53

Анонимен

преди 2 години

"зведички "= се преселва . Странна е понякога тази модерация

52

Анонимен

преди 2 години

До Молла Омар -------- Виждам ,че си и с доста развинтено въображение . Либерастите в Западна Европа ще се осъзнаят рано или късно . Ама обикновено човек като харесва живота в дадена страна , се мести натам . Я виж колко нашенци заминаха за САЩ , Канада , ЗЕ след 89-та . А ти си решил отдалеч да се възхищаваш на Афганистан . Страно е ,че си такъв голям фен на Кабул , а не отиваш да живееш в тази идилия

51

Ха-ха

преди 2 години

До Молла ОмарМоже и така да стане в един момент, *** ти няма да го дочакаш, а и не знаеш какво ще постигнеш в крайана сметка с твоя ислям, дори да останете само ислямисти на цялата земя. Да не би да съществувате лмилиарди години? И за какво се борите да ? За наука , прогрес или да живеете като растения - дъжда ви полива, слъчнцето ви пече и живеете по правилата.

50

Анонимен

преди 2 години

До оопСлед 100-200 години я камилата я камиларя. Какъв космос бленуваш не те знам ама явно само това ти е останало.

49

Анонимен

преди 2 години

Ох моята вече ме кара да се местим да живеем в Кабул

48

Анонимен

преди 2 години

кипета в оае сщо не работят в Еросалим сьщо не работят.А да боли не можете да ги купите така.

47

циник

преди 2 години

Боли ме ... дедовия.

46

Анонимен

преди 2 години

До Молла ОмарЯ престани! Като се петелчиш така ме караш да се пукам от смях. Вие само това ли знаете? Ами разбира се че само това. То друго няма. Където и да чукнеш удря на кухо. И колкото по - кухо толкова по- гласовито и гръмовно. И толкова повече заплашва. И толкова повече се хвали. Никого не сте победили, просто тези които трябваше не си свършиха докрай работата, за ваш късмет. Защото трябваше като вас - унищожение без никакви скрупули. Но за съжаление ние не сме като вас.

45

Анонимен

преди 2 години

отъжествява = отъждествяваш

44

Анонимен

преди 2 години

До Молла Омар 59 Тоест ти се отъжествява с муджахидините и талибаните . Къде се е пръкнал техен последовател на 5000 км от Кабул . Или си просто някакво форумно ***. Що не се местиш натам . Нали си момченце , талибаните ще ти се зарадват .

43

Анонимен

преди 2 години

До Молла ОмарО я стига! Ако си мислите че пътят по който сте тръгнали е верния то много се лъжете. Пак казвам интелектът на арабина е отишъл в историята. Имате достатъчно богатства до които Западът няма достъп но те са в ръцете на една шепа чаршафи, на които не им пука и неим дреме за масата мизерстващи хора наречени народ. Наистина не живеете в съвремието дори не и в средновековието защото тогава арабите са били с най - големия интелект. Живеете в едно нищо. Това е.

42

?

преди 2 години

В афганистан толкова ли често пускат новини за България, както и ние пускаме за тях? Какво ме интересува какво се случва на някаква територия застинала в 11 век?

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51Този коран ще ви изяде главата,защото го четете погрешно,или не,по - скоро го четете така както на вас ви изнася. Религиозният фанатизъм рано или късно откъсва главата която го е родила. И няма значение колко много ще се размножите, вас ще ви унищожи друго - този невероятен религиозен фанатизъм който ражда чудовища. А истината е че никой не търпи чудовища, рано или късно ги унищожава. Ако наистина във вашите действия имаше интелект щяхте да постъпвате по друг начин. Ама не.

40

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАфганистан е на около 3000км от Саудитска Арабия (там дето са шейховете и петрола). Почти също толкова близо колкото и България. А за разпределението на богатство, виж как живеят олигарсите със златните тоалетни чинии и ела после да говорим пак.

39

Анонимен

преди 2 години

До Пустиняк Народа това иска, защо не се биха - имаш предвид мъжете. Много ясно че на мъжете не им е докривяло толкова, или поне са търтили да бягат.

38

Анонимен

преди 2 години

До Молла ОмарНаправо сме ви окрали ресурсите как не.Затова ли вашите чаршафосани шейхове се чудят къде да си харчат парите-дали за ново шестзвездно хотелче или за поредния арабски жребец отгледан някъде в Западна Европа.а народът долу как живее? Виж ги бе виж ги горе на снимката, мизерия, пълна и тотална!Ти това как го наричаш?Аз го наричам човеконенавистничество. И не само - това някой го прави съвсем съзнателно за да може да ги владее и тормози безнаказано. така че си гледай работата

37

Пустиняк

преди 2 години

А бе, народа това иска. Що не се биха, имаха оръжие и бяха повече, а а дадоха за 3 часа. Сега да ги колят, бесят и дерат живи. Това искат.

36

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗащо да не го завладее? Наследниците му ще са живи, а твоите - не. Джендърството, атеизма, феминизма, разните други -изми и т.н всички те са самоубийство на едно по-широко така да се каже дори и духовно ниво за едно общество. Като религия наблягаща на само-жертвоприношението. И недей да мислиш че тия идеологически помии са по-различни, по-наУчни от корана. Все същата помия на разни жреци само дето неговата вика "живей" а твоята "***". Който живее печели, така работят нещата.

35

Кунтьо

преди 2 години

Такъв ужас в Афганистан не е било от времето когато кръвожаднтие детеубийци от СССР нахлува в страната и я разграбиха и громиха в продължение на 10 години!

34

Анонимен

преди 2 години

До Молла ОмарОООХ тъпчо нима си мислиш че такъв като тебе изобщо може да ми казва нещо? Слава богу с такива като тебе нито си имам работа нито изобщо искам някога да си имам. Да му мислят афганистанските жени с такива *** като афганистанските молли и талибани, рожба на този наистина маргинален и напълно изостанал свят.Не мога да не се изсмея на човек който си мисли че ще завладее света като се размножава като заек.Или като налага насилие и терор.Ето това е липса на интелект