15

Щирлиц

преди 2 години

То пък едно образование.........

14

Анонимен

преди 2 години

от статията - "Други ефекти на дистанционното обучение показаха колко малко навици за учене имат някоЙ ученици." НЯКОЙ или правилното НЯКОИ? Елементарна правописна грешка и то в статията, посветена на образованието! Нещо, което се изучава във втори или трети клас! Срам!

13

от Плевен

преди 2 години

... а защо никои не прави проверки в Плевен относно това как минава учебния процес, колко деца в действителност ходят на училище, дали пишат нещо, дали има поне една тетрадка/учебник по нещо, в колко часа идват и в колка часа напускат училище дали отсъствията се отбелязват някъде? Обучението е пълна трагедия! Нито Кмета на Плевен обръща на тези неща внимание, нито от инспетктората по образавания? А защо е така? До кога учителите ще вземат заплати за несвършена работа, до кога ..?

12

от Плевен

преди 2 години

При нас в Плевен в професионалните гимназии е пълна трагедия; учениците не посещават училище, но никои не им пише отсътствия. Дскалите пък пият кафе по цял ден и пушат с тези които са на училище, а те не са повече от 4 или 5 човека от един клас. Учениците нямат елементарни познания по нито един предмет! Един учител преподава по 2, 3, та даже и 4 предмета, но в същото време е завършил задочно Долно Нанагорнище селска психология. Нима това е преподаване или трупане на знания при младите хора?

11

Анонимен

преди 2 години

По новините с половин уста съобщиха, че 45% от седмокласниците фалирали на тестовете по математика. Толкова за мъдрото ръководство на Ту лупа. Заслужават с кремък да го одерат.

10

Анонимен

преди 2 години

Плашиш децата с тая брада бе,талибан.

9

Анонимен

преди 2 години

Тоз не може да се научи цял живот да се избръсне.

8

Алекс

преди 2 години

Който иска да учи,може да учи и дистанционно, и като завърши ще си намери добре платена и квалифицирана работа.Който го мързи,ще се оправдава с дистанционното обучение и като завърши ще е бачкатор за малко пари.

7

21 век

преди 2 години

Те офлайн не учат, а като е онлайн поне свързват дейността с комп и вероятността да вдянат нещо се увеличава. Трябва да се редува присъствено с онлайн, като приоритет да е онлайн!

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя кво се оплаква бе? Ся да не иска и ние да си направим онлайн обучението както по неговите думи е в "развитите държави" с изпращане по веднъж седмично заданията на учениците? Щото ако това си мечтае, вече верно ще трябва да им спрат заплатите! То прекалено мързелива работа ще бъде вече! Друг е въпросът що тия "развити държави", като са толкова развити им е толкова калпаво онлайн обучението!

5

Учител 35 г

преди 2 години

Пропуските в образованието ескалираха след 10 Ноември 1989 г. От втори по резултати в Европа, сега спорес изследване на ПИЗА сме предпоследни, става въпрос за измерими неща в математика, физика, биология, химия.

4

Анонимен

преди 2 години

Па в присъственото хич...

3

1-20

преди 2 години

Лесно ще се разбере колко неуки даскали има при онлайн обучение. Затова реват толкова много.

2

Анонимен

преди 2 години

Абе рушвет от дистанция не се получава.:))))))))))

1

Асан

преди 2 години

Ше уплаши децата тоя да го обръснат веднага