201

Анонимен

преди 2 години

Не бил пододящ за премиер?! Напротив, повече от подходящ е!

200

...

преди 2 години

От харема на Слави ефенди идват оптимистични новини.Дали?...

199

Анонимен

преди 2 години

Не се разбера защо ще бъде съдена България след като се посочва причина,че не можело двойното гражданство да се третира по зле от другите гражданства според Кодекса по изборните въпроси,като гражданствата без двойното са основно няколко,как основно според изискването към чия държава се отнасят тез въпроси на избор-има ли кандидата гражданството необходимо за държавата чиито гражданин е след като друго не е необходимо,не се допуска с основното за държавата свързана с изборни въпроси в момента им.

198

:)

преди 2 години

Какви са тези филтри за цензура, бе пичаги? Пускат ТЪПИТE, а маркират ПOPИ ?!?!?! Сериозни ли сте?

197

Ганьо не иска, ама..

преди 2 години

Кирил Петков е голям пич и ще бъде Премиер, а на тъпите крадливи Калинки ще им бъде търсена наказателна отговорност. Новото правителство ще *** гербаджии като рибки. Ще е тотално шоу.

196

Анонимен

преди 2 години

Какво означава не -български и български произход.Твоя произход какъв е ? И какво общо има произхода с качествата на хората.Аз познавам много по-качествени хора не-българи в България от Българи Освен че са по-качествени хора обичат много повече България в сравнение с Българите.Не обират държавата и не я унищожават и освен това не си позволяват да псуват държавата.

195

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ЦИГУЛАРЯ С ПАРКЕНСОН НЕ ЩЕ ДА НИ Е ПРЕМИЕР?

194

Анонимен

преди 2 години

Той за какъвто и да е държавник не е подходящ след като излъга работодателя си (Президента) и финтира Конституцията по нагъл начин. След това, за да оправдае лъжата си, измисли примери с ... Афганистан и Северна Осетия. Явно ще заприличваме на тях в бъдеще, под негово управление.

193

Анонимен

преди 2 години

тая булка когато имаше за приемане някой важен закон все имаше важна работа и напускаше залата също безплатното паркиране пред парламента продължава благодарение на нея.тя е номенклатура и си прави кариера в парламента и не очаквайте някакви промени от нея.

192

брей ,бре !?

преди 2 години

''нЕ МОЖЕЛО ЛЪЖЕЦ ДА Е В НС '',... ВСИЧКИТЕ В ПАРЛАМЕНТА -МЕНТА -МЕНТА , КАКВИ СА БРЕ ???

191

и азе

преди 2 години

Много си е точно момичето , и много вещо си води заседанията в НС !Е, всеки си има и някои проблеми , но те са малко , неизричането на някои букви ,.... НО ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО , .....РАБОТАТА Е ПО-ВАЖНА !!

190

Кло

преди 2 години

Ивче, Ивче, няма кой вече да ви слуша и да ви се връзва на празните приказки и самочувствие. Явно само вие не сте го разбрали.

189

Кой ти разбира ?

преди 2 години

Герб все побеждава , БФС-то също , тоя народ верно си иска ЕС !

188

Анонимен

преди 2 години

Друго си е Ники Василев. Той е олицетворение на обединението.

187

Булонка,

преди 2 години

но не на Чалгаря, а май на Тилупа с цялото си поведение!

186

хаха

преди 2 години

щапшали *** сега ще пиете една студена вода от язовира на КИРЕ ,дебарчета и ,,почтени мошеници..

185

Откъде се взе тая!

преди 2 години

И защо реши, че метежниците на Радев и след изборите отново ще ни управляват, та взе да прави сметки кой метежник е най-подходящ за премиер. Аре чупката...

184

Време за промяна

преди 2 години

Докато съставянето на правителство на промяната зависи от Слави и сценаристите му, нищо не е сигурно. Никак не е сигурно какво са научили от провалянето предните два опита за съставяне на правителство. И не са казали ясно какво мислят да правят след изборите. За това говорят хора от вторият ешалон на ИНТ, но Слави, Тошко и т.н. мълчат. Нищо чудно да направят и трети път същото.

183

Анонимен

преди 2 години

Да й сложат една перка да прави ток пред устата, че поне да има полза докато се упражнява в празно говорене. На останалите политици също. А на буце направо ветропарк да му турят и да го пуснат на борсата да прави ток.

182

Малко за политика

преди 2 години

В сатията никъде не се цитира Ива Митева да казва "Кирил Петков не е подходящ за обединяващ премиер". Откъде тогава това заглавие? Изглежда а'вторът е счел това за най-важното и го е извадил пред всичко останало, но без контекста.