593

Сата НАТО

преди 2 години

Тоя дебел...явно си фантазира, че ако дойде на власт, ще ни ваксинира насилствено... Абе, Фъндъкова омре ли най-накрая?

592

горките

преди 2 години

писачи за пари.....впрегнати да защитават нискочелия бандит - Боко Тиквата. Но...той си отива.....търсете си нова работа....Няма е баба Меркел да го крепи и задните му части лъснаха навред по света. Само един факт....никой вече от чужбина не го целува, не го гали по главата , нито пък Тиквата може са се хвали ,че ги такова на двеста.... По--скоро ние, българите се самотаковахме с 12 г. дерибействане на Тиквата. Таки ни се пада--прости хора-докарват само до бедност държавата и народа .

591

Анонимен

преди 2 години

България на Радев и хунта - постсъветски Гулаг - няма човек, няма проблем !

590

Анонимен

преди 2 години

Герджиков Президент - продължаваме Промяната !

589

Кавхан

преди 2 години

До ХанНе е шерно,мове и коремни преси!

588

Анонимен

преди 2 години

Хунтата на Радев - убийци на българският Народ !

587

Фуражките вън

преди 2 години

За 6 месеца диктатура на Фуражката и престъпното му правителство, държавата се срина.Нека да се поправим на 14.11.2021 г. и дадем поне 55% на ГЕРБ и професор Герджиков и да пратим *** при бай Ставри.

586

Хан

преди 2 години

Докато хората умират, гладуват, не си получават заплатите от половин година, смъртноста ни е на първо място а ваксинациите на последно, тока е непоносимо скъп, бензин вече не наливаме, хляба е по 2 лева, парното не го пускаме вече и чакаме с ужас сметките, месо не си позволяваме, хладилниците са празни - диктатора се прави на турист и прави лицеви опори. Верно - той друго и не може.

585

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

6 месеца управление, 6 месеца успехи! Гласувай сега! Продължаваме промяната! Радев 2021 !!!

584

Цветан Фиков

преди 2 години

Бойко е толкова велик, че искам да му усмуча макарите.

583

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли най накрая да ни отърве от присъствието си и да отиде при любимия си вожд и учител бай тошко?

582

мдаа

преди 2 години

Борисов е прав бандата на Радев не се справи с антиваксърската истерия която завлече България в червената зона , а може и да им е било наредено да не се справят и целта е да ни превърнат в свободна територия за московските им господари.

581

Анонимен

преди 2 години

само комунистите ще ви оправят.

580

Анонимен

преди 2 години

НОСИ СЕ В НЕБЕТО ПЛОНДЕРА БОРИСОВ - ЩЯЛ ДА ПОСТАВЯ РЕКОРД НА ГИНЕС ЗА ДЪЛГО ЛЕТЕНЕ КАТО БАУМГАРТНЕР!!!

579

Мрак

преди 2 години

Съсипа финансово държавата, съсипа живота на милиони хора, затова повечето българи останахме с по 1 дете. Ти си убиец на неродените деца на България.

578

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам, че има нормален човек, който продължава да слуша гласове от миналото. в Китай е осъден на смърт партиен лидер, който идентично с нашия Бойко е бил корумпиран и е държал чекмеджета с пачки и кюлчета, дори е прибирал и коли....Затова Китай продължава да превзема икономически света...А при нас сме свидетели на едно вменяване на хората, че с каквото и да се компрометира определен политик, няма наказание. всичко това е с цел да се наложи диктатура и хората да се примирят...

577

Анонимен

преди 2 години

А ти до къде я докара? Твоето управление е отровно за милиони хора и отлично за определен кръг....

576

-

преди 2 години

Това което се случва във България днес е това което е посято вчера! 12 годишно некадърно, крадливо, нарцистично, недалновидно, злоумишлено, посредствено управление. Ехото ще оттеква дълго защото несвършената за 12 години работа неможе да се свърши за 12 месеца. Въпросът е - къде е възмездието за страданията на народа ми!?

575

Данкин

преди 2 години

Сегашното състояние на България се подготвяше от 15 години с прякото участие на тази вечноговореща глупости личност. Бива бива, но такова нахалство е извън границите на човешките възприятив. Един пример - защо не се даде ход на АЕЦ Белене при нейната висока степен на готовност, инвестирани значителни средства и т.н. Кои бяха основните противници на това действие. Примери безброи. Васичко друго е познатото безотговорно и първосигнално говорене на един човек!

574

Анонимен

преди 2 години

дано се пържи в ада и дранголника тая банкянска маазна мутра отвратителна.