28

Анонимен

преди 2 години

Живеем във време, което ражда карма за бъдещото поколение българи. Обичате ли децата си или не ви пука?

27

хаха

преди 2 години

като риж макак

26

Анонимен

преди 2 години

Справедливост, чест и достойнство! Това са лозунги от 14 век на почтените албигойци, срещу които папската власт устройва кървав погром и убива 2 млн албигойци, защото не искали да плащат десятък на папата и поставяли образованието на жените наравно с мъжете. Пиша за да е ясно, че нищо ново не се случва под слънцето. Пак средновековие, този път високотехнологично.

25

Германец

преди 2 години

Изключително пpoЗД човек. Не се учудвам, че *** в бугаристан го харесват.

24

dfghj

преди 2 години

Let's go Brandon

23

Някой

преди 2 години

Явно подготовката за оплюването на всички които не са от нашите е започната по-рано от нормалното. Изглежда неолибералите се учат наистина бързо, и не искат да допуснат грешката със Хилари Клинтън. Явно много им припари тогава. После организираха една неспокосана фалшификация с голямата помощ на Гугъл, Амазон и Ейпъл, но сега за решили да започнат отрано с манипулациите.

22

Хемус

преди 2 години

Днес гледам във Варна вълнение 3-4 бала!Какво стана с онзи кораб край Камен бряг!?Колко пъти се изджаска в скалите и глътна ли вече вода!?

21

Мда

преди 2 години

Изборната измама бе съвсем очевидна, но не и за овладяната от Сорос съдебна система. Абсурдно е тотално неадекватният Байдън да събере такава подкрепа, а сега да се твърди, че имал огромен спад. Просто нещата си идват на истинското място. Впрочем, не само Байдън не струва, а и цялото му правителство от некадърници. Но не е за чудене-кадровата политика на Сорос си е такава-назначаване на тотално некомпетентни хора навсякъде, за да бъдат командвани лесно.

20

Анонимен

преди 2 години

Скоро и навсякъде в ЕС.

19

Анонимен

преди 2 години

В Италия от днес вече нямаш право да работиш ако не си ваксиниран. Абсолютно за всичко. Днес в Италия улиците бяха пълни с тежко въоръжени поличейски части за предотратяване на протести.

18

Анонимен

преди 2 години

Поредната статия, изсмукана от пръсти. Преливане от пусто в празно в стил "ако баба ми беше мъжка, щеше да има дръжка". И пак писано от Нелито. И пак простории, и пак умопомрачителни.

17

Анонимен

преди 2 години

аааааадски неграмотна статия!

16

Треа да напиша книга

преди 2 години

"Ловът на простака или смъртта на Бай ***" Требва да знаеш "Свирепо настроение" е голяма летва да се надскочи!Raising the bar! It's a methaphore you see - Raising the crowbar. Raising the bar of achievement!

15

...

преди 2 години

От 1г не е президент вече. Не знам защо продължават да го споменават. Байдън се оля от всякъде. Не може да направи нищо като хората. Дето викаше Обама "dont underestimate the Joes ability to *** things up." Някак си се опитват да ни отклонят вниманието от Байдън като ни напомнят за Тръмп. По времето на Тръмп нямаше проблеми с горивата. Даже обратното паднаха цените ГЛОБАЛНО!

14

Факт

преди 2 години

Доналд тръмп е руска салата,малко хора го осъзнават,продаде се за няколко цента.

13

Глей го ...

преди 2 години

Трофейчета си взима от "комунисти" дето иска да убие - видиш ли тоя пластмасов череп дето си го свил?Ти си избра всичко без главата ти да е потрошено. Травматологията същото третиране като за мене ако оживее ....

12

Анонимен

преди 2 години

Тръмп малко стабилизира САЩ и почнаха да напомнят за това което бяха, но такива които обичат да разсипват поредната държава му направиха номер - не е лесно но Тръмп е корав и ще спечели поредните избори, впрочем той ги спечели и последните се...

11

Анонимен

преди 2 години

Само виждаш CNN и няма смисъл да губиш и 1 секунда да четеш.Доналд Тръмп е фактор,страх ги е от него,щом пишат тези тъпотии.Светът щеше да е по-добро място,ако не бяха фалшифицирали изборите

10

Волен

преди 2 години

Човек кога е пият е искрен.утровата е в дозата.

9

Абе звъни звънче

преди 2 години

Ама некак фалшиво звучи ....