

Майче , следващия парламент няма да те гледа ! Нищо не става от теб!

33

до 27 Saki

преди 2 години

Така си беше. Гешев когато отиде изненадващо в НС Хаджигенов стана по-нисък от тревата. Понеже се подиграваше, че Гешев го било шубе да иде в НС.Но реално Гешев ги направи жалки като показа колко са некомпетентни.Даже баба ми гледаше и се обади каза пусни да видиш Гешев прави на туршия Хаджигенов и другите мутри. Смятай хората не са слепи. Виждат и усещат на къде духa вятъра. Хаджигенов не само е неграмотен и изпрати поканата с 10 грешки в 3 изречения.Той е политически т р у п.Домати му дайте :D

32

Лили Иванов

преди 2 години

Тоя Хаджи-мажи-генов иска да е бунтар , революционер ,а го вижте само как изглежда. Бавен ,тромав,флегматичен, надебелял с корем, сресал перчема ,пухкав един такъв. Може ли да го сравните с истинските мъже революционери Яне Сандански, Гоце Делчев , Ванче Михайлов,хора крайни,решителни, стремителни , безстрашни и корави.

31

Анонимен

преди 2 години

И защо трябва малцинството да управлява мнозинството? Защото Генчу така иска ли?

30

Анонимен

преди 2 години

Аман от малцинства в тая държава!

29

Анонимен

преди 2 години

Само закон за Лобизма може да изкара тези паразиmи от НС. Те работят за интересите на подсъдимите.

28

до 21

преди 2 години

Там ще е. Те видяха, че процентите им падат рязко под 4% и сега ще се прилепят към някой за коалиция. Ще паразитира в НС до последен дъх. Или вероятно когато има закон за Лобизва както препоръча ЕС действащи адвокати да не могат да стават депутати в НС защото пишат и предлагат промени в законите както е удобно на клиентите им олигарси, които са и клиенти на прокуратурата. Вероятно ще паразитират покрай Кирчо и Кокорчо.

27

Възмутен

преди 2 години

На другите избори 20% гласуващи и пак ще е същата работа..а после пак избори ли?На тях пък ще гласуват 15%!И колко легитимни ще са управляващите като ще са представени от най много 4% от населението?Загубена работа!

26

Смешник

преди 2 години

А нещо как гешев си чати със севда или направо с бойко докато заседават ? Нямали да кажете ... що така ,уви на гешев се не му върви.Да го пратим гешев за европрокурор ама и той не отговаря на минималните изисквания

25

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ щял да предложи за президент Цачева,пардон-Сачева.