121

Факт

преди 2 години

Ето един факт: Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари за несъществуващ завод за електроколи от който до момента има изградена само една гола нива???Затвор за тебе, червени крадливо човече!

120

новите дрехи на царя

преди 2 години

Българино, кога ще прогледнеш , че Киро-канадеца и Асен-софтуера са голи... Раздават обещания без покритие...Смятат че България им е една стартъп фирма, която ще я оскубят и ще изчезнат в Канада.

119

Анонимен

преди 2 години

Като става дума за факти, какво стана с документа от Канада?

118

Анонимен

преди 2 години

казах Ви, че това е наследника на Милен Велчев и тем подобни

117

Анонимен

преди 2 години

Кирето е бизнесмен ве .Инвестира едни пари в политическия бизнес и за четири години ще ги избие 100 кратно . Като не разбирате от инвестиции що са обаждате. Българската политика е като тесла .Златна мина ;) Я гербавите колко милиарда усвоиха . Ако пуснат акции герб на фондовите борси ще бият и тесла :)))

116

Анонимен

преди 2 години

Киро погази не само българската конституция, погази и Канада, която му е дала толкова много. В молбата си, изпратена до канадските власти, през август, като причина за отказ от канадско гражданство, е написал, че ще става министър?!За моралните му ценности, канадците вече са си извели съответните изводи, ние, българите, също. Официалният отговор от тази страна, Киро нарича"някакъв документ от друга страна"?!Утре, ако му предложат в Канада, да го направят министър, ще стане нова рокада, така ли?

115

Анонимен

преди 2 години

124 По отношението на Киро към конституцията, съдим и за отношението му към държавноста, към всички нас. Игнорирай!

114

Хайде стига тъпотии

преди 2 години

Ха, ха. Промяната щяла да продължи с Мая Манолова, Дончева и мравояда. Честито българи

113

Анонимен

преди 2 години

121 Марш в Раша, тук е евроатлантическа България. Можеш и в Китай, ако те приемат.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 Щом само това можахте да изкопаете, зле е работата, гербав. От тази муха не стана слон.

111

до 121

преди 2 години

то е ясно че на герболяка и дпс-то и бсп-то не ви е силна икономическата част. Без пазарни цени нещата са по-зле бе герберунгел...проста математика айде обратно при ***

110

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе те клеветите и фейковете в държавата се произвеждат във фабриката на тези дето те издигнаха за служебен министър бре Кирчо, а оттам и ги подеха и такива като теб и кокорчо ... В Харвард на това ли Ви учиха да се кичите и хвалите като ромски булки изкарани за продан на мегдана ... Едни такива юпита вече ни оправиха за 800 дни та ни захласнаха, а после ни докараха БСП и ДПС в комплект с обрачите от фирми на Доган, ако народа има поне малко памет ще те натири към Канада с еднопосочен билет.....

109

Анонимен

преди 2 години

Цените на газа и тока ще са все по пазарни благодарение на Брюксел . Време е евроатлантиците да бъдат изгонени с камъни от България ;)

108

Анонимен

преди 2 години

Ами, нека да докаже ме двойното му гражданство е клевета. Не може.

107

Анонимен

преди 2 години

Китай просто не дава шанс на Европа в борбата за газ, тъй като тази зима е под заплахата от недостиг на енергия. Според китайските China Energy News 110 милиона тона въглища се съхраняват в електроцентралите на страната - 21 милиона тона по -малко от преди година, а това е половин месец работа на предприятията.Освен това се оказва, че Китай влиза в отоплителния сезон не само с ниски резерви, но и с увеличаване на потреблението. Китай започна да консумира повече електроенергия с 16%.

106

Богатите-по-богати!!

преди 2 години

Бедните-оцеляване в мизерия и скачане в тpaпа!!!

105

шшш

преди 2 години

герболяка да мълчи, когато зрелите хора говорят

104

Анонимен

преди 2 години

82 Ако Киро лъжеца каза, песента изобщо не е сладка.

103

Жо

преди 2 години

До Влак GT == преди гражданството на Петков, трябва да изяснем въпроса за членската карта в БКП на "антикомуниста" Борисов. Къде беше Боко до 2000-та година, защо напусна МВР, за да избегне деполитизиране от БКП? Вярно ли е, че още си пази книжката от Комунистическата партия? Как Бойко са го приели да учи в комунистическата Школа на МВР, където приемаха само верни на Партията с главно "П".

102

Смешки

преди 2 години

Не Ви вярвам! Не вярвам на никого вече!Едно и също говорите, а после, след като гласуват за Вас, забравяте какво сте обещавали.И Вие как си мислите, че политическите акули в България, окопали се вече така дълбоко и от дълги години в благодатното лоно на политиката, ще Ви позволят на надигнете главичка даже?Може, само ако тайничко или явничко се съюзите с тях.