13

д-р Ох Боли

преди 2 години

На лекарите не ни е работа да съдим хората, а да ги лекуваме според знанията и уменията си. Бедни, богати, умни, глупави - всички са пациенти в един момент. Когато започнем да ги поставяме в категории и да се отнасяме с тях според статуса им - богат, глупав или ваксиниран, тогава спираме да сме лекари и се превръщаме в нещо друго. Д-р Николова, ОПЛ и член на БЛС е нещо друго.

12

Анонимен

преди 2 години

"Откакто се произвеждат ваксини от всички заболели в столицата едва 13 имунизирани са влезли в болница. " Ех ако можеха антиваксърите да боравят с информация и цифри ама то се иска мозък.

11

Demonaz

преди 2 години

Спорните зали са готови. Вадете походни легла, изкарвайте чувалите и палете камионите. Пейките по-късно ще бъдат дигнати. Перкел каза,че очаква между 60-80 милиона умрели от кровид в Европа. Извикайте и мотафа да ни чете опело. Умрелите деца са от един етност,които практикува инцест така,че смех. За 2 години почти имало починали деца видиш ли те са застраховани. Никой не е вечен тук ,а е гост.

10

Анонимен

преди 2 години

Като си правят домашни тестове и не влизат в болница т.е. лекуват се вкъщи с какво натоварват болниците? Или са ви малко бройките по които да плащат по пътеката? Не е ли на първо място доболничната помощ да лекува и едва тежките случаи да стигат до болници? Нали затова са ДКЦ-тата и общо практикуващите лекари?

9

Анонимем

преди 2 години

Лекарите да питат дали е ваксиниран пациента, като каже ама аз съм умен антиваксър, да го пращат към организацията на умните антиваксъри да го лекуват там.

8

Анонимен

преди 2 години

Още ли пишем за грипа, фейк.бг?

7

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните да се лекуват вкъщи.

6

Анонимен

преди 2 години

Сигурни ли е шелаеятт, че от корона починаха децата? В една друга статия на вашия сайт пише, че едното дете е с хронично неврологично заболявания, а другото с тежка форма на анемия. Даже в смъртния акт на детенцето пише, че е починало от анемия. Но не, ковид трябва да е.

5

Анонимен

преди 2 години

Много повече починали ваксинирани има,един комшия преди да се боцне два пъти беше здрав кат бик,после сложи иглата и едва оцеля от двустранна бронхопневмония!!

4

Нане

преди 2 години

Тая медийна звезда докторицата халипава, кога лекува пациенти, като е все по медиите... Дърта мазна пасавретина...

3

Анонимен

преди 2 години

До Заразявайте Дежурният герботрол с дежурната опорка.

2

Анонимен

преди 2 години

Защо не започнахте да публикувате статистика за ваксинираните от самото начало? Защо чак сега ни се каза, че са починали 60 ваксинирани? Защо ни се подават разхвърляно частични данни? Да не би да ни лъжете.

1

Асан

преди 2 години

Купувайте още легла 50 лв. парчето :)))