28

Киро

преди 2 години

Е как ще съдиш някой, защото съобщава факт, констатиран от чужда правосъдна система. Под която ти си се подписал, че си съгласен и си готов да се споразумееш извънсъдебно, за да не те осъдят. А в същото време назначаваш за шеф на нап, човек ощетил нап с милион и половин лева. Докъде може да стигне дебело ОЧИЕТО.

27

До 27

преди 2 години

Може и грозен да е асен, но поне говори възпитано и нормално - става за политик.Докато тоя тошко това, че е грозен му е най-малкия проблем. Доста неадекеатно поведение имаше - но то от чалгар какво да очакваш.

26

кръстоносец

преди 2 години

Айдеее отече. Значи целта е да се вземе властта на всяка цена и със всички средства? Е, нали бяхте почтени? Самите вие ръсите лъжа след лъжа, а ще съдите човек, който е казал истината? Вие сериозно ли идвате от Канада? Да не е всъщост от Марс? Баламите се пенсионираха по старост, ние не сме ов-це. Май незнаете къде се намирате, а?

25

Асан

преди 2 години

80% не гласуват нито за Тошко нито за Асан щото произвеждат нещо... А тия двамата Нищо :)))

24

23

преди 2 години

до 28 Ти нормален ли си?

23

Анонимен

преди 2 години

Като го гледам кокореца, лицето му сякаш е сглобено от няколко лица, които не си подхождат, страшно е грозен. А, грозните обичайно са злобни.... За злобни, крадливи, лъжливи и грозни - не гласувам.

22

Барни Ръбъл

преди 2 години

На мен 2 години ми викаха Барни Ръбъл и нищо не казах накрая за една моя реплика ме съдехте нямате срам

21

Сата НАТО

преди 2 години

Доколкото ми е известно, казаното от трибуната на НС не подлежи на съдебно преследване и това се нарича депутатски имунитет. Този мало умник или лъже, или някой го е излъгал, че ще му спечели дело срещу действащ депутат.

20

Анонимен

преди 2 години

Василев, как ще осъдеш Африканския, след като е казал истина??? Има документи, от които е видно, че си крадец на интелектуална собственост, и сключеното споразумение, в САЩ не променя истината. Отделно в Англия още си обвиняем, и не се знае дали ще те осъдят, както си е редно, за кражба на интелектуална собственост. Тогава ще се ококориш още повече...

19

Анонимен

преди 2 години

Има нещо гнило в Дания....

18

Анонимен

преди 2 години

аз поимислих че му е викнал КОКОРЧО и затова го съди успокоих се

17

Анонимен

преди 2 години

Хааххаах , изритайте Пеевски и сте с нас. Пълен смях. Все едно изритайте Бойко и сте с нас. Дупедавци.Всеки , който може да не е.не ще го онодим.

16

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересува това нас нормалните хора?

15

Майна

преди 2 години

ЗАЩО НЕ покажете документа на Киро за Гражданството МУ? СТРАХ ЛИ ВИ Е, ЧЕ ЩЕ ЦЪФНАТ ЛЪЖИТЕ ВИ?

14

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ,Патриоти,БСП,ДПС и ИТН са едно и също само театър правят.Съветвам останалите да внимават много.А членовете на ИТН да се замислят малко и ще им стане ясно защо и как се държат тяхните ръководители на ИТН тяхните сценаристи и шеф.Акомте искаха да отсранят ГЕРБ от управлението щяха да го направят имаха две възможности.Не го направиха имтова дава време на всички изброени.Дано от САЩ да се намесят, имаме нужда от помощ.

13

Обективно

преди 2 години

Тук има ПОНЕ ЕДНО НЕВЯРНО ТВЪРДЕНИЕ - И ТО Е ЗА НЕВИННОСТТА НА СПЕЦОВ И СЕ ОСНОВАВА САМО НА ВЯРА!!! МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ МЕН!

12

Бил Гейтс

преди 2 години

Може би се питате кой стои зад новия политически проект? Аз наричам тази нова партия "Партия на задължителните ваксини?" и щедро я дарявам с парите си, защото ще направи моите инжекции задължителни във вашата страна. Вие не искате с добро да сътрудничите и да се боцнете, добре но тогава ще се наложи с малко хитрост да действаме.

11

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ съсипват нещата заедно с тяхните приятели от БСП,ДПС и патриотите.Всичко е в тяхни ръце.Регулатори за цени на газ,патно,ток имвсичко останало като последствия.Те са част от сериозна мафиотска структура.Трудно ше е да се освободим от тях без помоща на САЩ. НА ЕС нама как да разчитаме,те са по-скоро лицемерна организация.

10

Анонимен

преди 2 години

Време беше да почнат да се съдят. С тея компромати не се спряха. За съжаление съдебното дело ще се влачи с години, не е като в нормалните държави.

9

Анонимен

преди 2 години

Двама се карат, мутрите печелят