82

Анонимен

преди 2 години

До 88: Извинявай, че се намесвам, ама съвсем скоро ще ти се наложи да разбереш на какво е способен народът. И няма да ти хареса.

81

Анонимен

преди 2 години

До 86 Щом "държавата - това е народът", излиза че народът лъже, краде и е враг. Това ли ви е логиката на ревльовците тук? Да, държавата е абстрактно понятие, тя зависи от всеки един от нас. Вие какво по-точно правите, за да сме читава държава?

80

Българин до 86:

преди 2 години

ДА, ТОЧНО ТАКА! При парламентарната демокрация, ДЪРЖАВАТА Е ТОЧНО НАРОДЪТ - ОТ ПРЕЗИДЕНТЪТ И ПРЕМИЕРЪТ ДО ... ПРОСЯКЪТ НА МОСТА! ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА И ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ НАС ЗАВИСИ ДАЛИ ТЯ ЩЕ БЪДЕ ПО-ХУБАВО ИЛИ ПО-ЛОШО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ, РАЙ ИЛИ АД! Проблемът е че в България в момента НАРОД НЯМА! Бай *** и Андрешко вместо да осъзнаят горепосочената истина, да се захванат и ДА СИ ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА, както са направили "лошите" западни народи, САМО СТОЯТ И ЧАКАТ ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ДА ГИ ОПРАВИ!

79

Анонимен

преди 2 години

Ти ли си държавата, бе, ляльо? Или тия продажници като теб? Държавата- това е народът. И тя не е враг. Врагът сте вие.

78

Анонимен

преди 2 години

"Тук ДЪРЖАВАТА Е ВРАГ, който трябва непременно да бъде излъган, измамен, преметна, окраден" ами враг е, квото повикало - такова се обадило. Ние (тези, които не сме се продали) сме ежедневно ограбвани, притискани и психически и физически, доведени до ръба на физическо оцеляване.

77

Българин!

преди 2 години

"безумно е да имаш държавата за враг" Сори, пич, ама ТОВА Е БЪЛГАРИЯ! Тук Бай *** и Андрешко СА ПОЛОЖИТЕЛНИ ГЕРОИ! Тук никои не е чувал думите на краля Слънце: "Държавата това съм аз!", нито тези на Джон Кенеди: "Не питай, какво родината ти може да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си!" Пък и да ги чувал, случайно, ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА! Тук ДЪРЖАВАТА Е ВРАГ, който трябва непременно да бъде излъган, измамен, преметна, окраден ... То затова и скоро НЯМА ДА Я ИМА!

76

Анонимен

преди 2 години

Безумно е да вярваш, че държава е там за да ти помогне. Може или да вярваш на държава или да разбираш историята. Не може и двете.

75

Анонимен

преди 2 години

Забавата продължава. Много интересен сериал.

74

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниране никогаааа с отровните смъртоносни, импотентни ваксини на ОнаяМършаБилГейтс

73

Нане

преди 2 години

Тоз в друга държава ли живее, и на друг Народ ли ги говори тез работи?!))

72

Handel

преди 2 години

"Не е нужна масова реимунизация, безумно е да имаш държавата за враг" Тоя обаче е като ветропоказалец - по три пъти на ден се завърта натам, накъдето усети че духа вятъра.

71

До kris

преди 2 години

Не е вярно, в интервюто по Хоризонт каза, че щели да го мислят. Слушах го на живо. Не знам какво са препечатвали джурналайзерите от тоя сайт.

70

Анонимен

преди 2 години

Ей тая думичка " масов", дето я споменава няколко пъти, ми навява асоциация със стадо го.в.еда. При вас така ли е?

69

Анонимен

преди 2 години

Кунчев стига говори глупости. Откакто бръщо99левиш все глупости говориш.

68

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, що не отговори в интервюто какво правите с безсимптомно преболедувалите, които имат антитела, ами директно ги обвини в престъпление, че са се крили от държавата? Добре, че водещият ти наби кофата, ***!

67

Анонимен

преди 2 години

Това което казва Кунчев няма как да бъде разбрано.Той не осъзнава къде живее.Народа ни е много изостанал във всеки един показател.Ние не трябва да сме в Европейски Съюз,ние сме за съюза на изостаналите интелектуално народи.Може да създадем този съюз,предполагам ,че от Европа може още 4 до 5 държави да членуват и от останалия свят още 10. Там ще сме лидъри.

66

kris

преди 2 години

''Здравният инспектор посочи, че хора, които са изградили имунитет по време на боледуване, за което не са разбрали, е нормално да притежават сертификат.''Чудесно, а защо не се случва?

65

истински либерал

преди 2 години

Ами вие правите и невъзможното за да ни отблъснете. А с тия ваксини вече станахте банални. Оставете хората сами да си преценят, всеки отговаря за себе си. С насилие, било то и вербално нестава, ефекта винаги е обратен. Никой няма право да налага своето мнение на другите, все едно е закон. Свободата е право на всеки човек, не я отнемайте, ставайки поробители на собствения си народ. Оставете хората на мира!

64

Анонимен

преди 2 години

Изчезна ми мнението. Нищо чудно. Не съвпада с официалната политика.

63

Анонимен

преди 2 години

Държавата е враг, но не и за теб, хрантутнико. Ние ви издържаме с частния бизнес. Да не искаш да кажеш, че държавните чиновници плащат нещо? Знаят ли как се попълва данъчна декларация?