43

Анонимен

преди 2 години

До ШишиВаксината не е спасен понеже съсипва органзима.

42

Анонимен

преди 2 години

Туй нещо антитата кат виждат кво става, вместо да се снишат и да наведат виновно глави, още повече се пъчат! Ей го, вижте ква л.yднuцa е тука! Това е така, защото са многолюдна т.ълпa ,което им дава самочувствие, но нещата малко по малко се променят и влиза по навътре.

41

Шиши

преди 2 години

На Антиваксър да му обясняваш, че във ваксината ни е спасението е все едно на онези дето вярват, че Земята е плоска да им обясняваш, че е кръгла.Верно няма такъв народ!

40

до 47

преди 2 години

Точно така е както си написал.Но с *** не може да се спори.Те влизат, за да пишат против ваксините.Има скрита заболеваемост.Още от началото на пандемията в Пловдив хората от търговията на едро не се тестваха и не само те разбира се.Много от хората работещи в големите вериги и хората работещи при олигарасите бяха предупредени от шефовете си,че камионите чакат пред фирмите за стока и който занесе положителен тест за ковид да си носи трудовата книжка.Нямало да плащат неустойки заради карантина.

39

Шиши

преди 2 години

Всеки ден умират десетки хора от короната. Това не са някакви електрони, това са хора със семейства, приятели - живот. Ако се бяха ваксинирали сега нямаше да има черни забратки. Кога този умен народ ще проумее, че трябва да се ваксиниране всички!!! А може би така планетата Земя се причиства от умните нации..

38

До 51

преди 2 години

Явно живееш в богаташки квартал или сляп и не виждаш нищо от реалният живот. УМИРАТ в ПЪТИ МНОГО ПОВЕЧЕ хора и пенсионери от ГЛАД и БЕЗПАРИЧИЕ. Пенсионерите гладуват, живеят на студено, разболяват се, нямат пари за лекарства и умират от ВИСОКИТЕ ЦЕНИ и липса на пари.

37

Анонимен

преди 2 години

В годините преди епидемията по това време на годината умираха по 265-270 човека на ден, а сега умират около 400 човека на ден. От тях само около 60 ги регистрират като починали от Ковид-19.

36

До 47

преди 2 години

Нищо не е това. Никаква сериозна смъртност. Не си информиран за естествената смъртност в България е средно по 300 на ден, а не на седмица. Това са статистики от последните 10 години осреднено. починали без да е имало ковид.

35

до Режим на Буксуван

преди 2 години

и къде да тези жертви на цени и ток, аз опашки пред кофите за боклу.к не виждам нито измрели по улиците клошари, но виж моргите в болниците са пълни

34

Анонимен

преди 2 години

С увеличаването на броя на ваксинираните темпа на увеличение на новозаразените намалява, а починалите са в пъти по-малко.

33

Режим на Буксуване

преди 2 години

В такъв епидемичен режим сме. Жертвите на инфалцията и високите сметки и данъци ще са много повече от тези на ковид.

32

Анонимен

преди 2 години

Нивото на форумния *** е прекалено ниско, за да му се връзва някой. Я има осми клас, я не.

31

До 40

преди 2 години

Тези с тръба в гърлото са вече пътници. Болните са много повече.

30

Анонимен

преди 2 години

Заразените изобщо не ме интересуват,има по няколко пъти заразени вече.Всички ще се заразят така или иначе.Болните са с тръба в гърлото.

29

Анонимен

преди 2 години

До 35: Забелязваме. Забелязваме още, познатите ни болни след две дози, стават все повече.

28

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Айди да светна все още недоразбралите да не се лутат неграмотни по улиците! Ваксинираните са многократно по - малко заразни, защото вирусът у тях се развива в многократно по малко количество и го неутрализират многократно по бързо, защото тръгват в надбягване с вируса с летящ старт.Сега вече знаете! Предай нататък!

27

С увеличаването

преди 2 години

на броя на ваксинираните, се увеличава и бройката заразени.Не забелязване ли?

26

Пак са МАЛКО

преди 2 години

Много под обещаните бройки за 3 000 или дори 5 000 заразени на ден, Кога ще ги стигнем с тази буксуващо епидемия имаме и драстичен спад и на починалите за които и без това е спорно дали са умрели наистина от Ковид.

25

Анонимен

преди 2 години

20 ваксинирани от 229 новоприети в болница, но ваксинираните са много групи: частично ваксинирани, напълно ваксинирани, при които не са минали 14 дни от втората доза, напълно ваксинирани, при които са минали 14 дни след втората доза, може би има и още. От тези 20 ваксинирани едва ли повече от 1-2 са напълно ваксинирани и са минали 24 дни от втората доза, когато са се заразили.

24

Анонимен

преди 2 години

Фо 27: Не е 1200, а 2000.