14

някой, някъде

преди 2 години

принципно всеки плавателен съд се изготвя с двойна обшивка

13

Анонимен

преди 2 години

'' готовност за евакуация на екипажа '' ......................... ето това ще реши въпроса, ще пратите пияните турци обратно в Турция и това решава въпроса с кораба ... тия са най-големите НЕКАДЪРНИЦИ, като началника си Рундьо

12

Моряк

преди 2 години

Сега екипажа като го евакуират и директно в паднелата. Така и не стана ясно как са успели да го забият в скалите... викали ги по радиото те не отговаряли.. не знам какво било... смях в залата

11

анонимен

преди 2 години

да бяха ги превозили по жп линия тези хиляди тонове торове; предвид дължината на плавателния съд и едновременното действие на потенц. и кинет. енергии, екипажа (не) опитвал алкохолна/психотропна субстанция е длъжен да прецени реално ефекта от всяка маневра на намиращия се под команда/контрол плават. съд

10

Анонимен

преди 2 години

За североизточния вятър и вълнението което винаги възниква се знаеше още от преди седмица. Ако бяха докарали за 2 часа няколко влекача, щяха да дръпнат кораба. Сега нищо чудно вълнението да го метне на брега и да се разцепи целия.

9

Да бе,

преди 2 години

Вече една седмица виси корабът, а "невнятния"служебен" в момента работили над... пет плана! Ако задуха вятър или по-силно вълнение, интересно е как ще измъкнат екипажа от вътре?

8

Анонимен

преди 2 години

И ТИЯ НЕ КАДЪРНИЦИ КАТО ОНИЯ!

7

Анонимен

преди 2 години

Не се кахъри Асанчо! Гледай си там службичката да върви и 6-те заплатки накрая да се налеят. Изобщо даже недей да ходиш на място да се разкарваш за нищо. Вземи изчегъркай нещо и това е. И не забравяй, че това е мина поставена от ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 2 години

Този парашутист изобщо незнае къде е горкия. Не ни вълнува екипажа се охлю.в. Той се евакуира най-лесно. Вземете поне кранци му сложете на коритото да не се разпори при първия удар в скалите като бутнат вълните. Не е 300 м кораб.

5

Зозо

преди 2 години

Да му слагат бомбата.... С този амонит на борда ще се стане като в Бейрут :))))))))))))))))

4

?!?

преди 2 години

Този кораб беше засилване към скалите нарочно за застраховката. За късмет на рибата и за жалост на корабособственика и нашето правителство корабът оцеля. Престъпното бездействие на институциите говори,че ако кораба се разбие ще е най-добре за всички освен за екологията но на никой не му дреме. В момента просто се чака да се разбие и това е!

3

Анонимен

преди 2 години

Чак пък да ги евакуират. Просто да прекрачат и са на скалата стъпили. То да не е в средата на океана. И въпросът е как са се заклещили там пияни ли са били друсани ли?

2

Фактите !

преди 2 години

Като чуя изречението от политик , " Няма опасност " , или ''НЯМА СТРАШНО'' ... и се изпотявам !

1

Гневен от Варна

преди 2 години

Добре, че е служебният министър на транспорта от правителството на Радев, да овладее ситуацията клоняща към еко апокалипсис, че ако разчитахме на дъртите ДС-арски, ГЕРБ-ерастки калинки от Морска администрация, които освен да крадат и лочат друго не могат, щяхме да закриваме Северното Черноморие.