59

За Мангъров

преди 2 години

Както е казла Левски -ние сме във времето и времето е в нас.Доцент Мангъров е останал някъде в 80-те години на 20 век.Всичко което ни казва е оттогава.И не само той е така.Малко са преподавателите които четат и се интересуват от новостите в науката.Вярно,практическият опит не е за пренебрегване,но повече в хирургията,ортопедията и другите оперативни специалности.При терапевтичните специалности преподавателят трябва да чете най новото поне в своята област.А не е така,за съжаление!

58

Анонимен

преди 2 години

Ми тогава за какво си набдох тялото

57

антиваксъра

преди 2 години

Четете ли ваксъри, нямате много живот с ваксинките?!

56

Анонимен

преди 2 години

Мангъров ще излезе прав: Ако математиците можеха да правят точни прогнози за развитието на Ковида и броя на неговите жертви,тогава би трябвало да могат да прогнозират и курсовете на долара,йената или други валути и щяха да бъдат милионери!

55

Не!

преди 2 години

"Няма да се живее дълго с ваксините" не виждам повече какво да добавя :D :D :D

54

555

преди 2 години

Тази пандемия продължава по-дълго заради локдауна. Масовото затваряне просто удължава агонията от вируса. Те го казаха - докато не мине през цялата планета, няма да отслабне. С криене вкъщи нищо не става.

53

Анонимен

преди 2 години

До Шаши 54 - Мчи то това Е СЕГА... А ако се осъзнаят некои, ваксината може да отпадне от този черен списък.... С други елементи от него - ще е доста по-трудно )))

52

Анонимен

преди 2 години

До Шаши Чакам да избият бавноразвиващите, че да си отдъхнем.

51

Некой си

преди 2 години

Единственото нещо за което ме боли е равнодушието на хората.Те така и не разбраха и не осъзнаха с каква цел е този вирус.А именно да бъдем по добри към ближния и природата си.

50

Шаши

преди 2 години

Избиха овце, кози, крави и прасета в България.След.моделирането на хората, следващите са животните. На планетата ще останат само, някои насекоми. Дивите животни дишат и им пречат.

49

Боже слез моля те

преди 2 години

До АнонимеН Ти сериозно ли смяташ, че фармацевтична компания "разпространява щамове" Ти или си на тежка дрога, или скоро са ти правили лоботомия.

48

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Аз си живея с ваксини, няколко десетилетия вече. Ваксините в аптеката аз в къщи и гледам да не се срещаме. Едно куче само дето ме агитира да си сложа тетанус ваксина. Ако управляващите се озъбят и те толкова, ще мисля пак. Ковида обаче е слаба ракия в сравнение с тетанус и от него не ме е страх. Само от политици.

47

11

преди 2 години

"Няма да се живее дълго с ваксините" - това звучи доста притеснително...

46

Шаши

преди 2 години

Ваксина, въглеродни емисии и банки. Това ни очаква, ако не се осъзнаем.

45

Шаши

преди 2 години

Това с ваксините и въглеродните емисии е замислено много отдавна.

44

АнонимеН

преди 2 години

ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ ГИГАНТИ НЯМА ДА СПРАТ ДА РАЗПРОСТРАНЯВАТ НОВИТЕ ЩАМОВЕ!!! НЕ ГО ПРАВЯТ МАСОВО ВЪВ МОМЕНТА САМО ,ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА СМОГНАТ С ПРОИЗВОДСТВОТО И НА ПОРЪЧАНОТО ДО СЕГА! ТЪЙ, ЧЕ ТЕОРИЯТА С ИЗЧЕЗВАНЕТО НА НОВИТЕ ЩАМОВЕ АМА ХИЧ НЯМА ДА Я БЪДЕ! БИЗНЕСА С ВАКСИНИТЕ ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА И САМИЯ УПРАВИТЕЛ НА МОДЕРНА ОБЯВИ, ЧЕ ВАКСИНАТА СРЕЩУ КОВИД ЩЕ СТАНЕ ГОДИШНА ЗА РАЗЛИЧЕН ЩАМ!

43

.

преди 2 години

"Няма да се живее дълго с ваксините" - най-после да почнете да казвате истината!

42

Шаши

преди 2 години

Ваксините остават до живот. В някои държави го казаха на хората

41

Анонимен

преди 2 години

Мангъра нищо не е помогнал, е може би е помогнал за повече измрели които го слушаха. Какво е познал освен за съчките. По негови думи леко грипче, е не е. По негови думи до август лани. Е не е. По негови думи стаден имунитет с боледуване , е все пак не сме в концлагерите на Менгеле да пробваме.

40

Анонимен

преди 2 години

Няма да се живее дълго с ваксините....какво заглавие само. И кой говори за абсурди да се поставят ваксини с изтекъл срок на годност. Това няма как да стане, ама ей така да си говорим.