181

кофти , МНОО КОФТИ

преди 2 години

Ива Митева няма чекмедже , затова не става , Бацето си е друга бира , от всичко си разбира !Съжале и коджа ми ти но ще минем и беС герб !

180

Анонимен

преди 2 години

Какоууу, този път ще се борите да влезете в НС, а не да съставяте правителство. Много си повярваха сценарисчетата, че могат да пишат репликите на всички, а не само в шоуто. Никаква диалогичност от ваша страна, а само ултиматуми. Е, сега ще си берете плодовете. Танцувахте само едно лято. Така че, едва ли ще сте в позиция да определяте КОЙ ще е премиер.

179

КОФТИ

преди 2 години

Да се чете , не обединяване , а обедНЯВАНЕ !Зорът е за обедняване !

178

брей ,бре !?

преди 2 години

Нямало никой друг за Премиер ,... само Баце ли ?Е няма да стане , САЩ не го искат , не разбрахте ли , другари , господа , от герб !Баце служеше на Ердоган и кремъл ,.. а не Радев !

177

Анонимен

преди 2 години

... а Ива Митева не е подходяща за председател на НС, а и за нищо друго!

176

нали !

преди 2 години

''Някоя друга сценка'' ,... За ''сценките'' ИТН пасти да яде пред герб !За 13г., герб докара Бг до :Дълг от 38 милиарда , последни в ЕС по всички показатели , всеки 2-ри неграмотен , корупция до МАРС и обратно , ...но пък първи , ПЪРВИ по смъртност ...Как да не се гордееш с такива ''резултати'' !И все пак , Лиляна Павлова да върне парите за язовира в Перник ..., даже не държим да ни се извинява !

175

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ НАЛИ СЛЕЗЕ ОТ ПОЛИТИКАТА? В КАКВО КАЧЕСТВО Й ВЗИМАТЕ МНЕНИЕТО? БЕШЕ 4 МЕС. ДЕПУТАТ И ВЕЧЕ Е ЕКСПЕРТ? КОГА СТАНА КАЛАЙДЖИЯ...

174

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, а кой е по-подходящ за обединяващ премиер от ИТН - Никито Василев, онзи продавач на шнорхели или пък онзи наглец Петър Илиев? Кирил Петков е с класи над всички останали в българската политика и само някакви блатни животни, които не искат да им се разбутва блатото, в което живеят крякат против него.

173

ДА ВЕ !

преди 2 години

А някой съмнява ли се че в България въобще НЯКОГА ще има ОБЕДИНЯВАНЕ , по-скоро ---обедняване ---!

172

Анонимeн

преди 2 години

Някоя друга сценка дали са ни подготвили от ИТН

171

Даа!

преди 2 години

Абе ,... Баце си е българин , образован , най-добрият , не е корумпиран , няма шайка , няма дори чекмедже за стотинките си , докара България на всички 1-ви места в ЕС , по всички показатели , най-високи пенсии , най-високи заплати , и във футболът сме си най , винаги сме участници в световните , европейски и олимпийски първенства , затова и Боби Михайлов ще бъде отново президент на БФС за 5-ти мандат !

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 177 - абе на вас в ръша да не са ви изрязали интернет достъп, та идваш да спамиш по чужди форуми

169

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност е много по-подходящ от онзи жабок със шнорхел, който вие предложихте.

168

Анонимен

преди 2 години

Киро японеца или киро китаеца.човек които се е провалил в чужбина независимо в коя държава,значи е много мързелив и некомпетентен,или страшен измамник а там такива не ги толерират.да се върнеш в наи бедната държава да симилираш работа,примерно да работиш в австрия и да се върнеш в българия това е пълен провал на личноста.

167

Анонимен

преди 2 години

Една много голяма грешка направихте българи,политиците трябва да са пример за обществото,не обществото да ги поучава какво да правят,когато хванаха спецов зза кражба и лъжа,трябваше минимум повтарям минимум румен радев да го уволни,и никога повече да не заема министерски постове,да продава кестени на пазара,хората като видят трудовата му книжка да знаят за какво е уволнен.вместо да го уволните вия го повишихте.

166

анонимен келеш

преди 2 години

И уж някакви електрички докара да сглобяват в България където после никой нито ги е виждал нито е чувал нещо за тях.Който гласува за него си е директно за Курило.

165

Аз

преди 2 години

Ха ха ха ха. Ивчееее, нали ви видяхме вас какви обединители сте. За никакъв *** не ставате. Не плюй по кадър ите. А виж вас си. LOOK at your self

164

ПроСоТо

преди 2 години

не,не е подходящ Петков..Това място би подхождало най-добре на Флашката,наречена "Славейко Трифоноф"...Нали,Иве?...За съжаление, "Флашката" е бъкана с вируси и не смее да се задейства,щото знае,че има "антивирусни" ..методи..

163

анонимен келеш

преди 2 години

Този Българина Канадец щом отсега лъже за двойното гражданство и развява разни дипломи менте,смятай докопа ли властта за постоянно какво чудо невиждано ще става.

162

Анонимен

преди 2 години

Ива митева е необработен доамант.