74

Ни

преди 2 години

Дано Комитова да не се е метнала на мама си , че съвсем ще спрем .....Що парадират с тежката си наследственост в тая област ...

73

Анонимен

преди 2 години

На тия няма ли кой да им чеше катериците ми тръгнали с крадене от малки да се занимават.

72

способни

преди 2 години

Покажете един пример когато един полит наследник е станал Овцевъд или Свиневъд.

71

Qanon

преди 2 години

Идея нямат тия на къде вървим и не виждат по-далеч от носа си! Няма кой да оре нивите, хора! Всеки иска бързо да забогатее и само за себе си мисли! Няма заедност! Основни човешки добродетели са изкоренени отдавна! За какво изобщо си говорим?!

70

хаха

преди 2 години

малките комсомолчета искат отрано да почнат с краденето

69

Анонимен

преди 2 години

Глигана Комитова, нагла, грозна и противна, прилича на оня бутор майка си. Не те искаме, хващай измамниците от Харвард и вървете по дяволите.

68

Анонимен

преди 2 години

Политиката като семеен занаят! Не е виновен тоя, който яде баницата. Всеки народ си заслужава политиците.

67

Питам

преди 2 години

Мисля си, ако родителите й бяха миньори,санитари,общи работници на строеж и други професии , които са тежки за работа дали щяха да последват родителите си и да се захванат със същия ентусиазъм.Аааа , сетих се.. Ами не. Защо ли?

66

Асан

преди 2 години

Тия имат ли поне 1 ден трудов стаж.... СерГей и той нямаше, също и Жамбаски и Мара Габриел от помашко :)))

65

Анонимен

преди 2 години

Поредните ***.

64

Солунската митница

преди 2 години

"Келепир има в тая работа"

63

А познайте

преди 2 години

Алеко ако ни беше съвременник пак щяха да го убият. Тези мераклии за кокала и единия келепирец пак нямаше да му простят. Наглостта и самозабравата, самовлюбеността нямат реална граница в тези ментално увредени родове, повярвали си, че са наследници на велики управници, на царе и богове. Жалки, смешни, заблудени хайвани

62

Ха ха ха ха

преди 2 години

Потомствени политици(?!?), как няма да ви привлича политиката като знаете от родителите си каква е далаверата. Родата им крала, вземала от кацата с държавен мед, що и *** да не вземат?!? Нал' са същите, по морал и по ген?

61

hitko

преди 2 години

2-те пачи са си кухи ***, особено Овчарова. Типично като някоя ощипана мома, опонира, пък не може да гледа в очите опонента си. Елементарна мома...Що не вземе да обясни какво подписа баща и с Газпром и защо е засекретено заседанието ,когато този топ-мафиот беше привикан в Москва? И същия подписа договор за нова цена на газа, при положение че имахме още 2 години по договор на старата цена. Има хора за бесилото, камо ли да гледаме отрочетата им отново на политическата сцена...!

60

Асан

преди 2 години

Комити йолдасари и шумкари... После що имало Народен съд и Белене :)))

59

Анонимен

преди 2 години

Ето защо бягат инвеститорите от България.Няма начин да правиш бизнес тук,ако не си в политиката.Ще те изядат гаранция!Всички бизнеси са разпределени между чичковци комунисти и нови играчи не се допускат.Монополът им е сигурен,затова и промяна няма да има!Каквито и избори да се правят все те са на власт!

58

лапа им се

преди 2 години

Има лапачка в политиката

57

Анонимен

преди 2 години

Eто,че нищо не сме сменили през 1990г.Възпроизвеждат се и ни ръководят едни и същи хора.Всички са комунисти тука и спасение няма!С избори не се решават тези неща!

56

Анонимен

преди 2 години

Знаят къде е мекото на хляба...

55

Сърпочук

преди 2 години

Шумкарска работа-все битки им се привиждат.Изборите не са битка,а състезание с краен победител.