136

Анонимен

преди 2 години

Единствено сигурно в живота е, че нищо не е сигурно... И без ваксина и със нея...никой не е безсмъртен.. Хиляди хора умират всеки ден без да са ваксинирани...От абсолютно всичко... Не си правете сметки без кръчмаря(съдбата)...

135

Накратко...

преди 2 години

Оправдания... оправдания .... Пауъл да беше дошъл в България . ТУК НЯМА ваксинирани които да са починали . Нито един.... Само антиваксъри и "фалшиви" ваксинирани.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 150....Само да припомня, двойно ваксинираният Михалидис Гарудис, известен гръцки художник, само преди 2 дни почина от органна недостатъчност след като поетапно отказват дробовете му, сърцето и всичко изключва. Човекът е вярвал във ваксината и си е сложил 2 дози. Толкова по въпроса за доверието и недоверието....Единият на 84 години с левкимия а другия на 80 години! А милиардите ваксинирани по света?! Логиката на *** е винаги дребна и ситна като акъла му!:))))))))))

133

Анонимен

преди 2 години

Само да припомня, двойно ваксинираният Михалидис Гарудис, известен гръцки художник, само преди 2 дни почина от органна недостатъчност след като поетапно отказват дробовете му, сърцето и всичко изключва. Човекът е вярвал във ваксината и си е сложил 2 дози. Толкова по въпроса за доверието и недоверието.

132

К

преди 2 години

На практика статистически риск за хора под 60 г. не съществува. Смъртността в България не е повишена в тази възрастова група, справка - НСИ. Прилагане на мерки само по отношение на нуждаещите се. Утре всички на протест пред МЗ след 17 часа!

131

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме вече- старите и болните ваксинирани умират заради болестите си, а младите които се справят с вируса и без ваксина трябва да се ваксинират за да предпазят старите и болните ваксинирани, които ще умрат от болестите си.

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138....Ами те наште антиваксъри от къде да знаят какво е Левкемия и какво причинява на кръвта и имунната система!.......Оня червения професор не е съвсем неправ като посочва едни "надарени" 80% бг браждани.:)))))))))))))))

129

Анонимен

преди 2 години

До ей......Андрешковщината трудно се изкоренява. *** индивид + високи технологии + чувство за недосегаемост, базирана на анонимност - идеална рецепта за "многознайко", бръщолевещ простотии без спир, като в махленска кръчма.....

128

Анонимен

преди 2 години

"Кога българина стана яростен антиваксър"------------Когато започнаха яростно и агресивно да му натрапват ваксина като разменна монета срещу гарантираните му от Конституцията права.

127

Анонимен

преди 2 години

До ей......141.....Затова ли българино търпиш инизително политическо управление вече 30 години....Как само 30йсет години, нима забрави 9ти Септември 1944та година и шумкарската династия?!:))))))))))))

126

до 139

преди 2 години

Може и по-зле. Понякога цитират Дойче Веле и Гардиън.

125

Медицински ювелири

преди 2 години

Някои ковид-доктори започнаха да говорят като някогашния министър на вътрешните работи Виктор Михайлов. Хората му бяха убили по погрешка няколко свои колеги, той говореше за ювелирна акция.

124

ей......

преди 2 години

Сто и четиридесет коментара и 98% от тях пълни със злоба, невежество, критикарство и неграмотно остроумие. Това е представителната извадка от българското общество. Колко жалко. Ако статията беше на политическа тема всички коментари щяха да са на над "ЕКСПЕРНО" ниво. Затова ли българино търпиш инизително политическо управление вече 30 години. Защото лееш злобатата си и енергията си на вятъра. Защо бе хора замислете се всеки лесно може да открие истината. Кога българина стана яростен антиваксър

123

Анонимен

преди 2 години

Няма такъв клоунски сайт да цитира CNN хахаХАХАХАХАХАХААХ

122

Анонимен

преди 2 години

Ами те наште антиваксъри от къде да знаят какво е Левкемия и какво причинява на кръвта и имунната система!

121

Анонимен

преди 2 години

Колин Пауъл се отрови от епруветките със саддамска отрова, която показа на Света. Бавнодействаща отрова от химическите оръжия на Ирак и Саддам.

120

Анонимен

преди 2 години

До Щирлиц 128...Защото "вирусът" е във ваксините,просто е......В главите на Ганюгите има само мас, сол и пипер.:))))))))))))))

119

Обективно

преди 2 години

НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ ОТ МЗ ДА ДАВАТ БЕЗСРОЧЕН ЗЕЛЕН ПРОПУСК ЗА ВАКСАНИТЕ, А САМО 6 МЕС. ЗА ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ?? Я ВИЖТЕ КОРНИ КАК ГО КАРА ВТОРИ ПЪТ - НИЩО Й НЯМА - ВИЖДА СЕ ОТ ВИДЕОТО. САМО КАРАНТИНА СПАЗВА.

118

Анонимен

преди 2 години

Този колко невинни животи отне в името на "демокрацията"...

117

Анонимен

преди 2 години

Човекът е с левкемия. Кой да произведе имунокомпетентните клетки??? Нашенецът ***, чете заглавието и толкоз. И продължава ръмженето.