195

До 203

преди 2 години

Ти си нямаш и на идея що е то плагиатство.И как разбра, че Асен Василев е крал?Или защото се е споразумял, виждаш ли, доказва, че в крал? Толкова сте неуки, че е срамно за държавата.

194

Анонимен

преди 2 години

Или глупав. Може да се спори, кое е по-зле, да си неук, глупав, или плагиат. Щото умни крадци и усмихнати лъжци, вече имаме.

193

Анонимен

преди 2 години

Слави призна, че Петър Илиев е плагиат. Преди, или след създаването на ИТН, все тая. Плагиатът си остава плагиат. Слави е неук.

192

Да се правиш на

преди 2 години

Жертва, за да спечелиш симпатии не е много достойно! Особено от гледна точка на жените, а какво качество заедно мъж е да не коментирам! Всъщност в тази партия имат топки, колкото къртицата има очи! Бъдещето ще докаже кой е прав! Но определено дади начело не е лесно! Да догонваш е добре? Славчо го разбра и затова се оттегли! Перфектен е да критикува! От 30 години само това прави! Не дава решения, но раздава мъдрости и учи на морал! Като нарича 500 хил бг граждани по низши от животните! Директно!

191

Б. Б.

преди 2 години

Боряна Богданова Мусева от ЮФ също плагиатства нагло от много години, но никой не я уволнява. Дано в Германия и Австрия я осъдят. Тя е член на Етичната комисия към СУ, което е фарс. За имотните измами, които направи в "София Хилс" в комбина с баща си Богдан Мусев и втория си мъж Александър Иванов, също още няма присъда.

190

Анонимен

преди 2 години

Славчо да каже нещо за Кокорчо и многото топки, ама да внимава, после да не обяснява, че когато го е казал е говорил за чифт топки, а онзи е видел 2+3 чифта преди това. Щото и Слави и компания са виждали топки, повтарям МНОГО ТОПКИ, през "професионалната си кариера" - и бръснати, космати, брадати, и и мултитопки и мегатопки, и какви ли не кохонес.

189

Анонимен

преди 2 години

Слави лансираше МУТРЕСАТА Росица Кирова до момента до който тя не му би шута зс да иде при Мутрата Бойкич.Слави винаги е бил мутропоклонник не напразно ревеше на погребението на Георги Илиев.Идете и пак гласувайте за него и за ИзправиСеМултигруп.

188

Ах, сволоч,

преди 2 години

че нали ВИЕ се кълнехте в него като мак...я у ...ьорав син, залагахте си левото мьдо, вашата ..... Сега, ама... макарче-понеже-защото-едвали не-тъй като и прочее, вашата Вера да ....

187

Кръстьо

преди 2 години

Абе хора, защо не помните бе,защо забравяте толкова бързо?!Как ще направите правилния избор като толкова бързо забравяте?!Колко пъти се писа и каза,че Петър Илиев е този който урежда милионите на тази мутра в офшорките. Стига вече с това забравяне ,те на това разчитат и фабрикуват лъжа след лъжа и ни правят на Мал-Оу-Мни.

186

Анонимен

преди 2 години

То и Асен същия, ама крал от чужденци и нашите пак се правят, че не било кой знае какво. Което е много лош индикатор. Да смятате за нормално краденето на интелектуален труд, означава че масово българина седи на гърба на работещи хора, на които като им писне да им крадат идеите напускат държавата, но не живеят като българи в чужбина. Те правят всичко възможно повече да не са българи, даже съзнателно не говорят езика. Толкова ги унижава това крадене. Но народа не разбира, иска Петър и Асен!

185

Анонимен

преди 2 години

Много е лошо да се коментират решения на съд или комисии. Ама нали е антисистемен.

184

Анонимен

преди 2 години

Е и? Плагиатстването е плагиатстване, без значение кога е правено. Утре да не излезе и нещо друго, ама понеже е преди да се създаде ИТН и да не го броим. Слави, Слави, пак се изцепи. Това е престъпление срещу интелектуалната собственост и говори много за характера на този човек. А това, че го защитаваш като хлапак в 3ти клас, говори много и за тебе, Слави.

183

Анонимен

преди 2 години

Наместо да се посъветва с Мохуморката Тошако или нелогопедираната със садраните крачоли, най безлично и безотговорно огънатата Мр. Челадинки Трътулльоф оголямонужди един толкова обещаващ, ерОдиран и свестен биологичен ксерокс. Преписвайки само 80 стр Пещо-похарчения дефакто доказа че само тези 80стр на окопираната автурка нещо са стрували. Този положителен негов принос да се отчете при крайното наказание, молиме!

182

Анонимен

преди 2 години

Този шоумен оправдава ли се ? Замалко да ни натресе психично лабилен човек сега ама аз не знаех Ем що не пита Тошко или Филип

181

Анонимен

преди 2 години

Слави и хората му освен да ги нарачем жалки клоуни друго не мога да кажа за тях.

180

Анонимен

преди 2 години

Тоя е по нещастен от Борко. Ски как заряза един потънал боклЮк. На место да каже: когато изтърпи преписваческия си грях, Народът дето го има пак ще го приеме и му възложи пост, силен административен пост, какъвто е Президент или най малко Министър председател а защо не и Директор на Международния валутен фонд, Олимпийския комитет така че един ден да застане начело на ООН от където ще пропагандира такта 7/8, което е и нашата финална цел-Цял свет да стане един народ, Народът на 7/8

179

Анонимен

преди 2 години

Слави,Нали силата е в истината.А истината е,че ти предложи за министър/може и да сте го обсъждали и за министър-председател/ крадец и измамник.Ако другите партии не те бяха спряли с висока степен на вероятност той щеше да съсипе държавата.

178

Анонимен

преди 2 години

Лицето Борисов има ли въобще диплома за завършено висше образование и откъде е ТЯ????

177

Анонимен

преди 2 години

Дайте да познаем откъде и кога дойде атаката срещу Петър Илиев?От един Страхлив,Нагъл,Мазен Крадец а именно Бойко Борисов!

176

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че свестни българи за толкова много партии не могат да се намерят.Малко трябва да се редуцира броя на партиите.